• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

G G DAN dun ayyakabı begendım bot daha dogrusu ay bayıldım ama kredı kartımız yokkkk cıldrcam yaaa alamıom dıe içime dert olduuuu..kapıda ödemele yapılan alşvrs sıteleı varmı???evden cıkamıyomya kızmdan dolayı cıldırcam valla :gitme:

bide süper japon style kabanlar var cok uygunnn ben alamıom sız alın:lepi: ay nolur bılen söleısn ya kapıda ödemelı sıtelerii..allh rızası ıcın..

G G DAN dun ayyakabı begendım bot daha dogrusu ay bayıldım ama kredı kartımız yokkkk cıldrcam yaaa alamıom dıe içime dert olduuuu..kapıda ödemele yapılan alşvrs sıteleı varmı???evden cıkamıyomya kızmdan dolayı cıldırcam valla :gitme:

ggde havale ile ödeme var bildiğim kadarıyla..

chadii ayakkabilarin cok guzel gule gule giy cnm..
bende bugun bunlari aldim ikiside siyah..:D
kavherengi cizmen hic bir kiyafetime uymuyordu en sonunda siyahta aldim..

51523165.jpg

82514545.jpg

yengemde aynisi aldi..
kaydirigubbakcemile3

Herkes güle üle giysin cicilerini zemuszemus

Bende bugün bu botları aldım.. Bu çantamla birlikte kullanıcamm

2eofhgg.jpg

1247.jpg

1300.jpg

1304.jpg

1316.jpg

son indirimden kaptığım bluzum, çok severek aldığım yeni eşarplarım. yeni sezon olduğu halde Arminemi eşarpçımdan 50 tl ye aldım hihoyyythihoyyyt

1315.jpg
bu eşarbı da arkadaşıma hediye aldım, umarım beğenir

Son düzenleme:
chadii aldıkların çok güzel güle güle giy.. :)

BELİNAY_MERVE sende güle güle giy..o botlar hergün herkesin ayağında görmekten sıkıldığım bir tür kombinasyon oldu..bari sen sıcacık havalarda giyme:P

güz güzelii :)) yok sıcacık havalarda ayakklarıım pişer tatlım :)) TEŞEKKÜR EDıYORUMM

Back
X