Pembe Dolap

oh oh yeni cicilerde alınmış iyi günlerde kullanın kızlar
yanlız bi ricam var nerden ve kaça aldığınızıda yazarsanız beğendiklerimizi bizde gidip baksak balkaymak olur hani

kızlar bana yardım eder misiniz ben yeni bi tunik aldım nası kombine ederim bunu fikirlerini söylermisiniz....

Eklentiler

• $Fotoğraf-0007J.webp
    $Fotoğraf-0007J.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0008.webp
    $Fotoğraf-0008.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
kızlar bana yardım eder misiniz ben yeni bi tunik aldım nası kombine ederim bunu fikirlerini söylermisiniz....

butür kıyafetleri ancak taytla yada dar paça kotla giyebilrisin cnm yaf :delphin:
uzun çizmeçekersin alta , uygunda şal ve çanta atarsın omza ohh miss işte kaydirigubbakcemile5 :lepi:

PessiMisst.91 cnm çok güzel aldıgın güle güle giyin:)herşeyle güzel olur bence..ama siyah havuç paça kot yada taytla güzel oolur..

funnyda, nem, asiguzel yorumlar için çok tşk.ler . tmm pantolonu hallettim ama içine badi giymem gerekio kolu kısa gibi öle giyemiyorum ben ama hiç bi renk uyduramadım ona senağlama ( ayrıca havuç paça ya çok güldüm )

converseten bıkkınlık gelmişti zor da olsa farklı bir spor ayakkabı beğenebildim :icecream:​
grnt0897.jpg

oo donatılmış burası yinee..sıradan başlıyalım bakalım :kahve:
demothy ayakkabılarına güle güle giy çok şıklar.. hem spor hem kokoş böle olunur işte kaydirigubbakcemile3
ececikkk35 çantaların da elbisen de çok hoş.. canlı renkler hep.. kaydirigubbakcemile2

nisan. ayakkabıların çok güzel senin de.. güle güle giy cnm :jeyyar:

sehnsucht06 aman yarabbim hangi birini diyim begendim diyee hepsi ayrı güzel siyah beyaz elbise ve etege ayrıca baka kaldım kaydirigubbakcemile3
BaŞıYaZMaLıKıZ çizmelerini güle güle iyi günlerde giy .. çok gösterişli maşallahkaydirigubbakcemile3

güle güle giy canim cok tatli

ben bunun altina koyu mavi dar paca kot ve pembis yada beyaz ayakkabi giyerdim. neden pembe cünkü arkasinda öyle bi deseni var ordan yani delikafadulden

demoty ayakkabın çok güzel ben onun siyahını aradım bulamadım mağazalarında varmıydı sen biliyor musun bu arada güle güle giy.
Hafta sonu bende birkaç şey aldım inşallah yarın eklerim.

Back
X