Pendik Marmara üni. E.V.A. Hastanesi:(

Zhradm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
19
0
16
İstanbul
Merhaba ben 4 haftalık gebeyim ve hastahane olarak hiç bı fikrim yok Pendik Marmara devlet hastanesi bana çok yakın ama cevremdeki herkes kötuluyor genelde stajer doktorlar ilgileniyormuş tecrübeyi sizin üstünüzde ediniyorlarmis.bide suratları çok asık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ozel hastahanelerden de korkuyorum müşteri olarak goruyorlar hastalari. Bana önerileriniz nedir bu hafta kontrole gitmem lazim nereye gidicegimi bilmiyorum

Merhaba ben 4 haftalık gebeyim ve hastahane olarak hiç bı fikrim yok Pendik Marmara devlet hastanesi bana çok yakın ama cevremdeki herkes kötuluyor genelde stajer doktorlar ilgileniyormuş tecrübeyi sizin üstünüzde ediniyorlarmis.bide suratları çok asık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ozel hastahanelerden de korkuyorum müşteri olarak goruyorlar hastalari. Bana önerileriniz nedir bu hafta kontrole gitmem lazim nereye gidicegimi bilmiyorum

ah canm bnde 5 hftalk hamileyim marmaraya bi kere gittim bidahada gitmem ben kaynarcada oturuyorum .pendik remedy hospital war orayı tawsiye ederm ama ssklılara %50 indrmli hemde.. benm doktorum medet yılmaz ..kontrollere ona gidiyorum tahlil vs saglık ocagında yptırıyorumm ... marmaraya gitmeden secenekleri gözden gecir .. pendik civarında cok kaliteli hastane ve doktorlar var ..

Back