Valla o evlerden ben hic hoşlanmıyorum,pembe koltukta esmer ve gobekli kocamı oturtmak istemezdim. Yakışmaz ki Yani :/ bence cok itici
Instagramda hep oyle evler var ben 9 yasindayken barbie bebek evi almıştı babam bana karton. Onlara benziyor o evler bence bu benim fikrim.
Benim evimde varaklı,oymalı,altın sarısı,ama cevremde yeni evlenenlerde hic boyle ev gormedim mesela kimisine gore babaanne işi.
Iste herkesin zevki bambaska. Annem bana iyy hic sevmem varak göz yorar demisti annem spor seyler sever
Ben kendi zevkime gore aldım perdelerimde papatya dilimleri var fon, aynisini düğün yaptığım otelde gordum daha sonra
Evime gelen kimse oturmak istemiyor salonda kirlenir diye mi düşünüyorlar nedir gel mutfakta oturalim oturma odasinda oturalim diyorlar esim de trump i agirlicaz sanki alirsan boyle avangarde oturmazlar tabi dedi
Gercekten zevk meselesi ama bence biraz özentilik olabilir butun instagram pembeden hoşlanıyor olamaz sanki
Pembe kiyafet,pembe ruj,sanki pembe bardak da fena degil ama herseyin pembe yapılması biraz zevksizce renkler birbirini tamamlamali diye düşünüyorum. Pembe kapi dugmesini nerden bulmus ki ona güldüm ama