Pembe Dolap

my.php
[/URL][/IMG]

ayyakbılarrımm :utangac::utangac:
çok sevdim ben bunları..

ayy bayıldımm nerden aldın çok güzel siyahı var mı acaba...güle güle kullan...

CANIM HAYIRLI GÜNLERDE KULLAN:1hug: ACABA NERENİN PAZARINDAN ALDIN ÇOK GÜZEL VE FİYATIDA ÇOK UYGUN

canım bizim burda bakırköyde salı pazarı kuruluyor ordan aldım..

nasıl bu kadar ucuz buluyosunuz yaaaa
biz kazık yiyoruz valla....
çok güzeller güle güle kullan canım

ayakkabınıda çok beğendim çok şık Allah mesut etsin

tevafuk oldu canım..herhafta gitmezdim bu hafta rasgeldi..:emir_bebek:
yorumların için teşekkür ediyorum..

bende bu ayakkabıları aldım markasız bşy ama ayakta güzel duruyor:)her birini 9tlye aldım..

bende bu ayakkabıları aldım markasız bşy ama ayakta güzel duruyor:)her birini 9tlye aldım..

önemli olan markası değil bitanem bence çok güzeller ilk baştakine bayıldım benimkine benziyo güle güle kullan nerden aldın tatlım baya uygunmuşa.s.:1hug:

nem babetlerin çok güzelmiş hem de gerçekten cok uygun güle güle kullan.. görsem bende hemencik alırdım sırnaşık şey

ayyy begenmenize sevindim kıslar:)resmini ayagımdayken çekip koycam makinam gelirse:)malatyadan aldım bu arada:):)

malibu cummmmm teşekkürler canım..daha iyileri güzelleri sizlere inş:)

Nem Hanım, güle güle kullanın ayakkabılarınızı. Epey ekonomiklermiş. Siz alın, ekleyin fotoğrafları, ben fakir arada bakmaya gelirim :çok üzgünüm:

ayyyy cnm bnmmm begendiysen canına kurban olsun yollayayımm yaaaaa valla ciddi diom ha şaka falan deil:)

güle güle kullan canım...bende hiç böyle ucuz şeyler bulamıyorum yaaaasenağlama ayakkabın da çok güzel bu arada a.s nişn kıyafetin ne renk

canım kıyafetim yeşil saten..ama üstünde siyah gipür var.
pazar gününü bir atlatayım hayırlısıyla eklerim inşAllah..

ben de pazarda rastladım canım elbiselere sen nerde oturuyorsun..

BaŞıYaZMaLıKıZ teşekkürler cnm bnm:)sende güle güle eskit cicilerini:)

Back
X