Pembe Dolap

aycaaaaaaa kullanıcısından alıntı

göslüklerin çok güsel

1025 lira deil herhal 10 ve 25 mi

çiçek desenli taşları olan kaça ben onu çok beendim bana da alımısın

ama bu msjı ben yazmadın neden ayça kullanıcısından alıntı yazıooo. :kızgın:

ayrıca gerçekten gözluğun fiyatı omu 1miilyar 25 milyon yanii :1shok: bi gözluğe okadar para verilirmi beee...

biliyorumki tatlışım niye öyle olmuş sen söyleyince farkettim ben senin kıyafetlere yorum yapmıştım araya öyle kaynamış düzeltmeye çalışıyım
bitanem ben o kadar vermemiştimki zaten o kadar verilmez diye daha ucuz olanını almıştım eşim almışŞeniz, hiç gelen hediyeye götür geri ver bu pahalıydı denirmi:utangac:
kociş alıyosa hiiiç itiraz etmiyceksin keyfini çıkarcaksın:icecream: şekerim :sm_cool:

sağol tatlışımm, cici hamişim benim
:utangac:
:roflol:nerdeeee sahtesinide vermezler bacım o fiyata, birleşik olan tatlım
keşke 1025 değil 25 olsaydıda sadece sana değil herkese alsaydım
banada kocişim aldı zatene:asigim:

1025 mi :delphin:

vay anasını be hiç bin liralık gözlüküm olmadı ..eskiyince bağa verimsin apla :delphin:

size aldıım kolyeleri eklemek istiyorum kaydirigubbakcemile2

7707d0d.bmp

bunu dün aldım hihoyyyt

ko108809.bmp

ko22cb036.bmp

kolyaaadbfea.bmp

Bu Collezion dan aldıım saat..ama artık takamıyorum acaip alerji yapıyo :çok üzgünüm:

89694c.bmp

biliyorumki tatlışım niye öyle olmuş sen söyleyince farkettim ben senin kıyafetlere yorum yapmıştım araya öyle kaynamış düzeltmeye çalışıyım
bitanem ben o kadar vermemiştimki zaten o kadar verilmez diye daha ucuz olanını almıştım eşim almışŞeniz, hiç gelen hediyeye götür geri ver bu pahalıydı denirmi:utangac:
kociş alıyosa hiiiç itiraz etmiyceksin keyfini çıkarcaksın:icecream: şekerim :sm_cool:

gule gule kullan tatlım.... hem özel ve guzel mutlu gunlerde Şeniz aferin kocanada kıymış paraya almışş.. karımın aklında kalcağına gözunde kalsın demiştir.. kaydirigubbakcemile5

1025 mi :delphin:

vay anasını be hiç bin liralık gözlüküm olmadı ..eskiyince bağa verimsin apla :delphin:
CADIARZU:roflol:eski gözlüğü napcan kız
size aldıım kolyeleri eklemek istiyorum kaydirigubbakcemile2

7707d0d.bmp

bunu dün aldım hihoyyyt

kolyaaadbfea.bmp

[/IMG][/B]
çok yakışmış güle güle kullan canım

gule gule kullan tatlım.... hem özel ve guzel mutlu gunlerde Şeniz aferin kocanada kıymış paraya almışş.. karımın aklında kalcağına gözunde kalsın demiştir.. kaydirigubbakcemile5

öyle demişş sağol tatlım daha güzeli senin olsun kocam iyidir vesselam hep dua ederim kızarkadaşlarım için Allah sizede benimki gibi koca versin diyekaydirigubbakcemile3

Back
X