Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda benden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun canım ya boyle tatlı ayakkabı gormemiştimsırnaşık şey
funnyda ayakkabılarına bayıldım çok güzeller kaydirigubbakcemile5gömleğinde çok hoş güle güle kullan
ayy ayakkabılar çok şeker yaaa bayıldım
güle güle kullan canım
funnyda ayakkabılarına ben de bayıldımdelikafadulden ama ben giysem yürüyemem ki onlarla:çok üzgünüm:
funnyda ayakkabılar muhteşemmm :)) kaydirigubbakcemile5
kızlar Ninewest te coşkun bir indirim var kaçırmayın delikafadulden
bu ayakkabıları 44 TL ye aldımmmmm =) çok ta rahat =)
![]()
funnyda sen mi aldın o ayakkabıları, bayılmıştım görüp gg da ama benim ayağıma büyük olduğu için iç çekmekle kalmıştım. pembe ayakkabı istiyorum da çok fena
bunlarda benden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a.s.Ben Ninewest'i Metrocity den aldım kızlar, mağazası çok büyük ve çok çeşit var..
Daha pek çok yerde mağazası vardır. Oliviumda, Cevahirde, KAnyonda, İstinyePark'ta vs..
beyoğlundan aldım canım sağol eldivenleri bende çok beğenerek aldım ama kirlenecek diye kullanmaya kıyamıyorumhepsını cok begebdım o eldıwen we bereyı dukkandan mı aldın
sehnsucht06 canım kırmızı kadife elbiseyi üzerindede görmeyi çok isterim.birde fiyatı nedir acaba?
bende bu çizmeleri köyümden aldım kızlar ..99 tl indirim varmış..burda bol gözüküyor ama ayağımda tam sarıyor..
![]()
bunlarda benden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
funnyda ayakkabılar muhteşemmm :)) kaydirigubbakcemile5
kızlar Ninewest te coşkun bir indirim var kaçırmayın delikafadulden
bu ayakkabıları 44 TL ye aldımmmmm =) çok ta rahat =)
![]()
bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi
![]()
![]()
![]()
![]()
ececik..gg de ürün satan bi müşterimden aldım canım ggde olması lazım bu tarz
elbiseni güle güle kullan aynısının moru bendede var:)
ececik çantan cok güzel nerden ve ne kdara aldın cnmm güle güle kullan a.s.