Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriPendik MARMARA EĞİTİM ARAŞTIRMA da tüp bebek yaptıran, memnun kalan warmı
sorunun muhatabı ben değilim ve arkadasın hamile oldugunu yazdım.sorum hava da kaldı vs yazınca ya kadar durumu anlayabilirsin...... belki gebeliği zor geçio belki görmedi msjını. Anlamak zor olmasa gerek.
sorunun muhatabı ben değilim ve arkadasın hamile oldugunu yazdım.sorum hava da kaldı vs yazınca ya kadar durumu anlayabilirsin...... belki gebeliği zor geçio belki görmedi msjını. Anlamak zor olmasa gerek.
Ne kadar iticisiniz ya. Arkadaş bnm arkadasım onun yerine yazmışım sorum hava da kaldı yok muhattaplıgınıx kalsın vs ne demk ya. Şu mübarek ramazan ayında insanları kırmayı bişey mi sanıosunuz acaba. Yazmak için yazma deil benmki seni insan yerine koyup cvb vereyim dedim ama gerçekten muhatap olunmaz senin gibilerle. Hadi cnm hadi az ilerde oynasa byyy.