kızlar mrb.2 aylık hamileyim.pendik bölge hastanesine gidiyorum kontrole.ama doktordan emin değilim.benimki yeliz hanım.onun dışında banu be oya hanım var.tavsiye edermisiniz?bir de anadolu yakasında çok iyi bildiğiniz hastane ya da doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden herkese teşekkürler..
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli Paylaşımlar.......
bende bölge hastanesine gidiyorum doktorum mustafa özbek çok memnunum
bende bölge hastanesine gidiyorum doktorum mustafa özbek çok memnunum
aaa ben de mustafa beye gidiyorum. şimdilik ben de memnunum. senin ne kadarlık oldu bebişin? ben 9+1'deyim. haftaya kontrole gidicem inşlh.
bir şey sormakistiyorum konuyu nasıl açıyorsunuz bende konu açmayı düşünüyorum da hiç bi fikrim yok nasıl açılıyodiye yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT
o doktor hangi hastanede canım? konu açamaya gelince ana sayfa linkine tıklıyosun oradan bir sürü konu başlığı açılıyor hangisiyle alakalı yazacaksan o konunun üzerine yıklıyorsun.sayfanın en başında yeni konu aç linki var koyu pembeye boyanmış büyük harflerle yazılı.ordan canım
bir şey sormakistiyorum konuyu nasıl açıyorsunuz bende konu açmayı düşünüyorum da hiç bi fikrim yok nasıl açılıyodiye yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT
o doktor hangi hastanede canım? konu açamaya gelince ana sayfa linkine tıklıyosun oradan bir sürü konu başlığı açılıyor hangisiyle alakalı yazacaksan o konunun üzerine yıklıyorsun.sayfanın en başında yeni konu aç linki var koyu pembeye boyanmış büyük harflerle yazılı.ordan canım
nene hatun hastanesinde.ama gerçekten denemeni tavsiye ederim.benim gebeliğimden doktorlar korkuyodu cidden.ALLAHA şükür.beklendiği gibi kötü sonuçlq
anmadı.buarada yardımın için sagol
bende maltepe bölge hastanesine gidiyordum ama hiç memnun kalmadım. şimdi asya medicneye (nene hatun ) gidiyorum . çok memnunum . doktorum iyi .tavsiye ederim. pendik hospitalin biraz ilerisinde ssk da geçiyor
benim de 9.hafta ama çok emin değilim canım.onu doktora sorsam bilebilirmi acaba ultrason görüntüsinden filan.önümüzdeki hafta haftasonu gitmeyi düşünüyorum tekrar ama hangisini gitsem bilemedim.sen de memnunsun değil mi mustafa beyden?aslında ben orda oya veya banu hanıma gitmeyi düşünüyordum onlar hakkında hiç bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?