- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi pembepalto
hakket çok sevdim hep içicem bundan snra ben brokoliyi bide yoğurtlu yapıorm oda güzel oluo
çokta bişey değilmiş ozaman benim takıntı yapmam srun sanırım:) ama diğer öğünlere dikkaet etmek lazım bi öğünde sandviç ekmeyi yesem dier öğün yemem ya da az yerim
ayrıca brokoli hakkında veriğin bilgiler için teşekkür ediyor çorbasını yapmanı tavsiye ediyorum saygılaaarrrrr
BeyazBulut
ay maşallah size valla ben bundan devam edemiyorum işte burda herkes çok sıkı
kalori hesapları filan benim azmimi öldürüyor valla sıkılıyorum bir süre sonra bırakıyorum
ben kendimce az ve öz beslenmeye çalışıyorum işte umarım verebilirim kiloları
canm sende çok sıkma kendini ozaman.Bizim kalori sayımı falan biraz takıntı halini aldı paçayı bi kaptırdımmı kurtulamıosun:)ama bana eglenceli oyun gibi falan gelio hoşuma gidio senin hoşuna gitmiyosa kasıosa yapma.Bide zayıflamak için rejim yapar gibi yeme saglıklı beslenir gibi ye ozaman insan kilo verio ben yıllarca rejim yaptım en uzunu bir hafta sürüyodu ama sağlıklı yaşam falan ona göre yiyim diye düşünmeye başladıktan snra 3 aaydr falan dikkatli beslenyrm bide canım mesela çikotalamı istedi alıyorum elime arkasından kalorisine bakıorm oha ya 500 kaloriymiş yemem deyip bırakıorm:)
:))))) ozaman canım çikolata istediğinde bende bakıyım kalorisine
gerçekten öyle ben bu kiloları daha önce verdim kendimi hiç kasmadan
herşeyden az az yiyerek abartmadan ama sonra gece yemeleri başladı
psikilojik sorunlar sinir stres kendimi yemeye verdim ve geri aldım hepsini
ve aylardır diyete başıyorum diyorum ama bir türlü devamı gelmiyor inşallah bu sefer sağlıklı beslenerek vericem