E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ecinnilicim eşin nasıl evlenme teklifi etti?
evet bunu bilirim..
bana zarar vermediği sürece sorun etmem. görmezden gelirim. kötü anılarımı, eksik yanlarımı anlatırım kıskanmasın diye. komşunun kaz görünen tavuğu olduğumu idda ederim. kıskanılmaktan zevk almam. kıskanılacak şeylere sahip olduğumuda düşünmem... kıskanılmak bir başarı değildir. bundan zevk alınması ezikliktir..
hayatta bana zarar verdiği halde yüzüne vurmadığım , arkadaşlığımı mesafeli olarak sürdürdüğüm insanlar vardır. kıramam kimseyi kimseyi kırılsamda ...
evet bende aynen böyle yapıyorum. çoğunlukla hayatımda ki güzel gelişmeleri paylaşmıyorum.. kötü gün dostu tabiki önemli ama sevinçlerimizden güzel haberlerimizdende hiç lekesiz mutluluk duyan "iyi gün dostu" olabilmekde önemli..
sana mutluluklar dilerim.. umarım her şey gönlünce olur
sonucu yaz ama küserim :kedi:
nikinin tuhaflığından olsa gerek sana karşı bir önyargı ve antipatim vardi çok ukala olduğunu düşünüyordum:kedi: çok içten , samimi candan çok esprili ve şekermişsin seni tanımama frsat verdiği için maviye teşekkür edeyim burdan boshayallersmile
Barones sır saklayabilirmisin yoksa iki kişinin bildiği sır değilmidir? aklinialirimsmile
valla bihterin intaar edeceğini ve ednının madara olacağını bildiğimize göre ...sempatiksalakcinniEti cin söyle hele nolur bu pihterle ednanın hali
Merhaba ecinnili bende hangi okul mezunu olduğunu ve mesleğini merak ediyorum. Show women falan mısın acaba? sempatiksalakcinni
Emin adımlalarla ilerlediğin yolda yaptığın ve yönünü değiştirmene neden olan ilk hatanda dudaklarından dökülen kelime neydi?
bu arada kaşla göz arasında sende uçup gidiyorsun umarım buraları bırakmassın
allah yolunu izini açık etsin bir yastıkta kocayın inşallah boshayallersmile
denediim o gün datlumzemuszemus....çokda güzel olducokacimcoook tek fazla gelen şey et bulyon du:gitme:1 adet fazla geldi sanırım...tarif için teşekkür tekrar baby..Şeniz
Fıstık kayıplara karıştın barones aaaa kaldırır ben otururum koltukuna hemde çeyizcağızına göndermeyiz bak koltukua ama cevapsız bırakma bizi sempatiksalakcinni
Aaayy, ben burayı yeni gördüm ama ya...alsanaalsanasmile
Cinnim, de bakayım hele, hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile5
Balayına giderken yanına almayacağın üç şey? sempatiksalakcinni
Ecinnili bundan önceki hayat zırvalığı gerçek olsaydı eğer sen bundan önceki hayatında neydin yada ne olmak isterdin?
-tatlicadiarzu-
Emin adımlalarla ilerlediğin yolda yaptığın ve yönünü değiştirmene neden olan ilk hatanda dudaklarından dökülen kelime neydi?
Canım benimmm,koltukta oturuyormuşsun duydum,bir koşu geldim.
Bir baktım,Bezgin Bekire rakip olacak bir çöküntü koltuktaohaoldumsmile
De baken sen bana,gelirken sana ne getireyim gidemediğim Dubai,ıspanya ve Fransa gezisinden:roflol:
Uyy,şaka bir yana pembe koltuktan evlilik tahtına geçen küçük kardeşim,seni çok seviyorum,bir ömür mutlu ol..
Sorumu da sordum ya,ben gidiyorum,döndüğümde sendeyim,taze gelinin elinden biraz mantı yerim sanırımsempatiksalakcinni
Harbiden jarnana süper soru sormuş seninde cevabın pek afilli olmuş heee :) kolay gelsin güzelim balayından dönünce anlatcan bize dimi nasıl geçtiğini kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?