Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Sabah 08.45

2dilim tahıllı ekmek
3 kaşık lor peyniri
Yeşilçay

Ara 11.00

1 avuç leblebi

Öğle

3 yk yoğurt
3yk bulgur pilavı
4 yk bamya
1minik dilim tahıllı ekmek

Sabah 08.45

2dilim tahıllı ekmek
3 kaşık lor peyniri
Yeşilçay

Ara 11.00

1 avuç leblebi

Öğle

3 yk yoğurt
3yk bulgur pilavı
4 yk bamya
1minik dilim tahıllı ekmek

canim kavaltin cok az olmamismi yanina salatalik domates ve yesilik koyarsan hem doyurucu olur hemde diger ogunlerde daha az acikmani saglar​

ben mevsiminde olmayan sebzeyi meyveyi yiyemiyorum herkesin menüsünde dom. sal. görüyorum ama bana mevsiminde olmayınca hem lezzetsiz hem de sağlıksız geliyor..pembecim ben senden önce konuyla ilgili kendi görüşümü yazdım

canim kavaltin cok az olmamismi yanina salatalik domates ve yesilik koyarsan hem doyurucu olur hemde diger ogunlerde daha az acikmani saglar​

Sabah işe gelirken hep uyuyakaldığım için hazırlaması telaş oluyo ne bulsam koyuyorm hemen beslenme çantama=) Ayrıca altta ijlalinde dediği gibi mevsiminde olmayan sebzeler kötü gelio bana yiyemiyorum.Kahvaltımlada doydum sayılır.Ama evde olunca herseyden yiyorum baharatlı haşlanmış yumurta falan favorim:)

aynnnnnnnen canım bende yiyemiyorum salatalıklar sanki balık kokuo gibi gelio domates desen gebermiş gebermiş domatesleri satıolar bembeyaz yenmio ama bibere bayılıorum sivribiber olcak körpe körme ekmeğin arasına koy ye :) mis mis:)

Aç karnına 1 kupa sıcak sudan sonra

Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost

Ara : 1 tane kayısılı activia,beşibiryerde çayı

Öğle : Brokoli çorbası,mevsim salata,susamlı tavuk ve patates(bunlar yağda kavrulmuştu sanırsam),4tanede sarma

öğle yemeğine bayıldım çok lezzetli gözüktü gözüme

dewam pembişim dewam...
buletle biz hala beceremedik şu kilo işini arada uğrada fırçala bizi

Canım bende beceremiorum ki yani boğazımı kısmaktan yana bi derdim yokta erimeyen inatçı yağlarım var spor yapmam lazım=)
Bugün pirinç lapası diyeti yapıorum yarın hafifliycem biraz=) bakalım bu detox durma aşamasına gelen metabolizmamı hızlandırcakmı

spor yapamama sorunu bende de var ..havalarda çok soğuk akşam eve gidince kımıldayasım gelmiyor hiç..

eee pembe hanım nerelerdesiniz hani bakıyorum yoksun hiç..menülerini başka yerlerde okuyorum hep

Son düzenleme:
Sabah 09.00 : Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,Portakal Greyfurt karışımı

Ara 10.30: Filtre kahve

Öğle 12.45: Yeşilmercimekli ıspanak çorbası,Kereviz salatası,1tane çöp şiş(tavuk),2yk sebzeli bulgur pilavı

Ara 16.00 : 3 Kaşık light yoğurt,Türk kahvesi(sade)

Şuana kadar 1,5 litre su daha yeşilçay içmedim

Son düzenleme:

menün çok güzelmiş canım hiç kaçamak yok umarım bunun çizelgene yansımasını da görcez..bu arada yarınki kahvaltıda ipin ucunu çok kaçırma pembecim

Aç karnına kan yapıcı pekmezim(1çay kaşığı)

Sabah: 5yk nesfit, light yoğurt

1Kupa Zayıflama çayım

Öğlen: fırında tavuk yemeği,2 minik dilim patates ve bol light yogurt eşliğinde

1Kupa Filtre kahve

pembecim senin menülerin gayet güzel..acaba spormu istiyo senin bünye?bende sporu hiç sevmem gerçi..arada aklıma estikçe belimi sağa sola çevirip kolumu bacağımı indirip kaldırıyorum.. kilondaki duraklama sporla alakalı olabilir belki..

Büyük ihtimalle öyle ama spordan nefret ediorum bitek yürümeyi seviyorum kii onuda yapamıorum havalar cok soğukkk buaralar leslie falan yapmaya çalışcam ama ondada gelenden gidenden fırsat olmuyo malesefki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…