Pembemsi kanama

Ceylo123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
77
13
3
34
Arkadaşlar merhaba 8 . Haftanın icindeyim gebelikte biraz önce lavaboda hafif pembemsi bı kan geldi normalmidir sizce başına gelen varmi acile gideyimmi

Arkadaşlar merhaba 8 . Haftanın icindeyim gebelikte biraz önce lavaboda hafif pembemsi bı kan geldi normalmidir sizce başına gelen varmi acile gideyimmi
Merhaba zaman kaybetmeden acile gitmek lazım hamileliğin hicbir haftasında kanama normal kabul edilemez hiç bekleme

Dün bir iki damla peceteye geldi sadece bugün kahverengi akıntım var yarın doktora gideceğim inşallah birşey yoktur kahverengi akıntı normalmi

Dün bir iki damla peceteye geldi sadece bugün kahverengi akıntım var yarın doktora gideceğim inşallah birşey yoktur kahverengi akıntı normalmi
Kahverengi olması, taze kanama olmadığını gösterir. Yani dün kanama oldu biraz ve durdu demek ki.
Ama tabi ki bakınınız doktora. Ilk haftalarda kanama dikkate alınan bir konu diye biliyorum..

Lekelenmem geçti doktor vinelac diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum şu an sağlıklı ilerliyosin demişti gittigimde sadece bı idrar kültürü vereceğim idrar yolu enfeksiyonu için hayırlısıyla bebeğim dünyaya gelseydi 🤲
Ayy hadi inşallah canım benim benim de oldı bugün doktor sorun yok dedi inş bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza

Back
X