Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba 8 . Haftanın icindeyim gebelikte biraz önce lavaboda hafif pembemsi bı kan geldi normalmidir sizce başına gelen varmi acile gideyimmi
Arkadaşlar merhaba 8 . Haftanın icindeyim gebelikte biraz önce lavaboda hafif pembemsi bı kan geldi normalmidir sizce başına gelen varmi acile gideyimmi
Kahverengi olması, taze kanama olmadığını gösterir. Yani dün kanama oldu biraz ve durdu demek ki.
Ama tabi ki bakınınız doktora. Ilk haftalarda kanama dikkate alınan bir konu diye biliyorum..
Lekelenmem geçti doktor vinelac diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum şu an sağlıklı ilerliyosin demişti gittigimde sadece bı idrar kültürü vereceğim idrar yolu enfeksiyonu için hayırlısıyla bebeğim dünyaya gelseydi
Lekelenmem geçti doktor vinelac diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum şu an sağlıklı ilerliyosin demişti gittigimde sadece bı idrar kültürü vereceğim idrar yolu enfeksiyonu için hayırlısıyla bebeğim dünyaya gelseydi