pendik şifaya gidenler

TatlimS

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
342
47
298
arkadaşlar pendik şifa hastanesine gidenler doğum ücretini konustunuzmu ve hangi doktora gidiyosunuz ??

pendik şifa ferda hanıma gidiyorum

aralık ayında doğum ücretlerini sordum
sgk lı fiyatları
normal 250
epüdüral normal 450
sezeryan 750
umarım yardımcı olmuştur
şubat 6 da tekrar gidicem son fiyatları öğrenirim

bende ferda hanıma gıdıorum ama sezeryana 650 dediler yenı kontrole gıttıgıme ogrendım ama bılmıorum sen ne dusunuosun normalmı yapacaksın

hayırlısı olsun ben sezeyan istiyorum bakalım 2 ay kaldı :Saruboceq:

bende ferda hanıma gidiyorum memnun kaldım ssk 30milyon ama doğumu sormadım nekadar olduğunu daha yeniyim ben

ne guzel belkı karsılasıyoruz ama bırbırımızı tanımıyoruz kac haftalık hamılesın

canım ben 8+5 günlüğüm 2kere gittim yarın veya ertesi gün gideceğim tahlillerimi götüreceğim tahlil götütdüğümde para ödemiyorum demi

sen kendinmi istiyorsun sezeryan mecburiyettemi oluyorsun sezeryan

kendin istiyorsan bence normal doğum yapınopuyorumnanaktan

tahlil götürdüğünde para ödemiyorsun
eğer herşey yolunda giderse doktor zaten normal yapabilirsin diyo
bende pazartesi ferda hanıma gidicem normal doğum mu sezeryan mı ona karar vericez
ben normal doğum istiyorum ama
kısmet bakalım

tamam canım bi öğrenemk istedim tşrler bende sorun olmassa kesinlikle normal istiyorum doğumu

pendiktemi oturuosunuz ben tuzladayım ve bana yardım edecek hiç kımse yok hepsi başka sehırde off daha herseyım hazırda deıl

tatlişim
bende güzelyalıda oturuyorum benimde kimsem yok burda allah kolaylık versin annemler uzakta benimde

amin cnm benımde tum aıle adanada hersey elime ayagıma dolasıyo napacam bilmıyorumm

üzülme herşey olacağına varır doğuma gelmiyeceklermi yanına

doğuma yakın gelirler eksiklerini inşallah halledersin hem sena destek olurlar

gelecekler cnm annem gelmezse zaten cok zor olur benım ıcın herseyın hayırlısı yınede bakalım 2 ay kaldı

cnm ne yaptın gittin mi ferda hanıma konustunmu ne desi ? bilgi verırsen sevınırım

pazartesi gittim canım çok iyi buldu 36. haftaya girdik işte muhtemelen normal doğum olur dedi tarih olarakta 9 mart dedi tabiii belli de olmaz dedi :)
bundan sonra her hafta gidicem pazartesi gittiğimde doğumla ilgili konuşucaz birde nts ye giricem bakıcaz artık bol bol yürü dedi
bende bu hafta bebeğin dolabı ve şifonyeri geldi annem yanımda benim bebeğin eşyalarını ütüledik dolaba yerleştirdik bir tek yatağı kaldı birde doğum çantam onu da bu hafta hazırlamam lazım
bende son durum bu
senden ne haber

arkadaşlar bende dün gittim sadece testleri gösterdim ama ferda hanım yoktu burçak hanım baktı herşey normal dedi sadeced eşimle kan uyuşmazlığımız var şimdilik başka sorun yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…