şimdiden Alyanın eğitimi için endişeleniyoruzalyaduaninannesi bence bu kadar sevgi bos yere degilbende senin ictenligini ve yapmaciktan uzak halini cok sevdim.rabbim yuzunu hep guldursun.bende sana egitimli biri ve ir psikolog olarak sunu sormak istiyorum.disarda olan sosyal icelikliolaylar seni nasil etkiliyor ve elimizde sihirli bi degnek yok.cocuklarimiza iyi bi gelecek hazirlamak icin yapmaya calistigin calismalarin varmi
çok teşekkür ederimaybike cim çok güzel bir ailen var maşallah:) resimlerinizi çok beğendim..
burda hangi topiclerde çok takılıyorsun?
mrblar
ben bi çok kadına göre şanslıyım çünkü eşim %80 evdedir evden yürütür işlerinistandart bir gününü anlatırmısın ?
teşekkür ederim cümlemizi inş.Alyaduanınannesi sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim. İçtenligine ve samimiyetine bende güveniyorum. İçi dışına vuran güzellerdensin. Allah mutlulugunu daim etsin.
zehrayı resmi işlerimlerin haricinde hiç kullanmadıkkaydirigubbakcemile3merhaba
eşiniz aileniz size hitap ederken hangi isminizi kullanyor aybike'yi mi yksa zehra'yı mı yada her ikisini miopuyorumnanaktan
merhabalar
bir gün alaattinin sihirli lambasını eline alma fırsatın oldu ve cin çıktı dile benden ne dilersen dedi
dileğin ne olurdu ? sevgilerle..
isviçrede doğdum büyüdüm babam gezmeyi keşfetmeyi çok sevdiği için çok yer gezdikmerhaba tekrar..
bikaç soru daha sormak istiyorum izin verirseniz..
yurtdışında iş sebebiyle mi bulundunuz? epey yer biliyorsunuz maşallah dikkatimi çekti.
eşiniz buraya üye olduğunuzu biliyor muhtemelen (ayburla ailecek görüştüğünüz için öyle fikir yürüttüm). peki eşiniz bu hafta konuk olduğunuzu biliyor mu? biliyorsa size konuk olmanızla ilgil soru sordu mu?
blogunuzu bulamadım adresi tam olarak verirseniz zevkle izlerimMesajıma hemen cevap bulmak çok mutlu etti beni.Çok teşekkür ederim.Ali Paşanın Günlüğü bloğumuzun adı.İzleyecek olmanıza o kadar mutlu oldum ki.İnşeallah güzel mesajlarda buluşmak dileğiyle...
Hayat felsefeniz oldukça zorlayıcı.Mükemmele ulaşmak zordur çünkü,çok yorar bedeni ve beyni.Dua ve sevgilerimle..
bi soruda ben sorıyım son sorum bayrama kadar giremem heralde
kk da en çok tanışmak istediğin 5 kişi kim?
eşinle ikinizin bi şarkısı var mı :asigim:
merhaba alyaduanın annesi
alyadua ya kızdığın zamanlarda nasıl tepki veriyorsun. aniden bağırdığın oluyor mu..
ve şair olarak kimleri okuyorsun acaba?
Gelevera Deresi:asigim:
çok şükür hiç biyerim çatlamadıaybişim catlak bı soruda benden
catlagın varmı bilmiyorumkismile
hee bırde senden sonra koltuga kımın otumasını ısterdın şeker...
elif şafak'ın dilini seviyorumen sevdiğin yazar kim?
en sevdiğin şair?
şiir yazarmısın?
özel kalsın:kedi:eşinizle birbirinize nasıl hitap edersiniz?
bu sorum arada kaynadı bilmiyorumkismile
merhaba alyaduanın annesi
alyadua ya kızdığın zamanlarda nasıl tepki veriyorsun. aniden bağırdığın oluyor mu..
ve şair olarak kimleri okuyorsun acaba?
evet çok hoşmuş...
eşin nereli acaba yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?