pembeli19 Burun Estetiği Ameliyatı

pembeli19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
47
0
36
İstanbul
mrb kızlar gectigimiz pazartesi estetik amelyatimi oldum bugun 4.günüm ve tamponlarımı cıkarttık .. tamponlarım silikon tampondu buyuzden birazda olsa nefes alabiliyodum.. o kocaman seylerin burnumdan nasil ciktigina hala inanamıyorum :) ama inanın büyütüldügü kadar bi acisi olmuyo hatta tamponlar ciktiktan sonra daha bi rahatlamış oluyosunuz .. amelyattan sonra burunda agri olmuyo tek sıkıntı morluk ve sislikler.. benim göz cevrem mosmor durumda ve yüzümde sis .. doktorum normal hatta iyi denicek boyutta oldugumu soyledi daha kotuleride olabiliyomus .... bu ewreyi biraz daha cabuk atlatabilmem için ilac kullaniyorum... bu morluklar ve sislik ne zaman gecer hiç bilemıyorum ama estetik operasyonun tek sıkıntılı süreci bu :((( yüzünüzde bu şişligi cok belirgin bi sekilde hissediyosunuz ufak ufak kasintilar falan oluyo cok rahatsız edici :(((( bu gercekten bir sabir işi umarım cabucak gecer bu morluk ve sisliklerim :(((( devamı gelicek :))

geçmiş olsun canım, burun ameliyatını kim yaptı? açık teknikmi kapalık teknikmi kullandı? bende ameliyat olacagım ama çok endişeliyim o kadar çok şey okudumki kafam karıştı..

Back
X