Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Bu hafta arkadaşlarımızdan en fazla oyu alan 'İlarzu ' koltuğumuza oturmaya hak kazandı guclubacismile...

İlarzuyu soru yağmuruna tutmaya hazır olun kızlar delikafadulden

Şuan kendisi bir toplantıda...Akşam 7 gibi gelip bütün sorularınıza yanıt verecek sengözlerimebaksanab

Buyur ilarzum peteğim tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm göylüm hep seni arıyor neredesin sen :delphin:

ilarzu hoşgeldinolumunekankayizsmile
selamımız yok ama göz haşinalıgım var sanasempatiksalakcinni
soru sormakdan kendimi alamıcam:lepi:

KK kapatılıcak deseler ne yaparsın:icecream:
nereleri basarsın-tatlicadiarzu-

Bu hafta arkadaşlarımızdan en fazla oyu alan 'İlarzu ' koltuğumuza oturmaya hak kazandı guclubacismile...

İlarzuyu soru yağmuruna tutmaya hazır olun kızlar delikafadulden

Şuan kendisi bir toplantıda...Akşam 7 gibi gelip bütün sorularınıza yanıt verecek sengözlerimebaksanab

Buyur ilarzum peteğim tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm göylüm hep seni arıyor neredesin sen :delphin:

Bal peteğim, mavilim maviştiğim;

çok teşekkür ederim tahminimden erken gelmemin mutluluğunu yaşıyorumhihoyyyt

Öncelikle beni bu koltuğa laik gören herkeslere çok teşekkür ederim. Beni sizler yarattınız ayrıca da mağradan geldim sempatiksalakcinni (ukalailarzusimili)

Buyur koltuğuna bal arım buyrunnnnnnnnn

Bu da çiçeklerin ...senden güzel olamazlar asla a.s.

OOOhhhh misss oturayım şöölee ayakları mı da uzatayım yürüdüm az da .. çoraplarımı çıkarabilir miyim? sempatiksalakcinni Biraz kokabilir yasakkelimeyasakkelime

ayy tamam çıkarmıyorum kaydirigubbakcemile3

kız koltuğu pimbe seçmenin bir özelliği var mı yohsam aynı koltuğu her gelene kakalıyon mu?:roflol:

ilarzu hoşgeldinolumunekankayizsmile
selamımız yok ama göz haşinalıgım var sanasempatiksalakcinni
soru sormakdan kendimi alamıcam:lepi:

KK kapatılıcak deseler ne yaparsın:icecream:
nereleri basarsın-tatlicadiarzu-

evet ama ben de seni biliyorum papatyam. Abonesi olduğumuzdan illaki girip çıakrken gözgöze geliyoruz evet canıma.s.

Site kapansa kazen ile irtibata geçer yalvararım yakrırım en sevdiği yemekleri yapar gönderirim.

Eğer hiçbir çözüm bulunmuyorsa kazenin yedikleri yemekler yanına kalıp siteyi kapatm kararından vazgeçmiyorsa Junior KK kurma girişiminde bulunurumŞeniz

İlarzum selam.
Makyaj yapmaya nasıl başladın ve ilk makyajın sence nasıldı?
gamyoncuiremsu

En güzel soru bidenem:)))

Makyaj yapmaya ilkokulda başladım zemuszemus.

Acıklı öykümün kahramanı annem çalışıyordu ben de evde kendim hazırlanıp okula giderdim. O gittikten sonra ben annemin makyaj malzemelerini sürüp oklua giderdim.

Okulda - aaa kıza bak makyaj yapmış. dediklerinde de

- ne var akşam düğüne gittik yıkanmadım bi kerem.

demesini de akıl ettiydim:))))

ilk makyajı ilkokul 2 de annemin çok sevdiği bi farı dudağıma sürerek yaptım.

ilk gözüstüme kalem çekme operasyonunu ilkokul 4 te anamın flormar kalemini bitirerek yaptım. ortaokulda gölgeli eyelinerlı makyaj yapmayı biliyor gittiğim kuaförlerle kavgayı ediyordum:)))

saç konusunda berbatım:1no2:

oturdum meleğim

çok da rahatmış uyuyasım bilem geldii

hani çay kahve yok mu maviii

:kahve: heh geldi çok mersi

ben kendime yapacagim simdi nescafe sanada yaparim bebek sen otur yaslan arkana sorularini güzellll güßzelll cevapla

arzum milli makyözümüz ve milli gelinimiz seni çok seviyoruz cümleten
ayriyettende sorum geliyor
Sevgili Alin nişanlın aşkın sana ne zaman ve nasıl evlenme teklif ettii
:asigim:

alişinle nerde tanıştınız,ne kadar oldu tanışalı?..
seni tenhada kıstırdı mı?bilmiyorumkismile

benimde merak ettiğim sorular son 3 sırada yer alıyor
oh indirgedim böylelikle sorularızemuszemus

hımm bende şunu sorim o zaman
hangi üniden mezunsun ve ne mühendisisn

arzum milli makyözümüz ve milli gelinimiz seni çok seviyoruz cümleten
ayriyettende sorum geliyor
Sevgili Alin nişanlın aşkın sana ne zaman ve nasıl evlenme teklif ettii
:asigim:

canım :)))))

o süperbeyin bana evlenme teklifini nişanlandıktan sonra etti :roflol:

anca aklına gelmiş unutmuş. bize oturmaya geldiydiler gelmişken boş dönmesin diye kendime nişanladık:))))

şaka bi yana şaka değil doğru :)))

üniversitede okuyorduk sevgili bilmem ne giitmemiz , evlilik moduna girmemiz sadece 2 ayımızı aldı:))

evlilik teklifini öğrenci olduğu için yapmadı deli. orijinal bişey düşünüyormuş tabi 3. senemizde evlilik teklifi yapması biraz tuhaf ama o anı anlatayım;

Bursadan istanbula geldim apar topar taksime götürdü. Üzerimde kot falan.. Karnım çok aç dedim. Tamam dedi. Gittik eski püski bi binada asansörle çıktık çok yükseğe. Kapı bi açıldı ben şokk :1shok: boğaz ayaklr altında müthiş bi manazara. Hala anlamadan ayy süpermiş falan ne yesem bu manzaraya karşı acaba derken balkona çıktık ve orda ben başka tarafa bakarken sol iç cebinden yüzüğü çıkardı.

işte tam da burda şu manzarada bana aldığı tek taşı taktı bi konuşma yaptı (hatırlamıyorum gözlerim falan doldu...)

ayıp olmasın diye kabul ettimsempatiksalakcinni

alinle ne zaman tanıştınız ve nasıl:asigim:

alişinle nerde tanıştınız,ne kadar oldu tanışalı?..
seni tenhada kıstırdı mı?bilmiyorumkismile

Alimle ;
3. ev arkadaşımızın alkolik olup evden ayrılması ile dar boğaza girmemizden ötürü başka ev aramamızla tanıştık. Bizim çıktığımız eve Ali bakmaya gelmişti. sonra da ona o evle ve sahibi ile ilgili bilgileri vermek için ordan çektik. bizim evi görmek istedi görünce korktu eyvahedigeldismile

çünkü evin doğru dürüst kapısı bile yoktu:)))))))

derken okulda gördüm sanki kankamı görmüş gibi bi samimi davrandım o tokalaşacakken ben gittim yanağından öptüm filan bu da atladı tabi.

ben yan gözle bakmadım ama o bana baktı. o günden beri bakışıyoz:asigim:

benimde merak ettiğim sorular son 3 sırada yer alıyor
oh indirgedim böylelikle sorularızemuszemus

hımm bende şunu sorim o zaman
hangi üniden mezunsun ve ne mühendisisn

Trakya Üniversitesi

Ziraat Mühendisiyim. 2 yıldır da yüksek yapıyorum inşallah bu sene mezun olacam bekliyorum canısım.

Mesleğimi ve hayvanları çok severim artı cevap verem dedim:)))

La özele girmicez dedik tüm aşk meşk hayatım gözler önünde

TC numaramı da verem bari :)))

Back
X