Pembe Dolap

Böcük çok güzelmiş çizmen yavru bayıldım:asigim:..
Tam istediğim gibi ve istediğim renk..Hem bi kere fiyatıda uygunmuş:dilcikar:..
Ben kendi çizmemin indirimli fiyatını duyunca havalara uçtum sevinçten..
En kısa zamanda düz taba renkli bot alacağı inşallah..
Bugünde Gece saat 23:15 taba renkli ayakkabı aldımgamyoncuiremsu..
Bu aralar şanslımıyım neyim.İzmit'in en pahalı mağazalarından birinden aldım 40 ytl'ye indirimdeymiş yaaa:hooray:..
Birazdan koyarım resimceğizini..

İsaura söz kıyafetini bende beğendim canım.İstemeyle bir arada olacağı için gayet uygun bir kıyafet..
Roselin sende bendensin kız kokoş:1rolleyes: Çok güzelmiş çizmelerin..

Eveet sıcağı sıcağına koydum fotoğrafını:icecream:..
İzmit'i bilenler için söylüyorum Erol'dan aldım.
.

08122008434gj2.jpg

08122008435mt2.jpg

bende bugün bunları aldım ykm ve colık den.. bayılıyorum bu tarz elbiselere :))
dsc00948az4.jpg

w450.png

dsc00949db9.jpg

w800.png

buda koyu gri biraz sade ama ben renkli pullar felan işleyip canlardırmak istiyorum
dsc00951ug9.jpg

w450.png

Son düzenleme:
nehir21 ayakkabıların çok kibar bayılıyorum böle ayakkabılara ama ince ve uzun oldum için öle topuklu giyince ice uzuyorum o yüzden giyemiyorum :((

nehır kuşum cok guzelmış ayy benım bıtane daha bayıldım var onuda 20sınde alcam ayın 40ytl ınş kalır bayılcan onada bı harıka Şeniz

nehir21 ayakkabıların çok kibar bayılıyorum böle ayakkabılara ama ince ve uzun oldum için öle topuklu giyince ice uzuyorum o yüzden giyemiyorum :((

senınde cıcılerın cok guzel hayatımda hıc etek gıymedım hele elbıse hıc gymedım neden acepCADIARZU galıba etekten hoşlanmadığım için ama mını etek aldım bakalım onu gycem:utangac:
öncekı sayfaya resmını koydumyerimseniben

isaura elbiseni çok beğendim.hayılı sözler diliyorum.elbiseni nerden aldın ve kaça aldın?

sağol cnm.. yorum yapan herkese teşekkür ediyorum elbise hakkında.. ohh sizler de beğendiniz artık kafamda soru işareti kalmadı :)) elbiseyi oliviumdan gülay mağazasından aldım cnm.. 67 ytl

uğur böcüğü bende türbanlıyım zaten dışarıda giymem münkün diil dışarıda etek giyiyorum kaydirigubbakcemile3
ama evde hayatta giyemem sıkılırım evede hep elbise kot pantolun eşofmankaydirigubbakcemile3
alışkanlık meselesi bi arkadaşım var oda hiç etek giyemez:delphin:

b&m o siyah beyaz elbisene bayıldımm yaww kaça aldın bende türbanlıyım harika olur pantolonla falan

Nehircim ayakkabın çok güsel güle güle giy.topuğu da çok rahat duruyo.
b&m canım senin de elbiselerin çok tatlı.bence o ikinci elbisene de pul falan işlemene gerek yok.nasıl desem bu haliyle çok klass duruyor hani çok asil ve zarif

İSAURA canım oliviumdaydım geçenlerde gülayla gerçekten çok güzel şeyler vardı ama çoğundan evde olduğu için almadım..evde artık yer kalmadı dolaplardada yer yok
yarın yine oliviumdayım yine bi bakıyım..

sağol cnm.. yorum yapan herkese teşekkür ediyorum elbise hakkında.. ohh sizler de beğendiniz artık kafamda soru işareti kalmadı :)) elbiseyi oliviumdan gülay mağazasından aldım cnm.. 67 ytl

teşekkür ederim canım.bende gülay mağazasından alışveriş yapıyorum arada.gerçekten güzel kıyafetler oluyor.

olivyum gülay mağzasında bir takım beğendim kumaş pantalon ve ceket gerçekten çok hoşuma gitti birdaki ay kısmetse gidip alıcam 110 ytl'idi ama değerdii.. ayrıca birtanede elbise beğendim 65 ytl 'idi cidden çok güzeldi...

Back
X