Ya ne guzel mis bayildim ama ben tamamini boyle istiyorum iste ya pembe yada bu sekilde ama pembe daha agir basiyorEvet malesef o yonden zor.
Bi ara mavi kullandim. Guzeldi.
Tam attigim fotidaki gibiydi. Iyi bir kuafore yaptirmistim.
Simdi kucuk bi ilcedeyim. Beceremiyorlar bu renkleri.
Ombre yapamayan insanlar. Cesaret edemiyorum bu renklere
Bu da çok güzelmiş ama benEvet malesef o yonden zor.
Bi ara mavi kullandim. Guzeldi.
Tam attigim fotidaki gibiydi. Iyi bir kuafore yaptirmistim.
Simdi kucuk bi ilcedeyim. Beceremiyorlar bu renkleri.
Ombre yapamayan insanlar. Cesaret edemiyorum bu renklere
Ben yaptım. Mora boyadim. Çok da kolaydi simdi benim yaptıklarımı yaparsan hicbir sey olmaz saçına. Oncelikle acman gerekiyor. Ilk kez acilacaksa saclarin kolay olur. Ama en onemli sey içerisinde omegaplex olan bir acıcı ile açman. Benim saçım orta kahveydi. Bir bucuk sene kadar kizil yaptim uzerine kahve boyandi. O saçı actim bal rengine kadar. Mor icin bal rengi yetiyor. Pembe icin daha da acman gerekebilir. Bir markanin omegaplexli acicisi var foto yuklerim. O madde sacj koruyor. Saatlerce bekletirsen beklet yakmiyor. Yabanci youtuberlar aciciyi surup uyuyorlarmis cunku hicbir sey olmuyor saca. Ben 3 saat beklettim. Acmadan once iyice taradim. Tutam tutam alip krepe yaptim. Geçişli olsun küt küt durmasin diye. Sonra poset taktim. Yıkadıktan sonrakuruttum. Gelisi guzel moru surdum. Ozenmedim. Acilan yerler daha canli.mor oldu. Acmadigim yerler isikta mor yansima verdi. Radical color markasini kullandim. Bu boyada amonyak yok ve bu yuzden bu da zarar vermiyor saca. Sormak isyedigin3baska nir sey olursa cevap veririm .Kizlar uzun suredir saclarimi farkli bir renge boyamak istiyorum pembe yada lacivert beyaz tenli oldugum icn yakisicagini dusunuyorum ama nasil boyarim bilmiyorum daha once boyayan varmi varsa nasil yapti? Ne kullandi?
Aslinda daha cok bu renkleri istiyorumYillar once koyu pembe yaptirmaya calistim
Kizil yapmislardi. Gordugunuz uzere kuaforler bile pek basarili sayilmaz. Isini iyi yapan birini bulmaniz gerek.
Bunlari evd3 yapman imkansiz. Bu saclar cok bakimli saclar. Isik saciyorlar.Aslinda daha cok bu renkleri istiyorum
Denicem kesinlikle cok sagol cnmBen yaptım. Mora boyadim. Çok da kolaydi simdi benim yaptıklarımı yaparsan hicbir sey olmaz saçına. Oncelikle acman gerekiyor. Ilk kez acilacaksa saclarin kolay olur. Ama en onemli sey içerisinde omegaplex olan bir acıcı ile açman. Benim saçım orta kahveydi. Bir bucuk sene kadar kizil yaptim uzerine kahve boyandi. O saçı actim bal rengine kadar. Mor icin bal rengi yetiyor. Pembe icin daha da acman gerekebilir. Bir markanin omegaplexli acicisi var foto yuklerim. O madde sacj koruyor. Saatlerce bekletirsen beklet yakmiyor. Yabanci youtuberlar aciciyi surup uyuyorlarmis cunku hicbir sey olmuyor saca. Ben 3 saat beklettim. Acmadan once iyice taradim. Tutam tutam alip krepe yaptim. Geçişli olsun küt küt durmasin diye. Sonra poset taktim. Yıkadıktan sonrakuruttum. Gelisi guzel moru surdum. Ozenmedim. Acilan yerler daha canli.mor oldu. Acmadigim yerler isikta mor yansima verdi. Radical color markasini kullandim. Bu boyada amonyak yok ve bu yuzden bu da zarar vermiyor saca. Sormak isyedigin3baska nir sey olursa cevap veririm .
Rica ederim sorun olursa sorabilirsin. Fotoğrafları da paylaştım. Zaman icerisinde paylastiklarin gibi saclar boyayabilirsin belki ama su an acemisin. Koyu mavi ve mordan sasma derim. Dedigim sampuani kullanmazsan koyi mavi akarak zamanla turkuaza kadar gider. Eger yeterli sekilde açıldıysa.Denicem kesinlikle cok sagol cnm
Ben daha once sari yaptim ve uzun zamandir boyamiyorum kendi sacimin gelmesini bekledim nihayet geldi. Dogal sacim var suan hic acici degmemis yani. Boyali yerler uzadi ve kestim bitti yinede olmazmis simdi dogal sacimlaBunlari evd3 yapman imkansiz. Bu saclar cok bakimli saclar. Isik saciyorlar.
Dogal sacta renk tutmaz. Mutlaka acacaksin.Ben daha once sari yaptim ve uzun zamandir boyamiyorum kendi sacimin gelmesini bekledim nihayet geldi. Dogal sacim var suan hic acici degmemis yani. Boyali yerler uzadi ve kestim bitti yinede olmazmis simdi dogal sacimla
Bu pembenin ömrü 2 3 yikama. Bozulur hemen.Bunlarida begeniyorum
Yok acicam zaten. Boyali saci acmamis olucam yani onu demek istedimDogal sacta renk tutmaz. Mutlaka acacaksin.
Ayy cidden mi ya tuh en cokta onu begenmistimBu pembenin ömrü 2 3 yikama. Bozulur hemen.
Acik renkler boyle. O sebeple mor mavi diyorum. Hata payi da düşük.Ayy cidden mi ya tuh en cokta onu begenmistim
O zaman mor ya kesin mor cunku beyaz tenliyim ve tesetturlu olmama ragmen evde asla tulbent baglamam. Sacim hep acik kendimi degisik farkli gormek istiyorum. He bu arada kaslar sırıtirmi peki kaslarim koyu degil cokAcik renkler boyle. O sebeple mor mavi diyorum. Hata payi da düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?