• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

günaydın kızlar

laz kızını göremiyorum nerelerde acaba ?

kilo verme çabalarımız nasıl gidiyor bakalım

ben bugün sabah bir domates az peynir 4 zeytin ve bir avuc maydanoz yedim

5 bi yerde çay ve suya devam

şimdi biraz çalışmalıyım arada yine uğrarım :42:

günaydın kızlar

laz kızını göremiyorum nerelerde acaba ?

kilo verme çabalarımız nasıl gidiyor bakalım

ben bugün sabah bir domates az peynir 4 zeytin ve bir avuc maydanoz yedim

5 bi yerde çay ve suya devam

şimdi biraz çalışmalıyım arada yine uğrarım :42:

H.g canım

İyi gidiyor diyelim iyi olsun, ama geçen konuştuğumuz konuyla ilgili bende bir sorun var, ben açlık hissetmiyorum pek:)

Acaba çok mu yiyorum diye düşünüyorum, çok da yemiyorum aslında ama nedense fazla acıktığımı hissedemiyorum

Laz kızı gelmedi birkaç gündür..

H.g canım

İyi gidiyor diyelim iyi olsun, ama geçen konuştuğumuz konuyla ilgili bende bir sorun var, ben açlık hissetmiyorum pek:)

Acaba çok mu yiyorum diye düşünüyorum, çok da yemiyorum aslında ama nedense fazla acıktığımı hissedemiyorum

Laz kızı gelmedi birkaç gündür..

hoşbuldum canım

hangi konuydu hatırlıyamadım ne güzel işte zamanla bu yeti kayboluyor kendini tok hissediyorsun

demekki yediğin besinler vucuduna fayda sağlıyor çabuk acıkmıyorsun hadi hayırlısı :)

Kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım
Sabah, 1 adet kaşarlı tost
Öğlen, 1 tabak şehriye çorbası, 1 tabak ıspanak ve yoğurt
Ara 1 adet çikolatalı gofret:(
Gün içinde 1,5 lt su

final sınavlarım basladı onlarla ugrasıom pek giremiom bu aralar ben yokken ne kadar cok sey yazılmıs:) diyte halen devam ediorum bugun bi kornettoyu hüplettim onun haricinde pek bozmadım cok az yiyorum tam gaz devam bu arada aksam yagsız ızgarada pisirilmiz köfte yogurt ve salata yiyecegim:):27:

arkadaşlar merhaba bayadır gelemıyorum iş yerınde biraz sorun var o yuzden gunduzlerı gelemıyorum :5: ama akşamları eve gelınce yazacağım bende dıyet ve spora devam edıyorum.

final sınavlarım basladı onlarla ugrasıom pek giremiom bu aralar ben yokken ne kadar cok sey yazılmıs:) diyte halen devam ediorum bugun bi kornettoyu hüplettim onun haricinde pek bozmadım cok az yiyorum tam gaz devam bu arada aksam yagsız ızgarada pisirilmiz köfte yogurt ve salata yiyecegim:):27:

Sınavlarında başarılar canım,
Ben de dün akşam kazandibi yedim dayanamadım:)

bugun sabah
1 dilim ekmek birazcık peynir
3 tane zeytin
bi bardak cay
ögle
3kasık bulgur pilavı
2 kasık sulu köfte
ara
2 tane diyet büskivi:39:

slm kızlar nabersiniz bn diyete devam gibi bugün kaçırdım çok pişmanım :( tutuyorum bğazımı ama tatlıya dayanamadım daha ilk günlerden kaçamagımı yaptım :'(

Selamlar kızlar
Bugün günde kaç kalori almam gerktiğine baktım netteki bir siteden
Ne kadar doğru bilemiyorum ama 2000 civarı çıktı..
Eğer doğruysa ben oldukça iyi gidiyorum:)

Merhaba kızlar

nasılsınız bakalım 2 gündür oruçluydum ama yinede diyetime uygun devam ettim .
Bugün tartılma günümdü hafta sonu baya kaçamakta yağpmıştım verdiğim sadece 500 gr :)
Üzüldüm ama yinede hafta sonu kaçamağına rağmen iyi gittiğimi düşündüm
Sanırım bu sefer sonuc verecek gibi

Bu arada hepinizin kandilini kutlarım hayırlara vesile olması dileğiyle

diyetime devam ediom bazen cok zorlanıom canım hamburger istio çikolata istio ama sıkıorum kendimi:):18:

slm kızlar nabersiniz bn diyete devam gibi bugün kaçırdım çok pişmanım :( tutuyorum bğazımı ama tatlıya dayanamadım daha ilk günlerden kaçamagımı yaptım :'(
o zamn sana baska kacamak yok demekki ilk günde kacamagını yaptıgın için:47:

Back
X