ok yok bekle çok erken moralin bozulmasın hamile isen boşuna üzülme inşallah hamilesinO zaman hiç o strese girmeyim onu demeyim ben tiroid için baktıracaktım zaten de oda aradan çıksın bi dediydim
İnşaAllah ama bilmiyorum tek tüplüyüm tutma şansı yüzde elli artık her ay benim içinY
ok yok bekle çok erken moralin bozulmasın hamile isen boşuna üzülme inşallah hamilesin
2 tüplü olupta hamile kalamayanda var yani nasip Allah verirse verir endişelenmeİnşaAllah ama bilmiyorum tek tüplüyüm tutma şansı yüzde elli artık her ay benim için
Canım benim.somdi dr kahverengi oldu yaBenim de pembe leke vardı regl olcam diyordum kesin hamileymişim gecikmesem anlamazdım
Evet galiba bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm kapalıymış benim dış gebelik sağ da oldu ne zamandır kapalı sol bilmiyoruz ama o ay tek ilişki ile sağdan hamile kalmıştım nasip olmadı yani olduran Rabbim olduruyor gerçekten inşaAllah bu defa sağlıkla hayırlısı ile kolayca yine olur Allah razı olsunn2 tüplü olupta hamile kalamayanda var yani nasip Allah verirse verir endişelenme
Gecikmeden 1 hafta sonra kahverengiye döndü benim hala daha leke geliyor tutunması için ilaç kullanıyorum halaCanım benim.somdi dr kahverengi oldu ya
Bende dış gebelik geçirdim çok zor biliyorum Allah büyükEvet galiba bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm kapalıymış benim dış gebelik sağ da oldu ne zamandır kapalı sol bilmiyoruz ama o ay tek ilişki ile sağdan hamile kalmıştım nasip olmadı yani olduran Rabbim olduruyor gerçekten inşaAllah bu defa sağlıkla hayırlısı ile kolayca yine olur Allah razı olsunn
Aaaa inşallah tutunur imsallah benimde bebeğim vardırGecikmeden 1 hafta sonra kahverengiye döndü benim hala daha leke geliyor tutunması için ilaç kullanıyorum hala
Evet çok zor cidden size de çok geçmiş olsunBende dış gebelik geçirdim çok zor biliyorum Allah büyük
Kızlar benimde 22 si cuma adet günüm çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım perşembe günü sabah kırmızıya döndü daha kahverengi akıntıda daha fazla gelmişti hah dedim söküldü adet oldum ama kesildi pedi değiştirdim yeni pede bir daha gelmedi normalde ilk 3 gün aşırı yoğun gelirdi benim böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ?
Allah razı olsun ne zamandır bebek.istiyorsunEvet çok zor cidden size de çok geçmiş olsun
Ağustos ayında yaşadım dış gebeliği Ocak ayında da rahim filmi çekildim o ay denemedik şubatta da denemedik bu ay ilk defa deniyorum benim bir oğlum da var üç buçuk yaşındaAllah razı olsun ne zamandır bebek.istiyorsun
Allah bağışlasın benimde bir tane olsa sağlam.imanli sağlıklı olsa yeter banaAğustos ayında yaşadım dış gebeliği Ocak ayında da rahim filmi çekildim o ay denemedik şubatta da denemedik bu ay ilk defa deniyorum benim bir oğlum da var üç buçuk yaşında
Olsun Rabbim birden fazla da nasip etsin bende öyle diyordum ama tek çocuktan sonra da zor oluyor tek kalıyor arkadaş sıkıntısı oluyor kardeş görüyor duyuyor talep ediyor yani bir tane de olsun tabi de hazinesi geniş Rabbimin sağlıkla sıhhatle bir tane daha olsun yada fazlasıAllah bağışlasın benimde bir tane olsa sağlam.imanli sağlıklı olsa yeter bana
Haklisin benim için şuan o kadar zor ki bir tane olsa yeter bana diyorumOlsun Rabbim birden fazla da nasip etsin bende öyle diyordum ama tek çocuktan sonra da zor oluyor tek kalıyor arkadaş sıkıntısı oluyor kardeş görüyor duyuyor talep ediyor yani bir tane de olsun tabi de hazinesi geniş Rabbimin sağlıkla sıhhatle bir tane daha olsun yada fazlası
Tam olarak sorun neydi sizin bir de yaş kaçHaklisin benim için şuan o kadar zor ki bir tane olsa yeter bana diyorum
Amh düşük cikiloat kisti var yaş 35 geçen yıl dış gebelik gecirdimTam olarak sorun neydi sizin bir de yaş kaç
Bende 29 olacağım Allah izin verirse instagram hesabınız var ise orda bir ebenin günlüğü sayfası ebru hanım var orda takviyelerle amh yükselen kolay hamile kalan olmuş bende kullanmayı düşünüyorum destek olarak orayı bi inceleyin takip edip bi okuyun yorumları istersenizAmh düşük cikiloat kisti var yaş 35 geçen yıl dış gebelik gecirdim
Merhaba lekelenmeden kaç gün sonra öğrendiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende adetime bir hafta kala çok hafif pembe bir lekelenme gördüm yani normal akıntım pembemsiydi tek seferlik bişeydi erken adet olucam galiba diye düşünürken normale döndü ve bu ay gebe olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?