• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

aynen kola falan almıorum önceden çikolata falan alırdım yerdim cnm sıkılınca ama şu an evde sadece meyve var aburcubur yok bende muhasebe okudum liseyi ama bi türlü muhasebecide çalışamadım 1 sene sigorta acentasında çalşdm sonra carrefourda çalşdm 1 yıl şimdide tansaşdayım ama sewiorum marketleri satış yapmayı daha çok sewiorum ofis beni boğar gbi gelio vakt geçmez gbi gelio geçen sene 3 gün seminere katıldım alllahım otur otur ayaklarım uyuşmuşdu hep nasıl şekil verceğimi şaşmışdım ayakda durmaya alışdım insallah bu işyerimde yükselicem 2 sene fLn geçsinde =) herkezin hayatdan bir umudu var ama ilk umudum zayıflamak..... çokkonuşdum farkndAIM bugn izinliyimde:S

aynen kola falan almıorum önceden çikolata falan alırdım yerdim cnm sıkılınca ama şu an evde sadece meyve var aburcubur yok bende muhasebe okudum liseyi ama bi türlü muhasebecide çalışamadım 1 sene sigorta acentasında çalşdm sonra carrefourda çalşdm 1 yıl şimdide tansaşdayım ama sewiorum marketleri satış yapmayı daha çok sewiorum ofis beni boğar gbi gelio vakt geçmez gbi gelio geçen sene 3 gün seminere katıldım alllahım otur otur ayaklarım uyuşmuşdu hep nasıl şekil verceğimi şaşmışdım ayakda durmaya alışdım insallah bu işyerimde yükselicem 2 sene fLn geçsinde =) herkezin hayatdan bir umudu var ama ilk umudum zayıflamak..... çokkonuşdum farkndAIM bugn izinliyimde:S

İnşallah dilediğin yere gelirsin canım hayırlısıyla..
Beni de sıkıyo bu iş açıkçası, ama ne yapalım çalışmak zorundayız, satış bence de en güzeli, ben de ilerde kendime bi yer açmak isterim, ticaret yapabileceğim, ama önce biraz para biriktirmek lazım tabi:)

aynen hayatdan beklentim çok bi yerlere geliceğeme çok inanıorum ben eğer gelemezsem de 15 yıl falan çalışır tazminatımı alır çıkarım makarnacı açıcam:D çok değişik soslar biliorum daha da geliştirirm gerekirse italyaya giderm ben fethiyede yaşıyorum ya sen

aynen hayatdan beklentim çok bi yerlere geliceğeme çok inanıorum ben eğer gelemezsem de 15 yıl falan çalışır tazminatımı alır çıkarım makarnacı açıcam:D çok değişik soslar biliorum daha da geliştirirm gerekirse italyaya giderm ben fethiyede yaşıyorum ya sen

Makarnacı mı kız çok kilo alırsın orda:)
Ben İstanbul'dayım canım, kilo almanın nedenleri çıkıyo yavaş yavaş:)
Fethiye'de havalar nasıl bizim burda düzelemedi bi türlü, şu an çok şiddetli yağış var..

:D:D ya makarnayı sewiorum hergün olsa yerim genelde 2 3 günde bi değişik soslarda yapardım eşim evlenmeden önce makarna sevmezmiş ama artık hiç sesini çıkarmıo bi de börek mantı yaparım kendim açarım hamurunu.ama vlla yapmıorum 1 ay oluo makarnayıda geçen hafta bugün yapmşdım en son sen düşün artık ne kdr dikkat ettiğimi.burda havalar güzel herkez denize girio ama ben girmem en azından haziranın ortaları gelmeli kaç gündür sıcak bayağı ama bugün sanrm güneşli değil daha perdei açıp bakmadım öğlene kdr evleri toplamam gerek aslında eşim gelcek öğlen dışarı çıkcaz hayatı seviyorum ama biliomusun işimi eşimi yaşadığım yeri annemi babamı iş arkşlarımı ve arkşlarımıda bnm hayatdaki tek problemim kilo ya kilo ilkokulda başladı bu kilo belası ben sana şöyle söyliyim hastalığa bak şimdi ilkokul 3 deyken 38 kiloydum
ilkokul 4 deyken 47 kiloydum
ilkokul 5 deyken 57 kiloydum
ve ortaokul bittiğinde liseye başladığımmda tam da 80 kiloydum sen anla durumu

annemler beni liseye yeni başladığımda psikolojimin farkındalardı tabiii ve beni diyetisyene götürürler spor ve diyetle 13 kilo vermişdim 67 olmuşdum ama lise sona kadar aldım o kiloyu geri

ilk evlendiğimde 89 a kadar çıkmışdım ama bi şekilde verdim ve 80 e düşdüm :47:

Benim son 4-5 yıldır var kilo problemim, çalışmaya başlayalı beri yani, e tabi otur otur sürekli de yeyince ister istemez alınıyo.
Sen gene zaman zaman kilo verebilmişsin bi şekilde alışıksın:)
Ben hiç veremedim, bi yaşa kadar sürekli zayıf, sonradan sürekli alma halinde, gerçi 2 kilo filan verdim ama o da pek kalıcı olmamış sanırım..

kilo problemi kadın için zor bir durum iri bi insanım allahdan çok fazla kiloyu göstrenn bi yapım yok çokkötü durmuo yani işte ilk evlendiğimde 3 ay içinde 89 a kdr falan çıkdım sonra işden ayrılmışdım evdeydim 2 ayda falan 79 80 e düşdüm günde içinde sıcak limonlu su içiodum sürekli ve az yiodum ve her gün yürüyüş yapıodum yarım saat 1 saat nasıl içimden gelirse verdiydim allaha şükürki 89 klo değilim şu an en azından nyse canım sen işine bak alıkoyuorum seni

kilo problemi kadın için zor bir durum iri bi insanım allahdan çok fazla kiloyu göstrenn bi yapım yok çokkötü durmuo yani işte ilk evlendiğimde 3 ay içinde 89 a kdr falan çıkdım sonra işden ayrılmışdım evdeydim 2 ayda falan 79 80 e düşdüm günde içinde sıcak limonlu su içiodum sürekli ve az yiodum ve her gün yürüyüş yapıodum yarım saat 1 saat nasıl içimden gelirse verdiydim allaha şükürki 89 klo değilim şu an en azından nyse canım sen işine bak alıkoyuorum seni

Aralarda bakıyorum işime canım, rahat ol:)

....................................................................

Son düzenleme:
bugünde pembeev le benden başka kmse bişi yazmamış nese ben bugün diyeti bozdum gibi bişi oldu tipik ben işte izinli günümde yiorum ama yarın söz kaLDığım yerden devam etcem kendimi toparlıcam

bugünde pembeev le benden başka kmse bişi yazmamış nese ben bugün diyeti bozdum gibi bişi oldu tipik ben işte izinli günümde yiorum ama yarın söz kaLDığım yerden devam etcem kendimi toparlıcam

Keşke tutsaydın kendini be canım.
Ne yedin ne kadar kaçırdın:)

bh_48 seni kazana düşürcem az kaldı niye bozdun diyeti çok kızdım sana şimdi her izin gününde bozup ertesi sabah tekrar mı başlıyacaksın
ozaman aç kaldığın günlere yazık :(

Günaydın bu aralar işler yoğun istatistikler başlıyor pek eskisi gibi takılamayabilirim bu hafta kızlar
dün misafirlikte bi parça tatlı yedim onun dışında
öğlen nohut çorba ayran
akşam 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt
birde arada süt içtim

bugünde sabah standart kahvaltımı yaptım
5'i bi yerde çay içtim
şimdi 3 gün kurusu kayısı yedim
bol su içmeye devam öğlen yemeğinde neler var bakalım inşallah bu hafta vermiş olurum artık en azından bir kilo kızlar 58 görmek istiyorum
:(:( yeter artık hayatımda hiç ummadığım rakamlardayım regl dönemim bitti bugünden itibaren spora devam sonuçlar ne gösterecek

hımm bu arada unutmadan kızlar kabızlık sorunum ortadan kalktı bol su ve kayısı ile normalde hayatta hergün çıkamazdım
eğer sorununuz varsa bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
doğru diosunda napcan insan doğuşdan aç olunca:D cnm istedi işte salak kafam bugün daha dikkat ettm işyerinde yeme fırsatım olmuo ya :D yARIN TARTILCAM KIZLAR ama yüksek ihtimal kilo vermemişimdir gibi gelio geçen hafta çok dikkat ettm diyetime ama bakalım yarın belli olcak benim takıntım var sadece annemin evindeki tartıda tartılıyorum o ysden bu kdr gecikdi:kkk:

çok heycanlıyım ya inşallh vermişimdir kilo insan kilo verince bi başka gaza gelio insallh insallah

Son düzenleme:
doğru diosunda napcan insan doğuşdan aç olunca:D cnm istedi işte salak kafam bugün daha dikkat ettm işyerinde yeme fırsatım olmuo ya :D yARIN TARTILCAM KIZLAR ama yüksek ihtimal kilo vermemişimdir gibi gelio geçen hafta çok dikkat ettm diyetime ama bakalım yarın belli olcak benim takıntım var sadece annemin evindeki tartıda tartılıyorum o ysden bu kdr gecikdi:kkk:

çok heycanlıyım ya inşallh vermişimdir kilo insan kilo verince bi başka gaza gelio insallh insallah

Kız cok merak ettim tartıldınmı
vermedim diye üzülme vericeksin geçen hafta bende de sadece 500 gr eksik çıktı :(
olsun pes etmek yok bakalım görücez

Selamlar kızlar,
Nasıl gidiyo sağlıklı beslenme ve zayıflama çabaları:)
Benim pek iyi gittiği söylenemez, ya ben son bikaç gündür çok az yiyorum ama çok şişkin hissediyorum kendimi malesef

Selamlar kızlar,
Nasıl gidiyo sağlıklı beslenme ve zayıflama çabaları:)
Benim pek iyi gittiği söylenemez, ya ben son bikaç gündür çok az yiyorum ama çok şişkin hissediyorum kendimi malesef

Bugün giremediğim gömleğe girmenin mutluluğunu yaşadım
Bu beni dahada heycanlandırdı
Akşam kaçırdım bir tabak bulgur pilavı,1 kase cacık ve bol salata yedim
Sabahta 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta sarısı biraz peynir maydanoz ve şekersiz çay
yarın tartı günüm bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum
eğer bu seferde az bi fark görürsem daha da kasmam gerekecek

Yediklerinden olabilirmi tatlım belki üşüttüysen gazda yapmıs olabilir
Az yeme tecrübeyle sabittir bu diyeti daha cabuk bozmana sebebiyet vericek
ayrıca regl dönemin yakınsa ondan da kaynaklanıyor olabilir....

Back
X