pendik şifaya gidenler

sevindim cnm saglıkla gelsin inşallah .bende 22sinde gitcem bı kac gundur agrım vardı baska bı doktora gorundum bıse yok dedı ferda hanıma gunum 22 sınde bakalım ben sezeryan ıstıorum ama yınede bılmıom cok karmasık suan off fiyatları konustunmu

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şifada renkli utrosyondada ayrı para istiyorlarmı nezaman renkli utrosyona giriyorsunuz ya ben gittim dün bazı arkadaşlar renkli utrosyona kendileri demeden dr renkli urtrosyon çekmiş bende merak ettim size sorayım dedim

yanlış hatırlamıyorsam 25. haftada doktor çektiriyo organ kontrolleri yapılıyo bebeğin ben o dönemde 4 boyutlu istedim oda aynı işe yarıyormuş çok güzel pozları var oğlumun :)
sen istesen bile haftasına göre doktor karar veriyo
ben özel yaptırdım o zaman 80 lira vermiştim

özel derken yani parasız utrosyona sokmuyormu
benim arkadaşlarım normal gidip çekmiş dr daha 3aylık anlamdım bana teklif bile etmedi çekelimmi diye

cnm bende ilk aydan beri gıdıorum dun rahatsızlandım yıne doktordaydım bana hala renklı yada 3 boyutlu cekım yapmadı o ek ucrete dahıl deıl yanı paralı bılıyorum

şuan giden var mı pendik şifa'ya kızlar? varsa 3d fiyatı bilen var mı bi dee şeker yüklemesi.

şuan giden var mı pendik şifa'ya kızlar? varsa 3d fiyatı bilen var mı bi dee şeker yüklemesi.

katree sadece 3lü test 45 tl bunu biliyorum ama yaptırdıysan sen bizi bilgilendirirmisin bende şifa ya gidiyorum

Son düzenleme:
katree sadece 3lü test 45 tl bunu biliyorum ama yaptırdıysan sen bizi bilgilendirirmisin bende şifa ya gidiyorum

canım şeker yüklemesi yaptırdım 3dye girmeyeceğim. şeker yüklemesi de 10 ya da 15 lira gibi bişeydi. hangi doktora gidiyosun?

mrhb kızlar bende gecen sene pendık sıfada burcak hnm gıdıyrdumm sende kıs var esınde sorun yokk hadı asılama yapalımm yaptıkk tutmadıı benı bır senne gıt gel yaptırdı dunya hap kullandırdı ve asılamadan sonra ara verdımmm busene karsıda batı bahat hastanesıne basladım ve bana sen kıs var ama gebelığe sorun değil sorun esınızdeee sızın dırek tup bebek olmanız gerekıyor dedııı ve kesın konustuuu acıkcası once sultan cıflığınde bahata ordan batı bahata yolladılar cunkuu boleee sorunlu hastalar kesınlıkle tup bebek merkezlerıne gıtmesı gerekıyormuss gecen ay tedavı oldum ve sımdı çok sukur 1 aylık hamıleyımm sıdette burcak hnm TERCIH ETMEYIN derımm ... genelde soner by ıcın ii derler sadece bu bılgımı sızlerle paylasmak ıstedımmm sızler ıcın en hayırlısı olur ınsallahhh ....

bende eylülde doğum yaptım ve son günlerim di burçak hanıma gittim 2 santim açılmam verdi devlete gidiyordum arada sonra ona gittim 35 milyon verdim bunuda söylememin nedeni beni utrosyona sokmadı alttan baktı yolladı bebek gelecek 2 gün sonraya randevu verdi bana baştan savar gibi ama doğumumda ona gitmdim

bende pendik şifaya giyorum daha fiyatı konuşmadık ama sezeryanı arkadaşım sormuş tem.da doğumu 800 lira demiş.
ben ferda hanımın hastasıyım çok doktor değiştirdim hamileliğimin başında şimdi allaha şükğr çok memnunum tel ile her saat ulaşıyorum hep güeryüzlü ve ilgili soğukkanlı allah razı olsun ondan şiddetle tavsiye ederim.

canım şeker yüklemesi yaptırdım 3dye girmeyeceğim. şeker yüklemesi de 10 ya da 15 lira gibi bişeydi. hangi doktora gidiyosun?

cevap biraz geç oldu ama soner beye gidiyorum ben 30. haftamızdayız bir sıkıntımız olmadı soner bey ile gayet güzel ilgileniyor çok sıcak kanlı ve samimi bir doktor olduğunu söyleyemem ama bence bebeğime iyi baksın yeter

ben burçak hanıma gittim bu ay. öncesinde hep soner beye gittim. ama çok soğuk ve ilgisiz yaa. ağzından lafı kerpetenle alıyorsun. ayrıca bir arkadaşıma günde 4-5 sigara içebilirsin birşey olmaz demiş. bana ise hiç sormadı bile içip içmediğimi. burçağa gittim daha ben bişy demeden sigara içiyormusun dedi bende yok dedim önceden içerdim dedim. o da sakın hiç içmiyorsun içilen yerde bile durma dedi. soner beyi tasvip etmiyorum bence mesleğinden nefret eder gibi bir hali var. ayrıca bir tanıdığımızda doğuma girdi soner beyle kızı doğurtana kadar çok kötü azarlamış. insan korkudan doğurur valla

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Post eski biraz ama guncelleme yapiyim bende. Bugun muayene olmaya gittim.pendik sifa da zeynep hanıma inanilmaz ilgisiz. 26 haftalik gebeyim. 3 dakika sürmedi muayenesi. Ultrasonu inanilmaz kötü. Bir dakika baktı bakmadı bebeğe. Gidip de paranızı çöpe atmayın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…