Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm o yumurtlama lekesi oluyo yani kaliteli yumurta deniyor değerlendir istersenKızlar yumurtlama haftasına giriyorum fakat pembe akıntı geliyor damla damla adet de değil bugün kan verdim 1.26 çıktı ama 14 gün falan oluyo adete sizce hamilelik olurmu? Cumartesi günü de özel bir hastaneye gideceğim bu akıntı normal mi sizce başına gelen varmı?
Ama adet günümde adet oldum ama çok az hiç denecek kadarCnm o yumurtlama lekesi oluyo yani kaliteli yumurta deniyor değerlendir istersen
Tamam test yaptin miAma adet günümde adet oldum ama çok az hiç denecek kadar
Yapmadım tekrar negatif çıkkmasından korktuğum içinTamam test yaptin mi
Vnm ztn adetin gecmis ne kaybedersin kimse burdan net bisey diyemez en guvenilir ya kan ver yada test yapYapmadım tekrar negatif çıkkmasından korktuğum için
Test yaptım ama çıkmadıVnm ztn adetin gecmis ne kaybedersin kimse burdan net bisey diyemez en guvenilir ya kan ver yada test yap
Doktora gittin mi bi arkadasim da ayni senin gibiydi normal leke olarak adet goruyordu aonuc pcos cikti onda simdi rahim filmi fln cekilcekTest yaptım ama çıkmadi
Bende pocs var ama bu yaşıma kadar böyle bişey yaşamadımDoktora gittin mi bi arkadasim da ayni senin gibiydi normal leke olarak adet goruyordu aonuc pcos cikti onda simdi rahim filmi fln cekilcek
Ne zmndir çocuk düşünüyorsunuzBende pocs var ama bu yaşıma kadar böyle bişey yaşamadım
6 7 aydırNe zmndir çocuk düşünüyorsunuz
İlk defa mi oldu bnce doktora sor arkadasima sey demisti doktor lekelenme sekilde adet goruyrosun cunku yumurtan catlamiyor6 7 aydır