Tüp Bebek Merkezleri Pendik MARMARA EĞİTİM ARAŞTIRMA da tüp bebek yaptıran, memnun kalan warmı

Canım hepsi uyuyor. Normalde kagıt üstünde 3 seneyi geçti. Eşim öğretmen bnm de 10 yıldır sgk var. Keşke aşılama olmasa direk geçseler tüpe. Aşılama zaman kaybı. Çok şükür değerlerimiz normal sebepsiz İnfertilite bizimki

benimde oyle sadece polikistik over var oda regl duzensizligi yapiyo yumurta bazen catliyo bazen catlamiyo tutturamiorum. yanj daha dogrusu doktor demistiki normal insan 2 ayda hamile.kaliosa sen 8 ayda kalirsin cunku heray catlamio yumurta

Canım hepsi uyuyor. Normalde kagıt üstünde 3 seneyi geçti. Eşim öğretmen bnm de 10 yıldır sgk var. Keşke aşılama olmasa direk geçseler tüpe. Aşılama zaman kaybı. Çok şükür değerlerimiz normal sebepsiz İnfertilite bizimki
hic umitsizlenme bende senin gibi diodum sonra basladim. inan tup bebegin ilaclari dozlari asiri agir, seninki tutcak belki ne biliosun. hic zaman kaybj degil cunku asilama yapildiktan 15 gun snra regl olursan 2. gunu gene tedaviye basliolar evraklar tahliller cok yoruyo , veya ilac farkli tepki veriosa onu bekliolar yapmiolar. asilama inan hic kayip degil.bak ben 2 kere denedim bidaha dediler istemedim o zaman vakit kaybi olurdu benim icin . 2 kere denedim direk tup istedim, o sirada evraklari tamamladim, vucudumu dinlendirdim. 2 aydir regl olamadm gene sali sokturucu yazdircam. sonra gitcem iste delircem bazen inan:))

bu arada bana hic tup bebek onermediler, tupluk durumun yok dediler bosuna o ilaclari yuklemeylm dediler asilama dediler.ama bende yoruldum gercekten tup deniyim tutma sansi cok yuksekmis polikistik overde tup bebefgin. ama tabi rabbim bilir. tutablede tutmyablrde bilinmezlik

hic umitsizlenme bende senin gibi diodum sonra basladim. inan tup bebegin ilaclari dozlari asiri agir, seninki tutcak belki ne biliosun. hic zaman kaybj degil cunku asilama yapildiktan 15 gun snra regl olursan 2. gunu gene tedaviye basliolar evraklar tahliller cok yoruyo , veya ilac farkli tepki veriosa onu bekliolar yapmiolar. asilama inan hic kayip degil.bak ben 2 kere denedim bidaha dediler istemedim o zaman vakit kaybi olurdu benim icin . 2 kere denedim direk tup istedim, o sirada evraklari tamamladim, vucudumu dinlendirdim. 2 aydir regl olamadm gene sali sokturucu yazdircam. sonra gitcem iste delircem bazen inan:))
Canım hayırlısıyla olur sakin ol lütfen. Her aşılamada ayrı evrak mı hazırlıcaz ve ücret ne kadar ödeniyor

bu arada bana hic tup bebek onermediler, tupluk durumun yok dediler bosuna o ilaclari yuklemeylm dediler asilama dediler.ama bende yoruldum gercekten tup deniyim tutma sansi cok yuksekmis polikistik overde tup bebefgin. ama tabi rabbim bilir. tutablede tutmyablrde bilinmezlik
Evet tüp daha yüksek tutması. Hiç Ovülasyon testi denedin mi

Canım hayırlısıyla olur sakin ol lütfen. Her aşılamada ayrı evrak mı hazırlıcaz ve ücret ne kadar ödeniyor

hayir merak etme ,sadece baslamadan once hsg hormon tahlilleri spermler nufus kagitlarie evlilik cuzd.fotokopileri asilama icin hic ucret yok. klomen ile yumurta buyuyutlerse cok ucuz 10 lira falan ilk onla denerler saniorum, igneli ile denerlerse 450 lik doz 300 tl falan ,kisiye gore gunluk doza boluyorlar kimine 50 vurduruyor kimine 37,5 kimine 100 . ben 37,5 vurdum hep 6 7 gun falan,kiminin 15 gun suruyo kiminin 4 gunde buyuyo gibi

hayir merak etme ,sadece baslamadan once hsg hormon tahlilleri spermler nufus kagitlarie evlilik cuzd.fotokopileri asilama icin hic ucret yok. klomen ile yumurta buyuyutlerse cok ucuz 10 lira falan ilk onla denerler saniorum, igneli ile denerlerse 450 lik doz 300 tl falan ,kisiye gore gunluk doza boluyorlar kimine 50 vurduruyor kimine 37,5 kimine 100 . ben 37,5 vurdum hep 6 7 gun falan,kiminin 15 gun suruyo kiminin 4 gunde buyuyo gibi
700 lira igneye para verdigimi biliorum , 87,5 la baslamislardi, bende polikistik oldugu icin cok yumurtam var hepsini buyutmemek icin dusuk doz olmali. 87.5 cok fazla geldi4 yymurta falan olmusti. 2 den fazla olursa iptal ediyolar. tup bebek de 900 lira mi ne

Tabi kuzum ya ben 8 ay denedim ve 8.ayda oldu. Sen bence al. Adet biter bitmez başla bak belki de onla olcak. İnstegram da cok fazla sayfa var bunla ilgili

yaaaaa onlami kaldin. vallahi hic bu derece bilmiyorum. smdi sokturucu baslicam sali gunu ,aliyim ozaman . reglmn 2. gunu tedaviye gene baslancak artik tup icin , ama en azindan kendimde denemis olurun destek gibi olmus olur :)) yaa cok saol. ismin neee bu arada

canim yok cikarmadim ki esimle kullanmaya basladik o mu sildi acaba ama bende bulamiyorum seni bende kapadin instagrami sandim
Belki eşin silmiştir.yok kapatmadım. Sana msj attım bakmadın hala. Merak etmiştim tüp yaptırdın mı die. Yazmayınca baktım takipten cıkarılmışım burdan yazdım artık. Sorun deil. Naptın başladınız mı tüp bebeğe

amin canim insallah. biraz sabir istiyo gercekten, sakın yilmayin. ilk.gittigim de klomen vermislerdi klomen bana kist yapti, 1 ay onu bekledm.regl olunca gidecek dediler dogum.kontrille hapla.sonra igneyle basladilar 3 folikul oldu iptal oldu, sonra ignenin dozunu dusurerek tekrar igne ile gonal f , denediler. polikistik over oldugum icin 1 yumurta buyuttuler tutmadi. 2. yi oldum oda tutmadi. evraklar biraz yoruyor derken su zamana kadar geldim hamdolsun. asilamalarim tutmadi tabi ama yilmadim ilk zamanlar evrak hazirlarken cok uzuluyodum.asilama yapilinca tutmaynca cok uzulmustum. 3 ay bi ara verdm asilamalardan snra vucudum dinlensin diye, asiri sinir yapiyodu. smdi reglimin 2. gunu gidicez insallah artik tup icin testler vs yapilacak, harika ekip ben cok memnunum. Allah nasip ettiyse tutcak insallah:) tutmazsa bidaha deniycem.umitsizlk cok kotu bisey,yitirmdim hic.😊😍🙏
Merhaba.. Regli nin 2. Günü tüp için gidicektiniz ya o aşamada ne olur acaba??

Back
X