Pendik medipolde Aytakin diye bi kadın doktor var ona takipliyim ve çok memnunumMerhabalar hamilelik haberimizi çok erken aldık, süreci kan testiyle takip edeceğiz inşallah süreç güzel ilerlerse diye Tuzla-Pendik civarında kadın doğum doktoru önerisi istiyoruz. İstanbul dışından geldiğim içinde burda sadece Pendik devlet hastanesinde bir doktorum var ona devam edeceğim ama özelde de takip ettirmek istersek diye sizden yardım istiyorum
Teşekkür ederim muayene ücretleri falan nasıl acaba çok yüksek miPendik medipolde Aytakin diye bi kadın doktor var ona takipliyim ve çok memnunum
Hayır diğer özellere göre daha uygun 2000 civarı birşeydiTeşekkür ederim muayene ücretleri falan nasıl acaba çok yüksek mi
Teşekkür ederim İstanbul’a geleli 3 yıl oldu özel hastaneleri de hiç kullanmadık. Burdan okuyunca da testler muayeneler çok yüksek diye görüyoruz hangi hastaneye güveneceğimizi de bilmiyoruz zaten çok sağolunHayır diğer özellere göre daha uygun 2000 civarı birşeydi
Devlet hastanesi olarak da tuzla içmeler NURHAYAT hanımdan çok memnunlar canımMerhabalar hamilelik haberimizi çok erken aldık, süreci kan testiyle takip edeceğiz inşallah süreç güzel ilerlerse diye Tuzla-Pendik civarında kadın doğum doktoru önerisi istiyoruz. İstanbul dışından geldiğim içinde burda sadece Pendik devlet hastanesinde bir doktorum var ona devam edeceğim ama özelde de takip ettirmek istersek diye sizden yardım istiyorum
Yani ben başka hastenlerde sormuştum burası daha uygun gelmiştiTeşekkür ederim İstanbul’a geleli 3 yıl oldu özel hastaneleri de hiç kullanmadık. Burdan okuyunca da testler muayeneler çok yüksek diye görüyoruz hangi hastaneye güveneceğimizi de bilmiyoruz zaten çok sağolun
Ben de kontrole gideceğim daha çok yeni hamileliğim. Bu doktoru bu sitede çok duydum ama şikayet varda adına bir sürü şikayet var açıkçası çok kararsız kaldımPendik medipolde Aytakin diye bi kadın doktor var ona takipliyim ve çok memnunum
Ben Pendik devlette rukiye hocaya gidiyorum ama onu da araştırırım teşekkür ederimDevlet hastanesi olarak da tuzla içmeler NURHAYAT hanımdan çok memnunlar canım
Benimde öyle bizde araştırma içerisindeyiz atlas tıp varmış Cüneyt hocayı çok beğeniyorlar ama hastane kötüymüş. İstanbul’da her yer risk barındırıyor bizde netleştiremedik bir türlü siz bulursanız Pendik tuzla civarı beni de bilgilendirir misiniz?Ben de kontrole gideceğim daha çok yeni hamileliğim. Bu doktoru bu sitede çok duydum ama şikayet varda adına bir sürü şikayet var açıkçası çok kararsız kaldım
Rica ederim canım komşularım da var ona giden çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu söyledilerBen Pendik devlette rukiye hocaya gidiyorum ama onu da araştırırım teşekkür ederim
Pendik medipolde aytakin hocaya temmuz ayında doğum yaptım. Hamileliğim boyunca devlete gitmiştim. Ama 36. Haftamda aytakin hocaya gitmeye başladım ve 38 de doğurdum. Kendisi tam bir vajinal doğum yanlısı. Sezaryenden hiç bahsetmiyor bile. Doğal doğum istiyor. Beni kesisiz doğurttu . Hastaneden de ebelerdende çok memnun kaldım. Temmuz ayında 38.500 ödedik ama doğum 33 bindi. 5.500 epidural için ödedik. 2 kere epidural yaptırdım. Muayene ücreti zamlamıştı 2165 falandı sanırm. Nst de 375₺ ydi. Bu arada doğum ücretine zam gelmiştir. Hastaneyi arayıp ücretleri öğrenebiliyorsunuz. Doğuma eşinizde girebiliyor. Ben bebek çıkana kadar istemedim. Daha sonra aytakin hoca eşimi içeri aldı ve kordonu eşime kestirtti. Çok güzel bir andı :)Merhabalar hamilelik haberimizi çok erken aldık, süreci kan testiyle takip edeceğiz inşallah süreç güzel ilerlerse diye Tuzla-Pendik civarında kadın doğum doktoru önerisi istiyoruz. İstanbul dışından geldiğim içinde burda sadece Pendik devlet hastanesinde bir doktorum var ona devam edeceğim ama özelde de takip ettirmek istersek diye sizden yardım istiyorum
Merhaba gece sanciniz oldu diyelim doktor geliyor mu yoksa nöbetçi olan başka bir doktora mi gidiyorsunuz bende yüzyıl Hastanesi'ne gidiyorum doktorum da iyi ama gece veya haftasonu sancım olsa örneğin o an nöbetçi olan doktor giriyomus doğuma ve bu benim canımı sıktı başka yerlere bakıyorum o yüzdenPendik medipolde aytakin hocaya temmuz ayında doğum yaptım. Hamileliğim boyunca devlete gitmiştim. Ama 36. Haftamda aytakin hocaya gitmeye başladım ve 38 de doğurdum. Kendisi tam bir vajinal doğum yanlısı. Sezaryenden hiç bahsetmiyor bile. Doğal doğum istiyor. Beni kesisiz doğurttu . Hastaneden de ebelerdende çok memnun kaldım. Temmuz ayında 38.500 ödedik ama doğum 33 bindi. 5.500 epidural için ödedik. 2 kere epidural yaptırdım. Muayene ücreti zamlamıştı 2165 falandı sanırm. Nst de 375₺ ydi. Bu arada doğum ücretine zam gelmiştir. Hastaneyi arayıp ücretleri öğrenebiliyorsunuz. Doğuma eşinizde girebiliyor. Ben bebek çıkana kadar istemedim. Daha sonra aytakin hoca eşimi içeri aldı ve kordonu eşime kestirtti. Çok güzel bir andı :)
Ben gece 1 de gittim önce nöbetçi doktor muayene etti. Sonra kendi doktorumu isteyip istemediğimi sordular. Kendi doktorumu istedim. Bu ekstra ücretli. O zaman 8 bin liraydı. Ama ben sabah 8 de tam mesai başlangıcında 10 cm e ulaştım. O saate kadar ebe doktoruma devamlı haber verdi. Eğer mesai saati öncesi doğum başlamış olsaydı o ücreti ödeyecektim. Benim denk gelmediği için ödrmedim.Merhaba gece sanciniz oldu diyelim doktor geliyor mu yoksa nöbetçi olan başka bir doktora mi gidiyorsunuz bende yüzyıl Hastanesi'ne gidiyorum doktorum da iyi ama gece veya haftasonu sancım olsa örneğin o an nöbetçi olan doktor giriyomus doğuma ve bu benim canımı sıktı başka yerlere bakıyorum o yüzden
Evet bugün aradım bende sordum doktor gelirse extra 9 bin TL istiyorlarmış normal doğum 41 bin zorunlu sezeryan 47 isteğe bağlı sezeryan 57 bin dediler sanırım öyle biseydiBen gece 1 de gittim önce nöbetçi doktor muayene etti. Sonra kendi doktorumu isteyip istemediğimi sordular. Kendi doktorumu istedim. Bu ekstra ücretli. O zaman 8 bin liraydı. Ama ben sabah 8 de tam mesai başlangıcında 10 cm e ulaştım. O saate kadar ebe doktoruma devamlı haber verdi. Eğer mesai saati öncesi doğum başlamış olsaydı o ücreti ödeyecektim. Benim denk gelmediği için ödrmedim.
Çoğu hastaneye göre fiyatı iyi. Ben çok araştırmıştıö hem fiyat olarak hem vajinal doğum yanlısı doktor istiyordum. Aytakin hoca işinde çok iyi. Zaten randevu bulmakta zor. 1 hafta önceden almanız gerekiyor. Ama dediğim gibi 10 cm e ulaştığınızda yani doğum başladığındaki zaman önemli. Ben geceden istememe rağmen ekstra ücret almadılar çünkü doğumum 8 de başlamıştı ve tam mesai saati içerisiydi. Yine de Aytakin hoca o ücrete değerdi. Ebelerde çok ilgiliydi. Benimle birlikte onlarda doğurdu sanki :) bebeğim 3860 doğdu o sebeple biraz zorlandım ama çok güzel ilgilendiler. Aytakin hoca kesisiz doğurmamı sağladı.Evet bugün aradım bende sordum doktor gelirse extra 9 bin TL istiyorlarmış normal doğum 41 bin zorunlu sezeryan 47 isteğe bağlı sezeryan 57 bin dediler sanırım öyle biseydi
Bu arada pendikte oturanlara pendik kartla indirim yapıyorlar muayenelerde vs. Ayrıca öğretmen indirimi de var. Diğer memuriyetlerde var mı bilmiyorum. Ama ben öğretmen olduğum için çocuğum da muayenelerinde yararlanıyor.Evet bugün aradım bende sordum doktor gelirse extra 9 bin TL istiyorlarmış normal doğum 41 bin zorunlu sezeryan 47 isteğe bağlı sezeryan 57 bin dediler sanırım öyle biseydi
Buradaki yorumlardan sonra bende oraya randevu aldım. Uzun uzun yazmışsını çok sağolun. Rabbim evladınıza ve sizlere hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. Gerçekten çok duygusal ve güzel bi an size anı olarak bırakılmış. Yani ben terimleri çok bilmiyorum ama kesisiz doğurttu demişsiniz kesiksiz mi acaba epiduralı siz istediğiniz için mi yaptı normal doğumda da kullanılıyor sanırım? Evet ücretler biraz zamanlanmış muayene ücretleri 2250 sanırım. Ama yılbaşından sonra artar muhtemelen. Birde devlette hangi doktora gittiniz ve son haftalarda özelde doğum yapmak istediğiniz için mi değiştirdiniz? Bizde devlete de eş zamanlı devam edelim istiyoruz inşallah süreç güzel ilerlersePendik medipolde aytakin hocaya temmuz ayında doğum yaptım. Hamileliğim boyunca devlete gitmiştim. Ama 36. Haftamda aytakin hocaya gitmeye başladım ve 38 de doğurdum. Kendisi tam bir vajinal doğum yanlısı. Sezaryenden hiç bahsetmiyor bile. Doğal doğum istiyor. Beni kesisiz doğurttu . Hastaneden de ebelerdende çok memnun kaldım. Temmuz ayında 38.500 ödedik ama doğum 33 bindi. 5.500 epidural için ödedik. 2 kere epidural yaptırdım. Muayene ücreti zamlamıştı 2165 falandı sanırm. Nst de 375₺ ydi. Bu arada doğum ücretine zam gelmiştir. Hastaneyi arayıp ücretleri öğrenebiliyorsunuz. Doğuma eşinizde girebiliyor. Ben bebek çıkana kadar istemedim. Daha sonra aytakin hoca eşimi içeri aldı ve kordonu eşime kestirtti. Çok güzel bir andı :)
Rica ederim canım komşularım da var ona giden çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu söylediler
Evet bencede öyle ona da devam edeceğim yine inşallahRica ederim canım komşularım da var ona giden çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu söylediler
Teşekkürler bende randevu aldım inşallahHayır diğer özellere göre daha uygun 2000 civarı birşeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?