Gelinbaşı ve Gelin Tacı Pendik Marina Bayram Bal Kuaför'de Saç yaptıran var mı?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Selam kızlar,

Gelin saçım için bayram bal kuaförle anlaştım pendik marina'da ama daha önce oraya hiç gitmemiş olduğum için korkuyorum açıkçası :/ saçı nasıl yapar makyajı nasıldır ilgililer mi?

Burada saç ya da makyaj yaptırmış tecrübeli arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

canım beğendin mi nasıl bir yer..makyaj malzemelerinin markası ne sordun mu?

kryolan kullandıklarını söylediler, güzel bir yere benziyor ama daha denemediğim için bilemiyorum tabii... o yüzden giden var mı diye soruyorum zaten :)))

tabiki tatlım onu biliyorum zaten..ben salonu sordum nasıl bir yer diye.. peki yaptığı saçları gösterdilermi sana..ben daha karar veremedim..aydıntaner,salon br, ve bayram bal var aklımda..hepsiyle görüşücem ve kararımı öyle vericem..bakalım hayırlısı olsun..senin düğün ne zaman ?

çok yakınmışşşş...hayırlı olsun ALLah mutlu etsin canım..o zaman sen yaptırdıktan sonra fırsat bulursan buraya yazarsın yorumlarını tekrar mutluluklar...

bugün gittim bayram kuaföre..kampanya varmış mayıs sonuna kadar..bende burayı düşünüyorum çünkü hem kalite olarak hemde fiyat olarak en mantıklısı burası gibi geliyor

saçımdan da makyajımdan da o kadar memnun kaldım ki anlatamam..herşey tam istediğim gibi oldu..özellikle majyajımı yapan nazlı hanım çok süper bir bayan.. bana öyle bir makyaj yaptıki bütün gün terlememe ve gece hüngür hüngür ağlamama rağmen 12 saat sonra bile makyajımda en ufak bir bozulma yada akma yoktu..ben herşeyden çok memnun kaldım..tavsiye ediyorum..

canım ben de kuaför arıyorum kartal maltepe pendikte sen memnun kalmışsın. biraz bilgi verir miisn ne kadar saç makyaj ve prova yapıyorlar mı ?

mayısta kampanyası vardı ondan yararlanmıştım ben 400tl idi ama şu an ne kadar bilemem..saç makyaj provası oluyor..ben çok memnun kaldım

kızlar bende kınam ve düğünüm için gittim ve gittiğime verdiğim paraya bin pişmanım sadece adı var başka birşey yok Pendik'te ondan iyi onlarca kuaför var.bende tavsiye etmiyorum maalesef

alice den baska yere gitmiyorum,kınada da dugunde de gittim ve herkes bayıldı.dugunde hastaydım daha kuaforde istifra ettigim halde bisey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…