- Konu Sahibi pembepalto
-
Morelini bozma bak ben burdan ne zaman ayrı kalsam yeme sınırlanırını aşıyorum ama buraya sürekli girdiğim zaman utanıyorum yiyemiyorum sende motive eksikliği oluyo amaan deyip yiyosun ama başarabiliriz kiiii:):):)
bende leblebiyi sayıyla yiyodum yinede biraz kalorisi vardır diye sende okudum kalorisinin az olduğunu marketteykende aklıma sen geldin bademmi alsam falan derken aman leblebi alıyım kalorisi düşükmüş ijlalin günlüğünde öyle yazıo dedim ehehe hem miğdeyede cok iyi geliyo belki beni biraz iyi eder.
Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim),1 litre su
Markete gidip kendime leblebi badem activianın yoğurdundan falan aldım bol ara lı güzel bi hafta geçirip akşam yeme atakları geçirmicem yiyerek vercem inşallah Bugün çok miğdem bulanıyo abartı yememem miğdemi dinlendirmem lazım
09.00: 2 Fincan sıcak su
Sabah 10.00 : Kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost,Sıkma portakal suyu
senin her tost dediğinde canım çekio:) gayet güzel bence menün dewam dewam dewammmmm
Neresini canım çekio kız ekmeğide yakmışlardı zaten domatesleride ham domatesti hiç güzel deildi:)
Şuanda yeşilçay içiorum ve önümde 500ml su var canın bunları çeksin:)
azönce içtim çayımı ahada suyumu da içiyorumm öğlen bende tost mu yesem?
Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim)
Ara:1 avuç leblebi öğlen yemeğimi erken yediğim için erken acıktım iş çıkışına yakın bir ara daha yaptım 1minik activia yedim
Akşam: Yarım kase düğün çorbası,Salata,1fırında tavuk but(kemikleri cıkınca iki parça et kaldı zaten),1tane biber dolması(boyutu 1 yumurta kadar)
Su:1,5 litre su içtim bunu 2 yapcam
Yeşilçay 1bardak içcem
Spor:Yapabilirmiyim bilmiyorum hala miğdem kötü yaparsam yazarım.
Kızlar eksiklerimi söyleyin lütfen yemekten cok kısmak kiloda duraklama dönemine yol açıomuş bende biraz çeşit yedim
Bende diyete yeni başladım off çok zormuş ya açlık hissetmiyorum ama sanki gözüm aç gibi
sabah 1 bardak sıcak su içtim kahvaltıda 2 dilim buğday ekmeği biraz peynir 3 yeşil zeytin 3 dal maydonoz şekersiz çay içtim.Tecrübeli diyetçi olarak sana sorayım sence kahvaltım nasıl ?
Günlüğüm yok canım,burda sizleri okuyarak diyete adapte olmaya çalışıyorum daha yeni zaten bugün başladım diyelim bir haftadır yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum leslie ile 2 mil yürüyorum her akşam şu an 60 kiloyum boyum 1,64 fazlasıyla göbek ve bel bölgem mevcut
çayı sürekli şekersiz içerim şu an öğlen yemeğimi yedim az yağsız ıspanak 3 kaşık kadar birde yoğurt yanında 1 dilim buğday ekmeği bakalım.Ayrıca çalıştığım için öğlen yemekleri sorun oluyor bundan sonra evden getirmeyi düşünüyorum sabah kahvaltımı ekmeklerimi evden getirmiştim iyi oluyor Bakalım akşama istikrarımı koruyabilecekmiyim
şu menülerimizin güzelliğine bakın yahu resmen sağlık fışkırıyor..bu vücutlar daha ne ister anlamış değilim.yeşil çaysa yeşil çay,suysa su,o yok,bu yok daha ne olsun bi zahmet vücudumuzda yağları yaksın artık dimi amaaa!!!
ya lütfen benim bünyeme de bişiy söyleyin. çabuk o aldığı kiloları geri versin. NOWW!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?