bence ikili testi yaptır derim canım en doğru sonuçları ikili test veriyormuş.şu siteye bi bak istersen.kısa bir yazı okumanı tavsiye ederim.
2li Test, 3lü Test, 4lü Test
evet okudum saol canım bende kararsız kaldım şimdi ondan birde başka bir doktora gideyim diyorum pendik şifa ferda hanıma randevu aldım 2 bakalım bu doktor ne diyecek
Kızlar merhaba, 7 haftamın içindeyim şuan da, İki muayenemi de Oya hanıma gittim. İlk gebeliğim olduğu için pek nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Dr da pek bişey anlatmıyor. Doğrusu kıyaslamak için başka dr a daha gitmek istiyorum. Bi de Oya hanımın hiç normal doğum yaptırdığı duymadım, yaptıran veya duyan var mı? 1 haftadır araştırıyorum ve M.Cüneyt UZUN ve Op. Dr. Mustafa ÖZBEK'in normal doğuma yönlendirdiğini duydum.
Herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum, dr'lar hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz, lütfen.
bende yeni degiştirdm doktorumu doğan cüceloğluna gdiyorum cok ilgili alakalı geldi bana :) ama eşim pek sevmedi , mustafa özbegi cok merak ediyorum herkes cok övüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?