• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

ececikkk çok güzeller canım güle güle giyyy

canta ayakkabi mont ve kabanimi paylasmistim sira takilarda :)

bunlar dun aldim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlar bu ara fazla giremiyorum siteye ama neler aldım neleerrrrrr koton dan süper şeyler aldım haftasonu istemeye geliolar beni hazırlıklarım var o yüğzden inanın resmini koyamıcam şimdi ama en yakın zamanda sizlerleyim şu başım bi rahata kavuşsun hemen sizlerleyimmmhihoyyyt

yesa küpelerin çoook güzel.Ben de istiyorum.

cok tesekkur ederim canim daha guzeli senin olsun kaydirigubbakcemile5

ben de senin en alltaki siyah bolero hirkani begendim gule gule kullanopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler Yesa.Sen de iyi günlerde kullan.Yazmayı unutmuşum küpelerini görünce.Taklara dayanamam.

Bunlar da ayrılmaz ikili.Çok severek aldığım triko elbisem ve Dockers çizmelerim.

kızlar bir konuda fikrinizi almak istedim ...bu elbiseyi çok beğendim ... bu beyazı birde siyahı var siyahı almak istiyorum ama kararsız kaldım,fiatı 35 tl ...
sizce nasıl bir elbise, ...ne derseniz sizler...

eakstboxbolares.jpg

bence çok tarz bi elbise a.s

siyahıda daha kullanışlı olur malum önümüzde uzun bi kış dönemi var, daha rahat giyersin..

altına bilekte biten botlarda çok hoş olur a.s

çok hoş.siyah daha güzel olur bence...kombinasyon daha kolay olur.

canta ayakkabi mont ve kabanimi paylasmistim sira takilarda :)

bunlar dun aldim:)

hepsi birbirinden harika.canım güle güle tak ayy bayıldım gerçektenopuyorumnanaktanama hiç kıskancık olmadım:umursamaz::icecream:

[ [/QUOTE]

hepsi çok güzel ama :dance:en çok da bunu beğendim

bence de siyah olursa daha kullanışlı olur şekercimzemuszemus

Back
X