Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topuklu ayakkabıya bayıldum cnm nerden aldın ne kdra aldın hemen bilmek istiorummmm kaydirigubbakcemile3
canım bakırköyden aldım kurumsal bi marka değil öleselect die mi mağaza. ama çok ucuz
ben aliim yollim sana olmaz böle ayrı gayrı
:a015:
songa çok güzel aldıkların yeşili çok severim güle güle kullan[/URL][/IMG] bende bu elbiseyi aldım biraz çok desenli ama giyince hoşuma gitti![]()
![]()
![]()
bendee bunu aldımm:icecream:
songa çok güzel aldıkların yeşili çok severim güle güle kullan[/URL][/IMG] bende bu elbiseyi aldım biraz çok desenli ama giyince hoşuma gitti![]()
çok düşüncelisin ya tatlişim bnm kaydirigubbakcemile5
ya bn önceki sayfalara baktım lcwden alınan bi ayakkabıdan bahsetmişsin demothyle..ondan memnun mu demothy duy sesimiiii Çok üzgünüm çoook
evet canım.o ayakkabıdan çok memnun kaldığını yazmıştı demothy.hatta en rahat ayakkabım falan diyodu
kızlar bende bugün adil ışıktan bunları aldım.bu arada haber vereyim acayip indirim var.........
bendee bunu aldımm:icecream:
çook ciciler kızlaarrr
güle güle kullanıınnn
markası yok canım pendik pazarından 15 tlye aldım kaydirigubbakcemile3 uzun süre takmadığım için çok para veremiyorum gözlüğe :1no2: 10 dk sigara molasında bi de işe gidip gelirkene kaydirigubbakcemile2
Demet nasıl boyle ucuza almayı basarıyorsun burda cok pahalı en adısı bıle
cnm inan İstanbulda büyük potansiyel var..outletler neredeyse bedavaya dğıtıyor ..düşünsene park bravodan kuzenimin düğünü için abiye aldım 189'dan 14 tl'ye düşmüş..14 tl ya :1shok:
:lepi:güle güle kullan canım..