Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
laz kızını göremiyorum nerelerde acaba ?
kilo verme çabalarımız nasıl gidiyor bakalım
ben bugün sabah bir domates az peynir 4 zeytin ve bir avuc maydanoz yedim
5 bi yerde çay ve suya devam
şimdi biraz çalışmalıyım arada yine uğrarım![]()
bilmiolar reyonu ewt çok oluo iş napcam bilmem ewdeyken içcem olmazsa 9 saat işdeim zatenn
H.g canım
İyi gidiyor diyelim iyi olsun, ama geçen konuştuğumuz konuyla ilgili bende bir sorun var, ben açlık hissetmiyorum pek:)
Acaba çok mu yiyorum diye düşünüyorum, çok da yemiyorum aslında ama nedense fazla acıktığımı hissedemiyorum
Laz kızı gelmedi birkaç gündür..
cuma günü tartılcam bkalım kaç kilo verdm her cuma tartılcam ben
final sınavlarım basladı onlarla ugrasıom pek giremiom bu aralar ben yokken ne kadar cok sey yazılmıs:) diyte halen devam ediorum bugun bi kornettoyu hüplettim onun haricinde pek bozmadım cok az yiyorum tam gaz devam bu arada aksam yagsız ızgarada pisirilmiz köfte yogurt ve salata yiyecegim:)![]()
arkadaşlar merhaba bayadır gelemıyorum iş yerınde biraz sorun var o yuzden gunduzlerı gelemıyorumama akşamları eve gelınce yazacağım bende dıyet ve spora devam edıyorum.
saol canım benim bide afiyet bal seker olsun:)Sınavlarında başarılar canım,
Ben de dün akşam kazandibi yedim dayanamadım:)
o zamn sana baska kacamak yok demekki ilk günde kacamagını yaptıgın içinslm kızlar nabersiniz bn diyete devam gibi bugün kaçırdım çok pişmanımtutuyorum bğazımı ama tatlıya dayanamadım daha ilk günlerden kaçamagımı yaptım :'(