Saç Rengi ve Saç Boyama pembe kafa :(

nerkil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
391
3
116
İstanbul
yardım edin lütfen, moralim bozuldu...

exicolor aşk alevine boyadım az önce saçımı. havluyu başımdan çıkarınca bi çığlık attım resmen. dipteki saçlarım tam boyanın rengini almış, yani baya kızıl. renk güzel ama diğer kısımları daha koyu. kafa derim ise pembe!

yarım saat banyoda kaldım, hemen yıkayıp çıkmadım yani. biliyorum, zamanla yıkandıkça geçer ama bu pembe kafa derisiyle dışarı falan çıkmam mümkün değil. yardım edin, ne yapabilirim...?

diplerini uçlarla aynı renge getirmek için biraz koyu bi tonuyla dip boya yapmayı düşünüyorum şimdi. ama peki kafa derisi?

arkadaşım saçını ilk defa mı boyuyorsun.? tepkinden bunu anladım da :) ikinci yıkamada gider diye düşünüyorum.çünkü ben de öyle oluyor.

Son düzenleme:
saçın boyamadan önce ne renkti? diplerden kendi rengin geldiyse ve direk diplerden başladıysan boyamaya zaten dipler daha açık tutar

Son düzenleme:
ilk kez değil. daha önce de kaç kez boyadım evde. ilk kez böyle bişey görüyorum. o yüzden böyle şaşkınım ya. ama bu markayı ilk defa kullanıyorum.

ayrıca boyarken eldiven değilmiş, parmağımın ucu da boya olmuş. tırnağım da pembe kaldı.

saçın boyamadan önce ne renkti? diplerden kendi rengin geldiyse ve direk diplerden başladıysan boyamaya zaten dipler daha açık tutar

koyu kızıldı diye. kendim rengim gelmişti evet, boyaya da diplerden başladım. boya kutusunda da öyle yazıyordu, forumdan okuduğum, sorduğumda da aynı cevapları aldım. o yüzden dipleri önce boyadım.

o yine mesele değil, üstünden geçerim ama kafa derim baya pembe ya. onu yok etmem lazım.

Sakin ol yahu.
2.yıkamada geçer o tip renkler illaki boyuo deriyi.
Korkma düzelir :)
Saç rengin güzel görünüo bu arada.

kızıl boya da genelde saç derisinde oluyo boya sorunu
ama bi sonraki yıkamada kalmıyo merak etme
hatta kendi kendine yıkamasan da uçucak o renk bi kaç saat sonra
daha hafif görünecek

Çok fazla yıkarsan bu sefer boyan akar gider pişman olursun kızıl çok çabuk akan bi renk çünkü

aksın yaa. fotoğraflar tam rengini de göstermiyo, böyle fosforlu gibi pembe. hafif pembelik değil yani, bas bas bağırıyo.

o zaman yarına kadar sudan çıkmıycam ben :/
birkaç kez daha yıkayayım...

Çok fazla yıkarsan bu sefer boyan akar gider pişman olursun kızıl çok çabuk akan bi renk çünkü

aynen kızıl ztaen su değse akmaya meyilli boşuna boyadağınla kalırsın
amma da büyüttün sen de yani
yarın sabah tekrar yıkarsın olur biter

dipten çıkan kendi rengin ne renkti merak ettim? ayrıca o dipteki pembelikler her boyadığında olur ve 1 yıkamaya tamamen çıkar dert edeceğin bir sorun değil yani

kendi rengim baya koyu kahve, siyaha yakın. o rengin bi ismi varsa bilmiyorum.

yok, dedim ya daha önce de kızıla boyadım ama böyle bişey görmedim hiç. saç derisi de boyanıyordu tabi, 1-2 yıkamada geçiyordu ama saçımın renginde oluyordu ve bu kadar cart durmuyordu. sanki fosforlu pembe kalemle boyamışım kafamı.

farklı bir marka kullandım, boyadan kaynaklandı herhalde... kolonya, sigara külü gibi şeyler deriden çıkarmaya yardımcı oluyormuş ama onları da oraya sürmeye cesaret edemem. bi çaresine bakıcam artık, teşekkürler...

dediğin gibi o kolonya ve sgara külü o rengin kaybolmasına yardımcı olacaktır ama sürmemek konusunda haklısın.moralini bozmana gerek yok bunu bil yeter,2 yıkamada kaybolacak o renk.arkadaşımın başına da geldi araştırmıştık ona dayanarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…