Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

leblebi almakla doğru tercih yapmışsın bence ..mide asidine de iyi geliyomuş günlüğüme yazan arkadaş da öyle demişti..başkalarından da duydum bu bilgiyi..

Sambaaa sUntaaaaa lar yenmis yineee Afiyet olsun canimm benim :) Agir hafta sonundan sonra migde bulantilari :) Valla bende bugün doymak bilmiyom yemek krizlerine girdim sanirim :S önüme dünyalari koysalar dünyalari yerim herhalde :18:

Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim)
Ara:1 avuç leblebi öğlen yemeğimi erken yediğim için erken acıktım iş çıkışına yakın bir ara daha yaptım 1minik activia yedim
Akşam: Yarım kase düğün çorbası,Salata,1fırında tavuk but(kemikleri cıkınca iki parça et kaldı zaten),1tane biber dolması(boyutu 1 yumurta kadar)

Su:1,5 litre su içtim bunu 2 yapcam
Yeşilçay 1bardak içcem
Spor:Yapabilirmiyim bilmiyorum hala miğdem kötü yaparsam yazarım.

Kızlar eksiklerimi söyleyin lütfen yemekten cok kısmak kiloda duraklama dönemine yol açıomuş bende biraz çeşit yedim

senin her tost dediğinde canım çekio:) gayet güzel bence menün dewam dewam dewammmmm

Neresini canım çekio kız ekmeğide yakmışlardı zaten domatesleride ham domatesti hiç güzel deildi:)

Şuanda yeşilçay içiorum ve önümde 500ml su var canın bunları çeksin:)

Son düzenleme:

ben beğendim menülerini.bir tek spor eksik o da miden rahatsızmış.. sadece

Bende diyete yeni başladım off çok zormuş ya açlık hissetmiyorum ama sanki gözüm aç gibi
sabah 1 bardak sıcak su içtim kahvaltıda 2 dilim buğday ekmeği biraz peynir 3 yeşil zeytin 3 dal maydonoz şekersiz çay içtim.Tecrübeli diyetçi olarak sana sorayım sence kahvaltım nasıl ?

Hoşgeldin yaş boy kilo kaç? Günlüğün var mı? Eğerki yoksa açmanı tavsiye ederim çok etkili oluyor.Gerekli motivasyonu günlüklerimizden buluyoruz hepimiz.
Menüne gelince bence güzel kahvaltı etmişsin karnın doyduysa sorun yok tabi ama doymuyosa domates salatalık ve yeşilliklerle süsleyebilirsin kahvaltını.Çayıda şekersiz içmen sana + kilo verdirir.Kepek yerine buğday ekmeğide kullanman güzel.Bendede o göz açlığı senromu var karnım doysa bile yiyebiliyorum.En iyisi bakmamak görmemek ve eve çok kalorili şeyler sokmamak.Tavsiyem ara öğünlerini ihmal etme ozaman düzenli ve tok gezerek zayıflamış olursun.Başarılar diliyorumm:)

Günlüğüm yok canım,burda sizleri okuyarak diyete adapte olmaya çalışıyorum daha yeni zaten bugün başladım diyelim bir haftadır yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum leslie ile 2 mil yürüyorum her akşam şu an 60 kiloyum boyum 1,64 fazlasıyla göbek ve bel bölgem mevcut
çayı sürekli şekersiz içerim şu an öğlen yemeğimi yedim az yağsız ıspanak 3 kaşık kadar birde yoğurt yanında 1 dilim buğday ekmeği bakalım.Ayrıca çalıştığım için öğlen yemekleri sorun oluyor bundan sonra evden getirmeyi düşünüyorum sabah kahvaltımı ekmeklerimi evden getirmiştim iyi oluyor Bakalım akşama istikrarımı koruyabilecekmiyim

Bende çalışıyorum dışardan yemek gerçekten sorun oluyor evden getiriyorum genelde Sen zaten bizler kadar deneyimli olmuşsun leslie falan yapıyosun tam gaz başlamışsın diyete tebrik ederim öğlen menünde güzel ama yanına salata falan ekleyebilirsin çok yemegi kısıncada vucut savunmaya geçiyo ve yaglar inatçı hale geliyo

Şuana kadar ki menüm

09.00: 2 Fincan sıcak su
Sabah 10.00 : Kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost,Sıkma portakal suyu
Ara 12.00: 1vuç leblebi ve Türk kahvesi
Öğle 15.45 : Karnıbahar graten,Selimiye çorbası,Karnıbahar&brokoli salatası

Yemeğimi ege yemekleri yapan bi gurme rest.tan söyledim deişik şeyler denemeye bayılıyorum.Yemeğin yanına ekmek yerine poça vermişlerdi ucundan kopardım tadına baktım.

Su : 2 litre oldu daha bunu üçe tamamlarım
Yeşilçay: 2 kupa içtim.

Akşam yemem diye düşünüyorum bugün zaten öğleni geç yedim acıkırsam portakalla geçiştirebilirim şimdilik bilmiyorum.

şu menülerimizin güzelliğine bakın yahu resmen sağlık fışkırıyor..bu vücutlar daha ne ister anlamış değilim.yeşil çaysa yeşil çay,suysa su,o yok,bu yok daha ne olsun bi zahmet vücudumuzda yağları yaksın artık dimi amaaa!!!

evet yaa daha ne istiyo tek istediğimiz günden güne tartıda hafif cıkmak sanki bigünde 10 kilo ver dedik ona hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…