daha önce de sorulmuştuprofilde psikolog yazıyor.. acaba hangi üniversiteden mezunsunuz ?
teşekkür ederim fatmacımgeçmiş olsun fıstığıma canımbenim ya
kıyamam ben ona şimdi nasıl peki dua'm
ceydacımm çok teşekkür ederim amin canım bütün kuzuları inşGeçmiş olsun Alyaduaya Rabbim daha beterinden korusun inş.
kanka ;yapmacıklıktan uzak bi dostluk kurduk senle
kendi egolarımızı isteklerimizi birbirimiz için çoğu kez görmezlikten geldik
sen istiyorsun diye sen mutlu olursun diye bi çok adım attım
seni söylemeye gerek bile yok sen adımdan öte hep koştun
karşılık hiç beklemedik fedakarlıklarımızdan
sadece sevdik..
hiç birbirimizi kırmadık,kırmamak için büyük çaba sarfettik
birbirimizi hiç yanlş anlamadık bildik ki yanlış yapmazdık birbirimize
ve bu pürüsüz muhabbet etrafımıza yansıdı
bizi birlikte bizi bi bütün olarak görmelerine sebeb oldu
dostluğumuzu paylaşan herekse teşekkürler
Rabbim mehtabı daima hayatımda tutsun
Rabbim mehtabımı daima yanımda kılsın..[/B]
merhaba canım hoşgeldinaybike koltuğun hayırlı olsun canım çok sevindim:)evde yoktum yeni geldim hemen baktım,:)üşenmedim hepsini okudum soru soracağım ama ayris kuzuyu bir uyutayım:)
alyaduaya geçmiş olsun.
Alyacığıma çok geçmiş olsun.. umarım şimdi iyidir...
Rabbim nazarlardan korusun güzeller güzelini...
Her fotoğrafında dikkatimi çeken bi şey var Aybikecim, maşallah subhanallah cildin harika görünüyo... Neler yapıyosun, hangi ürünleri kullanıyosun?
dondurmalı mı akannehir o nasıl bişi ki :2: içine mi koyyon yanına mı aklinialirimsmile muhakkak denemem lazım kaydirigubbakcemile3tamam sen kahvenin tadı için gel
dondurmalısını da yapıyorum artık haberin olsun ramazan sonrası mutlaka bekliyorum
cidden çok pis özledim
beyaz frezya ama mevsimi geçti:sinifsinif:
senin en sevdiğin çiçeği de ben merak ettim yaz da bütün hayran kitlen öğrensin ballı lokmam
sen her türlü şirinem senden ala çiçek mi olur aklinialirimsmile kapsama alanına kurban olduğumyaz nikon yaz :icecream:
ellerimde çiçeklerle gelcem yanına,kapsama alanıma giriyosun malum:jeyyar:
bak mahcup ettin şimdi beni, böyle düşünmen çok hoş aybike hatın kaydirigubbakcemile ne diyim ben sana şimdi :kedi:teşekkür ederim fatmacım
akşama doğru kan pıhtısı kustu elden ayaktan kesildiğim andı
çok kan yutmuş kuzum:çok üzgünüm:
ceydacımm çok teşekkür ederim amin canım bütün kuzuları inş
teşekkür ederim
Rabbim hakeden herkese nasip etsin
hakeden diyorum çünü ne ekersen onu biçersina.s.
3.müz var zaten nikon..
kendisi kibarlığıdan ötürü araya giren gibi gözümek isteemdiği için kenardan katılıyor bize
ama biz onu 3.müzmüşçesine benimseik sevdik çok keyifli vakit geçiriyoruz
samimi arı duru bi arkadaş o daopuyorumnanaktan
şimdi benim jeton köşe oldu sırnaşık şey bi çeviri aybur hanım pilis kaydirigubbakcemilekankaaa ne dersin pttyi şikayet etsekmi
pehhh acele posta bideklava:
bak mahcup ettin şimdi beni, böyle düşünmen çok hoş aybike hatın kaydirigubbakcemile ne diyim ben sana şimdi :kedi:
Aybike ve Mehtap özel dost... ben sizi öyle tanıdım, sevdim, herkes gibi... hele de eşlerinizin tanışmasını gördüğümde daha da perçinlendi...
senin Mehtaba olan sevgini en çok sevdim derim hep.
Allah nasip etti tanışmayı, bunun kıymetini ve yerimi bilmez miyim?
tanıdıkça Mehtaba olan sevgine, onun sana olan sevgisinin kıymetini bilmene daha çok şahit oldum,
bu öylesine birbirini idare eden sevgilerden değildi.
ne mutlu size ve size bunu hissettirebilen banahiç yüzünüzü kara çıkarmam inşaallah :asigim:
şimdi benim jeton köşe oldu sırnaşık şey bi çeviri aybur hanım pilis kaydirigubbakcemile
merhaba aslıcım
o karşılaşmanızı biliyorum heycanla anlatmıştı kankacığım
çok sıcak bulmuş fotograflarıdan kat be kat güzel dedi bir de
kim bilir belki beylikdüzüne geldiğimizde bi kahve ısmarlatırsın kendinekaydirigubbakcemile
alya dua da cici yanaklarından öper
biz de senin hasanla güzel muhabbetini takip etmeye çalışıyor ve birlikteliğiniz adına dua ediyoruz..
çok küçük yaşta mutfağa girdim ben annem Türkiyenin en iyi yemek kapan kadınlarındandır bu konuda mütevazi olamicam
bende hevesle yardımm ederdim
1.sınıfta babama yardımsız çikolatalı kek yapmıştım hiç unutmam onu
bu arada babamda mutfakta çok yeteneklidir özellikle deniz mahsülleryle harikalar yapar
yani midesine düşkün bi aileyiz zevk için yemek yerizcokacimcoook
ya sorma bi elime geçirsem onlarıalsanaalsanasmilekankaaa ne dersin pttyi şikayet etsekmi
pehhh acele posta bideklava:
:))) iyyim elh sen nasılsın canım ne var ne yokAmanda amannn alyadua nin anasi burdaymiss.. a.s.
Benimkide degisik bi soru olsun...kaydirigubbakcemile2. nörüyonn gadasını aldığım..? ( Derler bizim orda kaydirigubbakcemile3)
aybike kitap okumayı severmisin/ne tür/en beğendiğin kitpa hangisi?
ona dair neler yazabilirim..dondurmalı mı akannehir o nasıl bişi ki :2: içine mi koyyon yanına mı aklinialirimsmile muhakkak denemem lazım kaydirigubbakcemile3
işviççe çikolatalısını denedim ama dondurmalı hiç tasavvur edemiyim cokacimcoook bu kızdan da enteresan bişi öğrenmesem olmaz sanki hıh :dilcikar:
frezyanın bi de mevsimi mi varrr :gitme: ay ben çok soru sorim bacım sordukça bişi öğreniyom
demek sen de benim ne çiçek sevdiğimi bilmiyorsun :mymeka: papatya sevyom ben beyaz olan her türlü papatya :kedi:
ben seni hiç öslemedim ama seni bir şekilde affetmem lazımsen, kankan, alya ve dondurmalı kaffe diyim anlarsın artık heralde :mymeka:
kıyamam ya çok vurdum zaten bi lokma hatun, narin nazenin :asigim: ben de sizi özledim ama şimdi bir soru sorim :asigim:
isviçre çikolatası mı daha güzel, belçika çikolatası mı :smiley-cool:
kahvenin içine kouyorum dondurmayı süt yerineopuyorumnanaktan
eksinlikle denemeniz lazımmmzemuszemus
papatya olduğunu tahmin ettim aslında mizacına çok uygun
birde papatyanil muhabbeti kopya gibi gelmişti ama emin olmak istedim kuzu kulaamolumunekankayizsmile
belçika çikolaatsı yemedim hiç narin kelebeem oyüzden bi kıyas yapamiycemolumunekankayizsmile
bu arada taxim çikolatasına da bayılırım bennn:asigim:
bak mahcup ettin şimdi beni, böyle düşünmen çok hoş aybike hatın kaydirigubbakcemile ne diyim ben sana şimdi :kedi:
Aybike ve Mehtap özel dost... ben sizi öyle tanıdım, sevdim, herkes gibi... hele de eşlerinizin tanışmasını gördüğümde daha da perçinlendi...
senin Mehtaba olan sevgini en çok sevdim derim hep.
Allah nasip etti tanışmayı, bunun kıymetini ve yerimi bilmez miyim?
tanıdıkça Mehtaba olan sevgine, onun sana olan sevgisinin kıymetini bilmene daha çok şahit oldum,
bu öylesine birbirini idare eden sevgilerden değildi.
ne mutlu size ve size bunu hissettirebilen banahiç yüzünüzü kara çıkarmam inşaallah :asigim:
şimdi benim jeton köşe oldu sırnaşık şey bi çeviri aybur hanım pilis kaydirigubbakcemile
yanılamdığımıza eminim ben..
kulağımıza fesatlık çalmak isteyenler olmadı değil,
ama biz mehtapla hiç birgün şüpheye düşmedik bi kaz bile aceba demedik
hep önümüze baktık yaşayalım ilişkimizi dedik
teşekkür ederim sana onlar yalancı çıktı..
teşekkürler varlığını varlığımza kattığın için..
jeton meselesine bende sevindim mehtap gibi
yakıştı sana heeekaydirigubbakcemile3
kankinitto alyaya diş hediyesi yolladı kargoyla expres olsun diye bi etek dolusu para da dökmüş ama bugün 3 . hala gelen giden yok
oy şeker şey seniiopuyorumnanaktancanım benimmmm çok teşekkür ettim hoş sözlerin ve güzel cevabın için opuyorumnanaktan
kurban olurum alya dua ya Şeniz
çok geçmiş olsun.. şu an nasıl fıstığımız?
nazar değiyo ya oku annesi onu bol bol olurmu :Saruboceq:
hmm yetenekli hatun seni.. boşuna demiyosunuz siz psikologlar çocukluğunuza inelim diye dimikaydirigubbakcemile3
alya bugün elh daha iyi inş kazasız belasız bi gün olur :Saruboceq:
yanlış anlamayın ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
yaram henüz kabuk bağlamadı her gün yeni b hatırasıyla sarsılıyorum
anlayış göstereceğinizi umuyorum
sevgiler..
fıstığım hiç sorma bugün kuduruk kızımı acile götürdül
düştü ve alt dişleri damağına batmış epey kanadı durduramadık
hala kendime gelemedim moralim çok bozuk şimdi uyuyor inş kalktığında daha sakin olur:2:
sinirli bi yapım var ama kontrol altında bu yüzden kendimi sakin olarak adlandırabilirim
yani karşımdakiler pek hissetmez sinirimi
hissediyorlarsa bunun sebebi hissetmelrini istediğimdendirşakkıdı
blogm da gözüne girsin hala göremediysen imzama baksana kuzu kaydirigubbakcemile3
aybik öncelikle çok geçmiş olsun. alya duaya çok üzüldüm nasıl oldu şimdi. çocuklar düşe kalka büyüyo işte.
diğer sorumada istersen cevap verme demiştim zaten, çünkü bende emin ol aynı duyguları paylaşıyorum. ama malesef böyle temiz,düzgün, adam gibi adam denecek insanlar malesef ya harcanıyor yada harcatılıyor. neyse dediğin gibi acımız taze daha fazla konuştukça bende kötü oluyorum.
bu arada hep istanbuldamısın yoksa yurtdışında olduğun zamnlarda oluyomu? anakaraya gelirsen beklerim, senin gibi biriyle uzun uzun konuşmak isterdim. senin resmine bakınca bile ayrı bir huzur veriyosun.
sinecğim ALLAH razı olsun..
her banyoda peeling yapıyorum
clinique nin sabunu da çok iyi geliyor bana
bi de urriagenin termal suyu var fıss fıss şiddetle tavsiye ediyorum başka markalarında var sarıkızınki de çok iyi
ayrıca annemden öğrendiğim ve çok faydasını gördüğüm bişi var basit gibi gelse de sabahları buz gibi suyla 10 dk kadar yüzümü yıkarım
annemin cildini görmeni isterdimopuyorumnanaktan
aybikim sarıkız dedıgın soda degılmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?