- 28 Mart 2020
- 21.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.099
- 598
Yok morda siritmaz ama o pembeyi yaparsan siritirO zaman mor ya kesin mor cunku beyaz tenliyim ve tesetturlu olmama ragmen evde asla tulbent baglamam. Sacim hep acik kendimi degisik farkli gormek istiyorum. He bu arada kaslar sırıtirmi peki kaslarim koyu degil cok
Zamanla aksın lilaya pembeye calsin tekrar boyarim diyorsaniz her zamanki sampuaninizi kullanin. Uzun sure korumak isterseniz benim foto attigimdan alin. Ilk etapta tuhaf bir his oluyot temizlemiyor gibi. Ama gerçekten cok guzel temizleniyor. Ben sac maskesi uyguladıysam oncelikle kopuren sampuanla yikiyordum. Sonra köpüksüz ile geciyordum. Ama köpüksüz zaten yumuşacık yapıyor maskeye gerek duymuyor insan.O zaman mor ya kesin mor cunku beyaz tenliyim ve tesetturlu olmama ragmen evde asla tulbent baglamam. Sacim hep acik kendimi degisik farkli gormek istiyorum. He bu arada kaslar sırıtirmi peki kaslarim koyu degil cok
Hepsinin goruntusunu aldimZamanla aksın lilaya pembeye calsin tekrar boyarim diyorsaniz her zamanki sampuaninizi kullanin. Uzun sure korumak isterseniz benim foto attigimdan alin. Ilk etapta tuhaf bir his oluyot temizlemiyor gibi. Ama gerçekten cok guzel temizleniyor. Ben sac maskesi uyguladıysam oncelikle kopuren sampuanla yikiyordum. Sonra köpüksüz ile geciyordum. Ama köpüksüz zaten yumuşacık yapıyor maskeye gerek duymuyor insan.
Hayir o sampuan ipek gibi yapiyorHepsinin goruntusunu aldimpeki sac kremi kullanmana gerek kaliyormu
Tamamdir.Hayir o sampuan ipek gibi yapiyor
Evin icinde takmiyorum ki hic. Disardami oyle olur acabaTerlediğiniz an türbanınız mavi ya da pembe olur benden söylemesi
Evin icinde takmiyorum ki hic. Disardami oyle olur acaba
Off yaaaevet yazın beyaz bluz giyemiyorum ben ensemden akıyor
Off yaaao zaman kisin boyarim olmazmi yaza kadar uzar keserim bende
Ya genelde koyu kullaniyorum somon renklerZaten 20 günde akar kesmenize gerek kalmaz :)
İçinizde kalmasın bence biraz koyu renk eşarp takarsınız ne olacak
Hangi boyayi kullanıyorsunuz? Ben yaz gecelerinde yastığa bile bulaştığını gormedim de.Terlediğiniz an türbanınız mavi ya da pembe olur benden söylemesi
Hangi boyayi kullanıyorsunuz? Ben yaz gecelerinde yastığa bile bulaştığını gormedim de.
Canım iyi misin tatsız bir konu gördüm yoruma kapanmış. Seni merak ettim nasılsın diye.Ya genelde koyu kullaniyorum somon renkler
Mor kullandim ben hiç akmadi. Dogru şampuan kullandığım icin de 20 gunde akmadi. Aylarca mosmor kaldi saçımda.akmayan pembe -mavi boya var mı ki
Mor kullandim ben hiç akmadi. Dogru şampuan kullandığım icin de 20 gunde akmadi. Aylarca mosmor kaldi saçımda.
Siz hangi marka boyaları kullanıyorsunuzmor renk ilk yıkamalar hariç akmaz ki zaten. Kırmızı, pembe, mavi akmadan durma
Siz hangi marka boyaları kullanıyorsunuz
[/QUOT
Siz hangi marka boyaları kullanıyorsunuz
Piyasadaki bütün kızılları denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?