Pembe Dolap

bunlar yeni aldığım spor ayakkabılarım
pic0035kj4.jpg

güle güle kullan canım.

aynısı kardeşimde var istedim ama vermedi , buradan sesleniyorum kendisine sadece onda yok demekki bulunuyormuş ( verirsem aynısını bulamam demişti denaniknanik )

fotoraf0006rh0.jpg

bunlar yeni aldığım adidaslarım
nıke larımıda koyucam yeni aldım ama 1 kez giydim onu:utangac:
boş vaktimde hepsini çekip çekip koyucam birsürü şey aldım a.s.

funnyda aldığın şeylerin hepsi birbirinden güzel..
ama her gün alışveriş mi yapıyorsun yoksa sen?
neden bu kadar çok para harcıyorsun ki yau :1shok::1ninca:
şaşırdım valla canım ondan soruyorum.. a.s.

funnyda aldığın şeylerin hepsi birbirinden güzel..
ama her gün alışveriş mi yapıyorsun yoksa sen?
neden bu kadar çok para harcıyorsun ki yau :1shok::1ninca:
şaşırdım valla canım ondan soruyorum.. a.s.

cnm çok teşekkürler beğenmene sevindim..
farkında değilim ama galiba hergün bişeyler alıyorum ben yaff.dışarı ne zaman çıksam elim boş dönmüyorum , nolucak bu halim onuda bilmiyorumkaydirigubbakcemile2
funnyda çantan çok güzelmiş ne kadara aldın canım...

Cnm çantam 40 ytl , bakırköyden aldım..
a.s.

kızlarr hepinizin aldıkları çok hoşş hepiniz güle güle giyin..bendimde aldıklarım var onları eklerim bir ara..gece geldik yolculuktan heryerim agrıyor..

bunlarda benim çiçilerim buldukca aldıklarımdan bir kaçı indirim demeyin bana yaaaaaaaa nerde bişi bulsam almaktan yoruldum artık

alim2220zc6.jpg

alim2237cq6.jpg

cantayı ayakkabım için almıştım ama rengi tuturamamışım :((((

alim2228xn4.jpg

bunuda ölesine aldım çok pırıl pırıl ya bi kına filan olurda lazım olur diye:)))

saatimide bayramda takmak için almıştım
alim2234im8.jpg

güle güle kullan anim ya ilk olan elbisemi tunikmi cok hocmus
ayakkabilarinda cok zarif, ama rengi bana baya cesaretli geldi siyahi tercih ederdim ama cok sykkkkkk güle güle giyin

huli 81 canım piti kareli olan elbise hatta bana kısa geldiği için yakasındaki siyahtan 10 cm etek boyuna eklettim çok daha şık oldu

huli 81 canım piti kareli olan elbise hatta bana kısa geldiği için yakasındaki siyahtan 10 cm etek boyuna eklettim çok daha şık oldu

yakasinda okadar kumas varmi ki 10 cm kestirdin, hic belli olmuyor burdan ama eminimki güzel olmuytur kollarindada var cünki, güle güle giyin Şeniz

yok güzelim yakadan değil penyeciden aynısından kestirtip ekledim bire bir aynısı bu arada adil ışıktan aldım fiyatı çok uygun 30 ytl yani 29,90 bilginize halada var adil ışıkta daha dün gittim

Back
X