• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembemsi vajinal akinti.. yardim!

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kizlar.. vajinadan gelen pembemsi akinti neden olabilir? ilk defa bu tür birseyle karsilasiyorum ve gercekten neden geldigini bilmiyorum.. adetim daha yeni gecti yani 1-2 gün oldu ve suana kadar hic bu tür birseyle karsilasmadim.. kanamaya benzemiyor pembe bir akinti.. yardim ederseniz cok sevinicem.. :(

selam kizlar.. vajinadan gelen pembemsi akinti neden olabilir? ilk defa bu tür birseyle karsilasiyorum ve gercekten neden geldigini bilmiyorum.. adetim daha yeni gecti yani 1-2 gün oldu ve suana kadar hic bu tür birseyle karsilasmadim.. kanamaya benzemiyor pembe bir akinti.. yardim ederseniz cok sevinicem.. :(

evli misin :26:

Adet sonrası olur böyle şeyler fakat şüphe ettiğiniz bir durum varsa Kadın hastalıklarına görünebilirsin!

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spiral kullaniyorsaniz ondan da olabilir

efecim

pembe akıntı adetin ilk ve son günlerinde gelebileceği gibi hamilelik sırasında da gelebilir ve tehlikeli sayılır.ben hamileyken pembe akıntım olmuştu ve doktorum bu düşük tehlikesi demektir deyip ilaç başlatmıştı.

evet evliyim neden sordunuz?

ona gore soracam canım bazen regl bitiminden sonraki ilk ilişkilerde olabiliyor bi ara benmde basıma gelmişti eger devam etmediyse endişelenecek bir durum yok fakat devamı gelirse yakın zamanda bir jinekolaga görünmekte fayda var

ona gore soracam canım bazen regl bitiminden sonraki ilk ilişkilerde olabiliyor bi ara benmde basıma gelmişti eger devam etmediyse endişelenecek bir durum yok fakat devamı gelirse yakın zamanda bir jinekolaga görünmekte fayda var

regl döneminden sonra iliskiye girdim ve iliski sonrasi bu pembemsi akinti geldi asiri derecede ne olabilir ki peki bu? sende ne cikmisti?

regl döneminden sonra iliskiye girdim ve iliski sonrasi bu pembemsi akinti geldi asiri derecede ne olabilir ki peki bu? sende ne cikmisti?

bnde ertesi gunu kesilmişti herhangi bir sorun yoktu doktor bu tüp seylerin hem regl cıkısından sonra hemde ilişki sırasında belkide tahriş olmuş die olabilme durumları var dedi..eger tekrarlarsa gelmemi istemişti ama tekrarlamadı..yumurtalama döneminden cıkmıs olsan yerleşme kanaması olurdu o yüzden sen bi jinekolaga git kesin

[COEvlenince insanın bünyesi değişiyor
adet sonrası normal dah sonraki zamanlarda gelirse o zaman sorun olabilir

genelde vajinadan gelen pembe akıntılar hamilelikte düşük tehlikesi yaşayan bayanlarda geliyor.yani hamilelik için çok tehlikeli bir durum ama siz hamile değilim diyorsunuz.o zaman adetin son günlerinden kaynaklıdır herhalde.

Back
X