pendik bölge hastanesindeki kadın doğumculardan memnun olan var mı?

bence ikili testi yaptır derim canım en doğru sonuçları ikili test veriyormuş.şu siteye bi bak istersen.kısa bir yazı okumanı tavsiye ederim.
2li Test, 3lü Test, 4lü Test

evet okudum saol canım bende kararsız kaldım şimdi ondan birde başka bir doktora gideyim diyorum pendik şifa ferda hanıma randevu aldım 2 bakalım bu doktor ne diyecek

evet okudum saol canım bende kararsız kaldım şimdi ondan birde başka bir doktora gideyim diyorum pendik şifa ferda hanıma randevu aldım 2 bakalım bu doktor ne diyecek

canım pendik şifanın viaportta tanıtımları filan yapılıyordu.ordaki kızla konuşmuştum biraz.illaki bayan doktor demezseniz Soner beyi kesinlikle tavsiye ederim demişti bana.bir de orda burçak hanım varmış onu da forumda tavsiye etmişlerdi.bilgin olsun.gerçi kartal umutta da 2 arkadaşımçok memnun.biri doğum yaptı.biri devam ediyor.ama bu forumdabi arkadaş hiç memnun değildi sakın sakın gitme diyordu.kişiye göre mi muamele yapılıyor anlamıyrum.inşallah yakın zamanda kendine iyi bi doktor bulursun.görüşelimyine.

Gebeliğimin 38. haftasındayım. Sorunlu gebeliğim ve buna bağlı duygusal değişimlerim sebei ile ilk haftalarda çok doktor değiştirdim. En son Mustafa Özbek'e göründüm. Muayenesinden, profesyonelliğinden, ilgi ve alakasından, ayrıca arkadaş canlısı tutumundan dolayı çok memnun kaldım. 2 arkadaşım kendisinde doğum yaptı. Gerek olmadığı sürece sezeryanın bahsini geçirmiyor. Hatta sezeryan isteyen arkadaşımı son ana kadar normal doğum için ikna etmeye bile çalıştı. Çok temiz sezeryan ameliyatı yapıyor ve vakum tecrübesi de olan bi doktor. Bayan doktor diye ısrar etmiştim başlarda ama MustafaBey'e muayene olunca nekadar manasız olduğunu anladım. Muayenede bebeğin her ince ayrıntısına sürekli bakıyor, hatta sadece bebeğe değil benim bağırsağıma, böbreğime, safra keseme kadar bakıyor. Gerisini siz düşünün artık...

bende pendik bölge hastanesi mustafa beye gidiyorum normal doğuma yaklaşımı nasıl bilgisi olan varmı ben hala çözemedim

Kızlar merhaba, 7 haftamın içindeyim şuan da, İki muayenemi de Oya hanıma gittim. İlk gebeliğim olduğu için pek nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Dr da pek bişey anlatmıyor. Doğrusu kıyaslamak için başka dr a daha gitmek istiyorum. Bi de Oya hanımın hiç normal doğum yaptırdığı duymadım, yaptıran veya duyan var mı? 1 haftadır araştırıyorum ve M.Cüneyt UZUN ve Op. Dr. Mustafa ÖZBEK'in normal doğuma yönlendirdiğini duydum.
Herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum, dr'lar hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz, lütfen.

ben açıkxası cüneyt beyi tavsiye etmiyorum birçok bilgiyede sahibim onun hakkında.mustafa bey ise burdano kuduğum kadarıyla iyi bi doktor ben eski adı nene hatun olan kaynarcadaki hastaneye gidiyorum doktorumdanda gayet memnunum.....

Arkadaşlar sakın cüneyt uzuna gitmeyin. arkadaşım ona gitti dış gebelikmiş ama kisin var senin asla çocuğun olmaz dedi ve kendisi şuanda dış gebelikten sonra hamile kaldı son günleri doğum yaptı yapacak.

İkincisi ise başka bir tanıdığımın tahlil felan yapmadan kanserli timörünü yara var die yaktı kadın 1 sene çekti ve vefat etti
Doktor seçiminizi buna göre değerlendirin derim.

Ben bölge hastanesinde yeliz akçeliğe gidiyorum. Doğumuda orda düşünüyorum cüneyt uzununda orda olduğunu duymuştum hala ordamı bilmiyorum ama ordaysa doğumda ya denk gelirse die gitmeye bilirim bile

Arkadaşlar, 9. haftamdayım. Hala pendik bölge Oya Baran'a gidiyorum. Doğum hakkında konuşmak istedim ama daha erken dedi. Ben kesinlikle kendisi girecek dr istiyorum. 2 hafta sonra randevumuz var kesin cevap isticem. Oya hanım güler yüzlü gerçekten.Bir de daha erken olduğu için mi bilmiyorum ama hiç şunlara dikkat etmelisin, yemelisin falan diye bi bilgilendirme yapmıyor. Bunu okuyan arkadaşlar, kesinlikle kötüleme değil sadece bilmediğimden sizinde muayeneleriniz aynı mı geçiyor?

bende Yeliz hanıma gidiyorum 5. ayımdayım ama buradaki yorumları okuyunca acaba Mustafa beye mi geçsem diye düşünmeye başladım. ben bi risk çıkmadıkça normal doğum istiyorum kesinlikle..gerçi Yeliz hanımın kötü bişeyini görmedim şuana kadar...

bende yeni degiştirdm doktorumu doğan cüceloğluna gdiyorum cok ilgili alakalı geldi bana :) ama eşim pek sevmedi , mustafa özbegi cok merak ediyorum herkes cok övüyo :)

bende yeni degiştirdm doktorumu doğan cüceloğluna gdiyorum cok ilgili alakalı geldi bana :) ama eşim pek sevmedi , mustafa özbegi cok merak ediyorum herkes cok övüyo :)

evet aynen bende kendisini çok merak ettim :) ama yeliz hanımdan memnunum ben ya ilgi alakasında yada başka bi konuda negatif bişeyini görmedim eşim de memnun böyle devam edeceğiz bakalım hayırlısı...

bende burada okuduğum yorumlarla mustafa beye randevu aldım. inşallah memnun kalırım :44: arkadaşlar bi de ücretler ne kadar bilgi verirseniz sevinirim (sgk var)

Merhabalar,

Ben de yaklasık 2 aydır Mustafa beye devam ediyorum. Muayeneler çok açık ve bilgilendirici geçiyor. Yani aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan çıkıyoruz. Doğumu da Mustafa bey ile yapıcaz inşallah.

Arkadaşlar bende 7. Ayimdayim ikiz bebek bekliyorum bölge hastanesini evime yakın olduğu için çok istiyorum Mustafa Özbek e gitmeyi düşünüyorum ancak bir kaç olumsuz doğum yorumu okudum hastahane ilgili doğum yapmış arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…