Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaaaaaar kımse yokmu bursadan hadı bıraz sohbete gelınnnn
hımmm bırı Bursa mı dedı
geldım vala naslsın![]()
merhaba arkadaslar yenı uyeyım sıze sorum bursa pembe mavıde nevın hanıma gıden varmı eya pembe mavıde dogum yapan goruslerınızı yazarmısınız luten benım ıcın cok önemli sımdıden tesekkurler cewaplarınız ıcın....
kızlaaaaaaaaaaaaar kımse yokmu bursadan hadı bıraz sohbete gelınnnn
iyiyim tatlım sagol sen nasılsın ewlımısın ben ewlıyımn ve yaklasık 1 yıldır bebek ıstıyoruz bundan onceıkı doktor degıstırdım sımdı pembe mavi nevin hanıma gıdıyorum bu ay klomen kullandım ılk klomenım ve doktorumdan cok memnunum fakat bursadakı bayanlardanda pembe mavı ve nevın hanım hakkında dusuncelerını ogrenmek ıstedım
Merhabalar canım, ben Nevin Hanım' ın hastasıyım, tüp tedavisi görüyorum Pembe Mavi' de. Benim tüp tedavisiyle bir kızım var onun tedavisini Ankara' da görmüştüm. Şimdide tekrar bir bebek istiyoruz Allah' ın izniyle. Tedaviye başlamadan önce Bursa' daki merkezler hakkında çok araştırma yaptım, Pembe Mavi ve Nevin Hanım hakkında gayet olumlu bir izlenim edindim ve en son kk da bir arkadaşın Nevin Hanım hakkında yazmış oldukları benim kararımı netleştirdi, 1 hafta oldu tedavime başladım. Hem doktorumdan hem de merkezden çok şükür memnunum, sonuna kadar böyle gider ve tedavimde olumlu neticelenir inşallah.
Pembe mavide doğum yapan arkadaşlarım var.. Oraya gidiceksen eğer Nejdet Kırker'i tavsiye ederim
Bilgili, güleryüzlü ve çözüm odaklı bir doktor.. Bende çok gittim kendisine zamanında ve giden akrabalarım da var..
Ve sorduğun her soruya rahatlıkla cevap alırsın.. Beğeniceğine eminim..
yazdıgın ıcın tesekkurler canım ben nevın hanıma gıdıyorum kesınlıkle dedıgın doktorda cok ıyıdır fakat su an doktorumdan memnunum senın cocugun varmı hamılesın sanırım allah bır an once saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınss bızede dua et olurmuuu..:)
merhaba arkadasım cok tesekkurler cewabın ıcın bende nevın hanıma gıdıyorum henuz yenı 1 aydır bırlıkteyız fakat cok memnunum kendısınden cok rahatlatıcı ve acıklayıcı bır doktor ve hastalarında yuzde seksen doksan basarılı oldugunu duydum yanlıs bır karar almadıgımın farkındaydım zaten tekrar tesekkurler bırde en önemlisi hastalarını para olarak gormuyorlar alabıldıklerının en azını almaya calısıyorlar gercekten cok memnunum umarım en yakın zamanda o benı ve babasını bekleten tontısımın poposundan ısırıcam insallahhhh :) senın sorunun nedır neden tup bebek yapıosun tatlım...
Evet canım ben de Nevin Hanım' ın yanına gidince rahatım çok şükür, güler yüzlü ve mütevazi bir insan. Kendisini yeni tanıyorum ama uzun zamandır tanıyormuşum gibi rahatım onunla, inşallah hep böyle devam eder, çünkü bu zamanda adam akıllı doktor bulmak çok zor, maalesef çoğunluk hastasını para mekanizması gibi görür olmuş ne yazık ki.
Pembe Mavi' nin bahsettiğin başarı oranının içinde inşallah biz de oluruz. Ben de ona gitmeden önce bayağı bir doktor araştırmasına girmiştim bir türlü karar veremiyordum. Doktorun başarılı olması kadar hastasına karşı nasıl davrandığı da önemli bence. Oraya gitmeden önce başka bir doktora gitmeye karar vermiştim ( Gülin Okan ) Daha ilk günlerde telefonla arıyorum bir türlü ulaşamıyorum kendisine, hep yardımcıları cevap veriyor, bizim söyleyeceğimizi size söyleyecekler deyip hep geçiştirdiler. İhtiyacım olduğu zaman doktoruma ulaşmak çok önemli, baktım bu konuda önemsiz davranıyor bıraktım onu. Nevin Hanım' ı ne kadar aradıysam sağolsun hep çıktı, gayet güzel cevapladı sorularımı, hatta bu akşam ilacımı yanlış kullandım ( moralim bozuk olduğu zamanlar çok dalgın olurum) aradım telaşlı olarak sağolsun rahatlattı beni, başka bir şekilde hallettik sorunu.
Canım bizim problemimiz daha önce bilinemiyordu sebebsiz dediler hep, ama şimdi eşimde sorun çıktı , kızım doğduktan sonra hep kendiliğinden olur diye bekledik ama normal yolla olamaz denildi biz de haliyle çok geçmeden tedaviye başlayalım dedik , inşallah hem bizim hem de sizin ellerimiz boş kalmaz.
Canım daha yeni evlisin sen Allahın izniyle olur ısırırsın bebeğinin poposundan merak etme
Aminn canım inşallah evet hamileyim..
Dua ederim tabi ki Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda inşallah..
cok tesekkurler tatlım hamılelerın duaları kabul olurmus :) bırsey sorucam sana sen nasıl hamıle kaldın herhangı bır tedavı gordunmu canım anlatırsan sewınırım bı kac sorum olucak sanada:)
Canım bana hiç sorma çünkü korunurken hamile kaldım şok yaşadım resmen
Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.. Senelerdir hiç olmamıştı eşim dikkatliyli
Ama işte Allah alnına ne yazdıysa onu yaşıyorsun..
Bu kış hamile olucağım hiç aklıma gelmezdi demekki benim için Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş
O yüzden sakın canını sıkma sağlıklı iyi evlat olsun Hayırlı zamanda olsun..
Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz..
kesınlıkle her dedıgıne katılıyorum canım ınsallah en yakın zamanda hamıs kalırız bızde senınde bır kızın varmıs allh bagıslasın ıkıncısı erkek olsa daha ıytı olur dersın sen sımdı :)bu ay benım ılk klomenım 5 adet kullandım sad3ce gunde bır tane olmak kaydıyla sonra catlatma ıgnesı vuruldum pazartesi yanı bu sıralar yogun bızım calısmalar :):):) inş tutarda fazla bekletmez bızı bırde esım cok kız cocugu delısı kı bende oyle ama tabı rabbım en basta hayırlısı ve saglıklısını nasıp etsın inş.ama kızda olsa fena olmaz hanı :) ..
Canım bana hiç sorma çünkü korunurken hamile kaldım şok yaşadım resmen
Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.. Senelerdir hiç olmamıştı eşim dikkatliyli
Ama işte Allah alnına ne yazdıysa onu yaşıyorsun..
Bu kış hamile olucağım hiç aklıma gelmezdi demekki benim için Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş
O yüzden sakın canını sıkma sağlıklı iyi evlat olsun Hayırlı zamanda olsun..
Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz..
İnşallah canım:) Ama kızım var diye illa oğlum olsun diye bir hevesim yok, hatta benim hiç kızkardeşim olmadığı için bu içimde bir ukte, içimdeki bu uktenin acısını daha çok kız doğurarak atmaya çalışmak istiyorum heraldefakat eşim erkek olsa fena olmaz diyor,Yani hangisi olursa olsun hayırlı evlat olsun.Çünkü hep küçük kalmıyorlar ve büyüdüklerinde ana babalarına, topluma karşı nasıl bir insan oldukları daha önemli olduğu için hep hayırlısı diyoruz. Hayırlısıyla Rabbim kızdan da erkekten de mahrum etmesin inşallah.
Canım inşallah çalışmalarınız netice verirCiddi bir probleminiz yoksa neden olmasın ki, zamanı gelmemiş daha demek ki.Sizde ki sorun nedir acaba, tam olarak biliyor musunuz bunu?
Merhabalar canım, ben Nevin Hanım' ın hastasıyım, tüp tedavisi görüyorum Pembe Mavi' de. Benim tüp tedavisiyle bir kızım var onun tedavisini Ankara' da görmüştüm. Şimdide tekrar bir bebek istiyoruz Allah' ın izniyle. Tedaviye başlamadan önce Bursa' daki merkezler hakkında çok araştırma yaptım, Pembe Mavi ve Nevin Hanım hakkında gayet olumlu bir izlenim edindim ve en son kk da bir arkadaşın Nevin Hanım hakkında yazmış oldukları benim kararımı netleştirdi, 1 hafta oldu tedavime başladım. Hem doktorumdan hem de merkezden çok şükür memnunum, sonuna kadar böyle gider ve tedavimde olumlu neticelenir inşallah.
canım merhaba, gecen yıl yazmış olduğun bir yazıyı daha bugun okudum ve hemen fikrini almak istedim. bayram tatili bitiminde rahim filmi çektirip pembe mavi de nevin hanımla ilk görüşmeyi yapmayı planlıyorum. daha önce iç rahim filmi çektirmeden 2 ay clomen çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yaptırdım. doktorum doruk hast özlem hanım ama bana hiç bir amanrahim filmi önermedi. ilk çekilmesi gereken oymuş oysaki. bi de bana 3 kez de aşılama deneyelim o da tutmaz ise tup bebek dedi. ama ben dediğim gibi önce hsg çektiricem ve sonucumla nevin hanıma eşimle ilk görüşmeye gidicez. öğrenmek istediğim nevin hanımı tavsiye eder msin? sgk anlaşmalı oldugu için pahalı diye duydum paket programlar ne kadar mesela bilgi verebilirsen sevinirim.
Canım ben Nevin hanımla tedaviye başladığım zaman senin geçmen gereken yolların hepsinden geçmiş olarak gittim, dolayısıyla ben de o zaman yaptırması gereken bir teste falan gerek duyulmadı, öyle başladık tedaviye. Kendisinden memnun kaldım, özellikle tüp bebek hemşiresi Banu hanım o kadar güzel ilgileniyor ki hastayla. Ama sonucum negatif olunca her şey anlamsızlaştı haliyle.
Canım fiyat açısından bence diğer yerlere göre çok ekonomikti Pembe Mavi. Başka yerler 5000 liradan başlarken biz orda 3500 ya da 4000 liraya yaptırmıştık diye hatırlıyorum ilaçlarda içinde yani. Yani şimdi gidersen muhtemelen aşağı yukarı aynı fiyata yaptırırsın . Sgk ile anlaşmasının olması daha iyi, devlet ilk denemeniz olduğu için ödediğiniz miktarın çoğunu size geri iade edecektir.
Benim kızım olduğu için devlet artık ödeme yapmadığından sgksının olup olmaması da bizim açımızdan durumu değiştirmediğinden bu konu üzerinde çok durmamıştık.
Allah hayırlısıyla hepimize nasip eylesin evlat![]()