Pembe Dolap

frape siyah buluzunu,kemerini çok beğendimm hepsini güle güle giy
nehir gömleğin çok hoş rengi de modelide içine askılı body mi giycen aslında kalın bir dantel dikilsede güzel olur iç kısmına biz annemle çok acık olan yakalara hep böle farklı bi dantel alıp diktiriyoruz ayy üzerini de azıcık boncukla işlesen fikir tabii işlemeli çok severimm..

Teşekkür ederim canım..Ben başörtülü olduğum için, içine birşey giymem lazım.Ne giyeceğime karar vermedim daha..Çok uzun süredir evde duran bir kumaştan dikti annem onu..İşlemeyi hiç düşünemedim..Aslında çok güzel olur ama ben becerememki öyle süslemeleri falan..:sm_confused:

gulsu cok tesekkur ederim cnmŞeniza.s.
deniz o ayakkabilarin yerini soylesemde aynindan alamazsin cnm cunku trde degilkaydirigubbakcemile3ama istersen ben bakarim numarandan varsa alip sana gonderim cnm.bende cok begenerek aldim onlari jean pantolonla cok yakisiyo ki daha hic giyimedim ya neysekaydirigubbakcemile3

kızlar yeni cicim..çokkkkkkk begenerek aldım..

13560690do1.jpg

w640.png

86945465fv4.jpg

fotolar hiç güzel çıkmamış kızlar..webcamle çekmiştim fotoları keşke kendi makinemle çekseydim..neyse artık..hırkam acıkahve çok hoş ama burada hiç hoş görünmüyorfisfisfisfisfisfis

gulsu cok tesekkur ederim cnmŞeniza.s.
deniz o ayakkabilarin yerini soylesemde aynindan alamazsin cnm cunku trde degilkaydirigubbakcemile3ama istersen ben bakarim numarandan varsa alip sana gonderim cnm.bende cok begenerek aldim onlari jean pantolonla cok yakisiyo ki daha hic giyimedim ya neysekaydirigubbakcemile3

yaaa banane bende istiom :çok üzgünüm:

canımya 40 numarası varsa bakarsan çok çok sevinirim

gülsu hırkana bayıldım cok güzell istde bulabilsek keşke.marka mı yoksa şahsa özel mağzdanmı aldın?**
eğer makası varsa hani burda araştırabilirdim

arkadaşlar bayram için aldığım örgü tunik taytla giymek için.

sizce nasıl?? flaştan dolayı kırmızıları biraz parlamış o kadar parlak değil.

1025346mv9.jpg

Hepiniz güle güle giyin kızlar....Benimkileri beğenen olmadı galiba:((

arkadaşlar bayram için aldığım örgü tunik taytla giymek için.

sizce nasıl?? flaştan dolayı kırmızıları biraz parlamış o kadar parlak değil.

1025346mv9.jpg

bunun aynısını ramazan bayramında teyzoşuma almıştıma.s
bence üstte çok güzel duruohihoyyyt
hayırlı olsun güle güle giyin
kaydirigubbakcemile2

gülsu hırkana bayıldım cok güzell istde bulabilsek keşke.marka mı yoksa şahsa özel mağzdanmı aldın?**
eğer makası varsa hani burda araştırabilirdim

burda moda diye bi mağaza var ordan aldım dilvin diye bi marka beğenmene sevindimmm

güzgüzeli,posion girls çok hoş cicileriniz..güle güle giyin kızlar..güzgüzeli tuniğine bayıldım çok hoş ama koçiş bana tayt giydirmiyor benimde çokkkk hoşuma gidiyor tunik ve tayt ama maalesef..gamyoncuiremsubenim ciclerimi begenmediniz mi kızlar..saolun yinede teşekkür butonuna basmışsınız..a.s

Back
X