pazartesi gittim canım çok iyi buldu 36. haftaya girdik işte muhtemelen normal doğum olur dedi tarih olarakta 9 mart dedi tabiii belli de olmaz dedi :)
bundan sonra her hafta gidicem pazartesi gittiğimde doğumla ilgili konuşucaz birde nts ye giricem bakıcaz artık bol bol yürü dedi
bende bu hafta bebeğin dolabı ve şifonyeri geldi annem yanımda benim bebeğin eşyalarını ütüledik dolaba yerleştirdik bir tek yatağı kaldı birde doğum çantam onu da bu hafta hazırlamam lazım
bende son durum bu
senden ne haber
şuan giden var mı pendik şifa'ya kızlar? varsa 3d fiyatı bilen var mı bi dee şeker yüklemesi.
katree sadece 3lü test 45 tl bunu biliyorum ama yaptırdıysan sen bizi bilgilendirirmisinbende şifa ya gidiyorum
mrhb kızlar bende gecen sene pendık sıfada burcak hnm gıdıyrdumm sende kıs var esınde sorun yokk hadı asılama yapalımm yaptıkk tutmadıı benı bır senne gıt gel yaptırdı dunya hap kullandırdı ve asılamadan sonra ara verdımmm busene karsıda batı bahat hastanesıne basladım ve bana sen kıs var ama gebelığe sorun değil sorun esınızdeee sızın dırek tup bebek olmanız gerekıyor dedııı ve kesın konustuuu acıkcası once sultan cıflığınde bahata ordan batı bahata yolladılar cunkuu boleee sorunlu hastalar kesınlıkle tup bebek merkezlerıne gıtmesı gerekıyormuss gecen ay tedavı oldum ve sımdı çok sukur 1 aylık hamıleyımm sıdette burcak hnm TERCIH ETMEYIN derımm ... genelde soner by ıcın ii derler sadece bu bılgımı sızlerle paylasmak ıstedımmm sızler ıcın en hayırlısı olur ınsallahhh ....
canım şeker yüklemesi yaptırdım 3dye girmeyeceğim. şeker yüklemesi de 10 ya da 15 lira gibi bişeydi. hangi doktora gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?