• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

gülsu gömlek çok güzelmiş çiçeklii sana ve fiziğine yakışır canım
monpetit ayakkabılar sana yakışmışsa eşin ondan begenmemiştir çok güzell canım sen takma kafanı
aslıcım gömleğin çok güxzelmiş üzerinde paralansın:)))

teşekkür ederim fıstığımmmmmm opuyorumnanaktan

tatlısım gule gule kullanopuyorumnanaktan ...cnm ayakkabı rahat mı bende ne zamandır bu tarz birsey istiyorum

evet canım acayip rahatlarrr süper hata şimdi buna benzer yine aynı topuklu bi tane daha aldım onunda fotosunu koycam bebemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım onları bende beğeniyorum da bi iki soru sorcam sana rahat mı onlar bi de terletiyo mu...:tomato:

cok rahat canım için rahat olsun:kedi: terleme olmuyo o kadar cokkaydirigubbakcemile5 bence al canım zemuszemuszemuszemus

ben de dün bunu aldım

dsc01659dic.jpg

rengi çok güzel zemuszemus

Son düzenleme:
D'arbanwille... güle güle giy seksü papuçlarını...çok beğendimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

slm bayanlarr ben geldım alısverıs yaptımbugun bkalım beyenecekmısnz aldıklarımı beyerkaldım hepsını

5264.jpg
aldıgım sırın tokam :))
5278.jpg
bualdgım bıkını uzerı elımdekı bıkınılerle tamm lıcamrengı tam bellı deıl ama hem sıt hemde seksı bıseyy :))
5300.jpg
parmakarası terlıklerım
5324.jpg
lorael farım kızlar rengıtatlı bı mavı

5347.jpg
esofman sordum manylı :))
5362.jpg
buda tsortu takım yaptım baskı aynı esofmanla

5382.jpg
buda beyaz kotum kızlar
5401.jpg
budabolerakızlar elbısemı de eklıcem onun uzerıne aldım acık gıyınmekden hoslamayalardanım
5434.jpg
elbıemm
5452.jpg

http://i0907.hizliresim.com/2009/7/4/5464.jpgboleralı halı gıyınce dahaguzel tabı yarın gıyıncem eklerım kızlr
5483.jpg
bunuda elbısenınengıdesenı bellı olsun dıye ekledım amanormalde dahaguzel
5530.jpg
atletlerım
5549.jpg
cok srın bu yaaaaaa
5568.jpg
rengı normalde guzellburd koyu ıkıyoyaa
5592.jpg
rebkler koyu cıkıyo yaa
5609.jpg
sevgılımealdımbunudsa esofmn
5622.jpg
buda askıtoma aldıgımust

pilot andaç ve ebişim aldıklarınız çok güzellll.iyi günlerde kullanın

kızlar ya hani sıfır kollu bodylerin önlerinde taşlarla yada işlemelerle kelebelek şekli verilmiş olanlar oluyor ya onlardan nerede bulabilrim İstanbulda yaşıyorum.Fikri olan var mı

besıktas cteıgunu kurulan pazarda var 10 tlfıyatı

ebişim aldıkların çok güzel güle güle kullan ama ben en çok ayakkabıya bayıldımm

5879.jpg
meymcım gyınık gomek ısterım demıssıın elısemı burda kı kızlarboyle oldu

kkk001.jpg
[/URL][/IMG]
kkk002.jpg
[/URL][/IMG]
bende bunları dün almıştım...

Back
X