- Konu Sahibi pembepalto
-
bende tesekur ederım bende motıve oldum ya gaza geldım tutmayın benı......
Sabah 08.45
2dilim tahıllı ekmek
3 kaşık lor peyniri
Yeşilçay
Ara 11.00
1 avuç leblebi
Öğle
3 yk yoğurt
3yk bulgur pilavı
4 yk bamya
1minik dilim tahıllı ekmek
canim kavaltin cok az olmamismi yanina salatalik domates ve yesilik koyarsan hem doyurucu olur hemde diger ogunlerde daha az acikmani saglar
ben mevsiminde olmayan sebzeyi meyveyi yiyemiyorum herkesin menüsünde dom. sal. görüyorum ama bana mevsiminde olmayınca hem lezzetsiz hem de sağlıksız geliyor..pembecim ben senden önce konuyla ilgili kendi görüşümü yazdım
Aç karnına 1 kupa sıcak sudan sonra
Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara : 1 tane kayısılı activia,beşibiryerde çayı
Öğle : Brokoli çorbası,mevsim salata,susamlı tavuk ve patates(bunlar yağda kavrulmuştu sanırsam),4tanede sarma
dewam pembişim dewam...
buletle biz hala beceremedik şu kilo işini arada uğrada fırçala bizi
Canım bende beceremiorum ki yani boğazımı kısmaktan yana bi derdim yokta erimeyen inatçı yağlarım var spor yapmam lazım=)
Bugün pirinç lapası diyeti yapıorum yarın hafifliycem biraz=) bakalım bu detox durma aşamasına gelen metabolizmamı hızlandırcakmı
spor yapamama sorunu bende de var ..havalarda çok soğuk akşam eve gidince kımıldayasım gelmiyor hiç..
eee pembe hanım nerelerdesiniz hani bakıyorum yoksun hiç..menülerini başka yerlerde okuyorum hep
Sabah 09.00 : Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,Portakal Greyfurt karışımı
Ara 10.30: Filtre kahve
Öğle 12.45: Yeşilmercimekli ıspanak çorbası,Kereviz salatası,1tane çöp şiş(tavuk),2yk sebzeli bulgur pilavı
Ara 16.00 : 3 Kaşık light yoğurt,Türk kahvesi(sade)
Şuana kadar 1,5 litre su daha yeşilçay içmedim
menün çok güzelmiş canım hiç kaçamak yok umarım bunun çizelgene yansımasını da görcez..bu arada yarınki kahvaltıda ipin ucunu çok kaçırma pembecim
Aç karnına kan yapıcı pekmezim(1çay kaşığı)
Sabah: 5yk nesfit, light yoğurt
1Kupa Zayıflama çayım
Öğlen: fırında tavuk yemeği,2 minik dilim patates ve bol light yogurt eşliğinde
1Kupa Filtre kahve
pembecim senin menülerin gayet güzel..acaba spormu istiyo senin bünye?bende sporu hiç sevmem gerçi..arada aklıma estikçe belimi sağa sola çevirip kolumu bacağımı indirip kaldırıyorum.. kilondaki duraklama sporla alakalı olabilir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?