Pembe Dolap

:lepi: ben geldiiimmmm bugün gezdim gezdimm sözde üst baş alıcaktım fakat beğendiğim kotun bedeni yoktuu haftaya alıcamm inşallah ee bende bunları gördüm alim bari dedim :jeyyar:

Bu çantam düğünlerimiz başlıyo birdaki ay ve abiye kıyafetim için çantam yoktu bende bunu beğendim aldım

20p6nev.jpg

oa16dz.jpg

2cdbg4y.jpg

2wpsc9s.jpg

bu çok beğenerek aldığım yüzüğümm

24wtzk7.jpg

j5l2xh.jpg

wmcx15.jpg

Bu kolyemm uzun siyah incim
2j1wuqh.jpg

Bu küpelerim

2ytqybc.jpg

Bu da Gözlüğümmkaydirigubbakcemile3
29l1gu8.jpg

2iv204j.jpg

ya of gözlükten bende istiyorum bide küpeden bide kolyeden bide bide çantadan :dilcikar:
illa güzel şeyler alcaksın dimi :mymeka:

güle güle kullan tatlım benim yerimseniben

belinay yüzüğün pak havalıymış şekerim güle güle tak, göster bakem abiyeni nasılmış merak ettim

KALKTIM SENıN ıÇıN DOLABIMDAN ÇIKARDIM VE AYAKKIBALARIMLA BERABER ÇEKıYORUMM,,, ELBıSEMıN ÜSTÜNDE SıYAH TÜLDEN ŞALIMDA VARDI OMUZLARIM ıÇıN...
2wf4epw.jpg

2010fux.jpg

2010fux.jpg

Bunlarda ayakkabım

8zdywx.jpg

20uxrwy.jpg

Buda çantam

oa16dz.jpg

2wpsc9s.jpg

Nasıl olmuş bu kombinasyon sizce kızlar uymuşmu??

en son aldıklarım kızlar. almaya gitmeden önce mağazadan resimlerini çekmiştim beğendiklerimin..sonra gidip aldım-3gün dayandım en fazla kaydirigubbakcemile3 onları koyuyorum şuan fotoğraf çekmeye çok üşeniyorum :S almadıklarımın fotoğraflarını eklemiyorum :)) kaydirigubbakcemile3

tshirtleri çok begndim cnm güle güle kullan yerimseniben

ya of gözlükten bende istiyorum bide küpeden bide kolyeden bide bide çantadan :dilcikar:
illa güzel şeyler alcaksın dimi :mymeka:

güle güle kullan tatlım benim yerimseniben

okadar ucuza aldımki anlatamam tatlım..
çantam üçbuçuk milyon kaydirigubbakcemile3 küpeler 1 milyon kaydirigubbakcemile3 yüzük 8 milyon kaydirigubbakcemile3 gözlük 10 milyon kaydirigubbakcemile3 yer bakırköy c.tttesi pazarı:lepi:

okadar ucuza aldımki anlatamam tatlım..
çantam üçbuçuk milyon kaydirigubbakcemile3 küpeler 1 milyon kaydirigubbakcemile3 yüzük 8 milyon kaydirigubbakcemile3 gözlük 10 milyon kaydirigubbakcemile3 yer bakırköy c.tttesi pazarı:lepi:

:1shok: :1shok:
o çantadan cidden istiyorum yaa...burda da paar var ama gdemiyorum cnm işte....kalıyoruz magazalara :1no2: ve boşuna okadar para veriyoruz malesef...ucuza neler var aslında

belinayim cok güzel olmus abiyen cok sik ama keske ayakkabilarin altin olsaydi elbisedeki altin yer gibi dahada süper olurdu eminim

meryemim siyah aldımki normal kıyafetimin altınada giyim çok amaçlı olsun diye sarı alsaydım sırf bu kıyafetle sınırlı kalıcaktı

haklisin canim benimde bi altin ayakkabim var nisanligimdan cok begeniyorum ama henüz kiyafet bulamadim onu giymek icin. zaten carsiyada cikamiyorumki birseyler alim :çok üzgünüm:

miklaaaaa bayıldım tişörtlereeee nerden aldıgını öğrenebilirmiyim ayrıca 3. fotodaki tişörtlerin altındaki pantolonlarda gözümden kaçmadı onlarıda çok biyendimm hemen o tükkana gitmek istiyorummkaydirigubbakcemile

bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi :(

resim530.jpg
resim531.jpg

resim532.jpg
resim533.jpg

Rouge canım bence aldıkların çok güzel
yazlık kıyafete gelince göğüs kısmındaki dantelli yer seksi gösterecek bir kısım eşin kesin bundan beğenmemiştir. yerimseniben
güle güle giy

grnt0011.jpg

cıcılerım nasıl kızlar elbıse manyagı olarak yıne elbıse aldım:utangac:
grnt0055r.jpg
bunun yakasında kurdalesı var ama renklerı tam cıkmamıs lacıvert ıle mat koyu mor karısımı bı renk
grnt021g.jpg
altına da sıyah babetlerım var:delphin:

canım bu orta resimdeki elbisenin fiyatı nedir acaba?birde ayhan mağazası nerde oluyor?

KALKTIM SENİN İÇİN DOLABIMDAN ÇIKARDIM VE AYAKKIBALARIMLA BERABER ÇEKİYORUMM,,, ELBİSEMİN ÜSTÜNDE SİYAH TÜLDEN ŞALIMDA VARDI OMUZLARIM İÇİN...
2wf4epw.jpg

2010fux.jpg

2010fux.jpg

Bunlarda ayakkabım

8zdywx.jpg

20uxrwy.jpg

Buda çantam

oa16dz.jpg

2wpsc9s.jpg

Nasıl olmuş bu kombinasyon sizce kızlar uymuşmu??

elbisende çok güzel şekerimmm
bak sana netten bi çanta modeli buldum buda çok güzel ve uyumlu olur bence
doreanta.jpg

Back
X