Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

Alyacığıma çok geçmiş olsun.. umarım şimdi iyidir...

Rabbim nazarlardan korusun güzeller güzelini...

Her fotoğrafında dikkatimi çeken bi şey var Aybikecim, maşallah subhanallah cildin harika görünüyo... Neler yapıyosun, hangi ürünleri kullanıyosun?

profilde psikolog yazıyor.. acaba hangi üniversiteden mezunsunuz ?
daha önce de sorulmuştu
american newport üni.

geçmiş olsun fıstığıma canımbenim ya
kıyamam ben ona şimdi nasıl peki dua'm
teşekkür ederim fatmacım
akşama doğru kan pıhtısı kustu elden ayaktan kesildiğim andı
çok kan yutmuş kuzum:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun Alyaduaya Rabbim daha beterinden korusun inş.
ceydacımm çok teşekkür ederim amin canım bütün kuzuları inş

Dostluğunuz daim olsun Rabbim herkese böyle dostluk nasip etsin. Gerçekten menfaat gütmeyen işi düşmeden arkadaşlığını sürdüren sayılı insanlar var.

Sırada sorum;
Aybur'dan başka bir arkadaşın daha olsaydı üçünüzün ortam ve zamanınızı birlikte geçirmeniz mümkün olsaydı. çok samimi olduğun yinede bu şekilde sağlam bir dostluğunuz olurmuydu.[/QUOTE]
teşekkür ederim
Rabbim hakeden herkese nasip etsin
hakeden diyorum çünü ne ekersen onu biçersina.s.
3.müz var zaten nikon..
kendisi kibarlığıdan ötürü araya giren gibi gözümek isteemdiği için kenardan katılıyor bize
ama biz onu 3.müzmüşçesine benimseik sevdik çok keyifli vakit geçiriyoruz
samimi arı duru bi arkadaş o daopuyorumnanaktan

aybike koltuğun hayırlı olsun canım çok sevindim:)evde yoktum yeni geldim hemen baktım,:)üşenmedim hepsini okudum soru soracağım ama ayris kuzuyu bir uyutayım:)
alyaduaya geçmiş olsun.
merhaba canım hoşgeldin
öpüyorum ayrisi yanaklarından
rabbim hzurulu uykular versin..

sinecğim ALLAH razı olsun..
her banyoda peeling yapıyorum
clinique nin sabunu da çok iyi geliyor bana
bi de urriagenin termal suyu var fıss fıss şiddetle tavsiye ediyorum başka markalarında var sarıkızınki de çok iyi
ayrıca annemden öğrendiğim ve çok faydasını gördüğüm bişi var basit gibi gelse de sabahları buz gibi suyla 10 dk kadar yüzümü yıkarım
annemin cildini görmeni isterdimopuyorumnanaktan

Amanda amannn alyadua nin anasi burdaymiss.. a.s.

Benimkide degisik bi soru olsun...kaydirigubbakcemile2. nörüyonn gadasını aldığım..? ( Derler bizim orda kaydirigubbakcemile3)

dondurmalı mı akannehir o nasıl bişi ki :2: içine mi koyyon yanına mı aklinialirimsmile muhakkak denemem lazım kaydirigubbakcemile3
işviççe çikolatalısını denedim ama dondurmalı hiç tasavvur edemiyim cokacimcoook bu kızdan da enteresan bişi öğrenmesem olmaz sanki hıh :dilcikar:
frezyanın bi de mevsimi mi varrr :gitme: ay ben çok soru sorim bacım sordukça bişi öğreniyom
demek sen de benim ne çiçek sevdiğimi bilmiyorsun :mymeka: papatya sevyom ben beyaz olan her türlü papatya :kedi:
ben seni hiç öslemedim ama seni bir şekilde affetmem lazım sen, kankan, alya ve dondurmalı kaffe diyim anlarsın artık heralde :mymeka:
kıyamam ya çok vurdum zaten bi lokma hatun, narin nazenin :asigim: ben de sizi özledim ama şimdi bir soru sorim :asigim:
isviçre çikolatası mı daha güzel, belçika çikolatası mı :smiley-cool:

yaz nikon yaz :icecream:
ellerimde çiçeklerle gelcem yanına,kapsama alanıma giriyosun malum:jeyyar:
sen her türlü şirinem senden ala çiçek mi olur aklinialirimsmile kapsama alanına kurban olduğum başıyazmalı bacım da bize mamalar yapcak gerçi şartları var ama olsun cokacimcoook

bak mahcup ettin şimdi beni, böyle düşünmen çok hoş aybike hatın kaydirigubbakcemile ne diyim ben sana şimdi :kedi:
Aybike ve Mehtap özel dost... ben sizi öyle tanıdım, sevdim, herkes gibi... hele de eşlerinizin tanışmasını gördüğümde daha da perçinlendi...
senin Mehtaba olan sevgini en çok sevdim derim hep.
Allah nasip etti tanışmayı, bunun kıymetini ve yerimi bilmez miyim?
tanıdıkça Mehtaba olan sevgine, onun sana olan sevgisinin kıymetini bilmene daha çok şahit oldum,
bu öylesine birbirini idare eden sevgilerden değildi.
ne mutlu size ve size bunu hissettirebilen bana hiç yüzünüzü kara çıkarmam inşaallah :asigim:
kankaaa ne dersin pttyi şikayet etsekmi
pehhh acele posta bideklava:
şimdi benim jeton köşe oldu sırnaşık şey bi çeviri aybur hanım pilis kaydirigubbakcemile

nikonum cancanım
sen bizim en kıymetlimizsin biliyin dimi
aybikle her buluşmamızda nikonuda arayalım sesini duyalım diyoruz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
seni seviyoz cancanım
nikonnn hatunu hep beninmi jeton köşeli olcek accıkta seninki düşmesinsırnaşık
şeysırnaşık şey

canım benimmmm çok teşekkür ettim hoş sözlerin ve güzel cevabın için opuyorumnanaktan
kurban olurum alya dua ya Şeniz
çok geçmiş olsun.. şu an nasıl fıstığımız?
nazar değiyo ya oku annesi onu bol bol olurmu :Saruboceq:
hmm yetenekli hatun seni.. boşuna demiyosunuz siz psikologlar çocukluğunuza inelim diye dimi kaydirigubbakcemile3

yanlış anlamayın ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
yaram henüz kabuk bağlamadı her gün yeni b hatırasıyla sarsılıyorum
anlayış göstereceğinizi umuyorum
sevgiler..

fıstığım hiç sorma bugün kuduruk kızımı acile götürdül
düştü ve alt dişleri damağına batmış epey kanadı durduramadık
hala kendime gelemedim moralim çok bozuk şimdi uyuyor inş kalktığında daha sakin olur:2:
sinirli bi yapım var ama kontrol altında bu yüzden kendimi sakin olarak adlandırabilirim
yani karşımdakiler pek hissetmez sinirimi
hissediyorlarsa bunun sebebi hissetmelrini istediğimdendirşakkıdı

blogm da gözüne girsin hala göremediysen imzama baksana kuzu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

aybik öncelikle çok geçmiş olsun. alya duaya çok üzüldüm nasıl oldu şimdi. çocuklar düşe kalka büyüyo işte.
diğer sorumada istersen cevap verme demiştim zaten, çünkü bende emin ol aynı duyguları paylaşıyorum. ama malesef böyle temiz,düzgün, adam gibi adam denecek insanlar malesef ya harcanıyor yada harcatılıyor. neyse dediğin gibi acımız taze daha fazla konuştukça bende kötü oluyorum.

bu arada hep istanbuldamısın yoksa yurtdışında olduğun zamnlarda oluyomu? anakaraya gelirsen beklerim, senin gibi biriyle uzun uzun konuşmak isterdim. senin resmine bakınca bile ayrı bir huzur veriyosun.

fıstığım hiç sorma bugün kuduruk kızımı acile götürdül
düştü ve alt dişleri damağına batmış epey kanadı durduramadık
hala kendime gelemedim moralim çok bozuk şimdi uyuyor inş kalktığında daha sakin olur:2:
sinirli bi yapım var ama kontrol altında bu yüzden kendimi sakin olarak adlandırabilirim
yani karşımdakiler pek hissetmez sinirimi
hissediyorlarsa bunun sebebi hissetmelrini istediğimdendirşakkıdı

blogm da gözüne girsin hala göremediysen imzama baksana kuzu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Ayyy çok geçmiş olsun minik fıstığa, çok üzüldüm canım ya çok çok çok geçmiş olsun, oyyy inşallah hemen iyileşir canım yaa.. Allah şifa versin ve onu nazarlardan korusun, bol bol oku minik kuzuya...
Annem boşuna bana " Bakar Kör " demez hiç farketmemiştim bilin mi sırnaşık şey

sinecğim ALLAH razı olsun..
her banyoda peeling yapıyorum
clinique nin sabunu da çok iyi geliyor bana
bi de urriagenin termal suyu var fıss fıss şiddetle tavsiye ediyorum başka markalarında var sarıkızınki de çok iyi
ayrıca annemden öğrendiğim ve çok faydasını gördüğüm bişi var basit gibi gelse de sabahları buz gibi suyla 10 dk kadar yüzümü yıkarım
annemin cildini görmeni isterdimopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

termal suyu deneme fırsatım olmadı ilk fırsatta edinicem, soğuk su fikrinide tuttum doğrusu zemuszemus şimdi iyide kışın fena sempatiksalakcinni

ikisinide deniycem, çok sağol canım opuyorumnanaktan

kankaaa ne dersin pttyi şikayet etsekmi
pehhh acele posta bide
klava:
ya sorma bi elime geçirsem onlarıalsanaalsanasmile
bugün de gelmezse bil ki bi sorun olmuş

Amanda amannn alyadua nin anasi burdaymiss.. a.s.

Benimkide degisik bi soru olsun...kaydirigubbakcemile2. nörüyonn gadasını aldığım..? ( Derler bizim orda kaydirigubbakcemile3)
:))) iyyim elh sen nasılsın canım ne var ne yok
görüşemiyoruz bayadır

aybike kitap okumayı severmisin/ne tür/en beğendiğin kitpa hangisi?

severim hemde nasıl
alya doğduktan sonra ancak gece uyumadan yarım saat okuyabiliyorum
her elime geçen kitabı okurum
herzaman keyf almak için değil farklı şeyler öğrenmek için
benim görüşüme aykırı yazarlar fln okurum..
psikoloji kitapları okurum bilimsel
bir de moralim bozuk olduğunda kendime ovo yapıp romantik kitaplar okurum buna en son örnekler piraya (canan tan) ve aşk (elif şafak)

Güzel Alya Dua ının Annesine bendende bir kaç soru
1. Eşin ne mezunu
2. Kayınvalide kayınpeder gelin görümce elti ilişkileriniz nasıl.
Elin yüzün ay gibi maşallah Allah sana eşine ve bebeğine hayırlı yazılar yazsın.(Amin)

ona dair neler yazabilirim..
buram buram hatıraları döker içimi kavurabilirim
ya da hayatını,geçmişini fedakarlıklarını..
hepsi beni mahvetmekten başka bişeye yaramaz
geçenlerde bi kitabının arasından bana yazdığı bi mektup çıktı ,2gün önce okul eşyalarımı kurdalarken sınavım uğurlu geçsin diye kalemini almıştım onu buldum
deli fişek gibiyim içim sular seller gibi kanıyor buyüzden erteledim,belki dediğin gibi yüzyüzüne yaad ederiz,eşimin bana ankara sözü var tacettin dergahına götürecek beni
hamilelikti bebekti gidemedim ben halasenağlama

termal suyu deneme fırsatım olmadı ilk fırsatta edinicem, soğuk su fikrinide tuttum doğrusu zemuszemus şimdi iyide kışın fena sempatiksalakcinni

ikisinide deniycem, çok sağol canım opuyorumnanaktan[/QUOTE]
sivilceye meyilli bi cildin varsa clinique nin kalıp sabununu da tavsiye ederim
termal suyun etkisi inanılmaz ama ancak 2 şişede farketmeye başlıyorsun sabırlı ol
kışın asıl mikemmel bi şoklama yöntemi soğuk su
ilerde diri yüzüne baktıkça dua edersin anneciğime aklinialirimsmile
aybikim sarıkız dedıgın soda degılmıbilmiyorumkismile

hayır tatlım soda değil
termal su kozmetik ürünü yani fıs fıslı bi şişede satılıyor

tacettin dergahı en çok gitmek istediğim yer ömrüm vefa ederse mutlaka gitmek istiyorum..gözlerim doldu.............

Cok sukur canim, bende gecen hafta dondum Turkiyeden.. tatil sezonu malum kapandi.. a.s
Bu arada nisanlandim canimm:asigim:.. Istanbulda gorusmeyi isterdim seninle, bizimde evimiz anadolu yakasi maltepede kaydirigubbakcemile2 Nedense cok seviyorum seni yaaa gercekten bak..opuyorumnanaktan Zaten ilk tanistigimizdan beri seni ailemden biri olarak goruyorum bizlere cok benziyosun.. Masallah pekte guzelsin Allahim nazarlardan saklasin

Alyaduam icinde cok cok buyuk gecmis olsunnna.s. kocaman op benim yerimeopuyorumnanaktan

gecelim soruya; Turkiye olmasaydi, hangi ulkede yasamak isterdin? Baska ulkeleri gezdin mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…