Pendik-Tuzla Doktor tavsiyesi

Soyismini hatırlamıyorum ama bana aile hekimimiz tavsiye etti canım birde kurtköy de emsey hospital da pınar hnm i söyledi arkadaşım dr. Ve hastahane seçimi çok hassas konu gerçekten Rabbim en iyiye yonlendirsin inşaallah. .. hamilelik takvimi ekliyemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Hmmm sağol canım. Canım ben profilimden yapmıştım galiba araya araya bulmuştum tam olarak nerden yaptığımı hatırlamıyorum

Sağol canım hangi doktor?
Hale hanımı iyi dediler yüleryüzlü sempatik dene istersen. Muayene olcaktım sıra aldım doguma gitti bende çıktım işim vardı. Bikaç tane başka dr muayene oldum onlar hoşuma gitmedi zaten ugrasmıcam artık tüp bebek başlancak cnm

Hic düsünmeden Özel Tuzla Gisbir Hastanesi Opr. Dr. Burçak Tok Güney diyebilirim.
Dr'uma cok güveniyorum!

Hic düsünmeden Özel Tuzla Gisbir Hastanesi Opr. Dr. Burçak Tok Güney diyebilirim.
Dr'uma cok güveniyorum!
Çok sağol canım nasıl bir doktor normal doğum istiyorum ben destekler mi? Birde fiyatları nedir? :)

Çok sağol canım nasıl bir doktor normal doğum istiyorum ben destekler mi? Birde fiyatları nedir? :)
Kendisi sahane bir insan öncelikle, güler yüzlü, hicbir soruyu acıkta bırakmayan, herseyi tamamen zamanı gelince yapan, gereksiz hicbirsey istemeyen, arkadas gibi bir doktor. Ben henüz 3 aylik hamileyim, dogum konusunu hic konusmadık ama normal dogum olabileceği sürece normal dogum yapılmalı diyen biri :) Dogum ücretlerini bilmiyorum henüz, cünkü hastane olarak baska bir yeri secebilirim, arastırmadım ama Dr.umdan vazgecmem. Gisbir Hastanesi sgk ile ödeme olarak 65 tl alıyor muayene icin. Ne mutlu yardımcı olabilirsem!

Kendisi sahane bir insan öncelikle, güler yüzlü, hicbir soruyu acıkta bırakmayan, herseyi tamamen zamanı gelince yapan, gereksiz hicbirsey istemeyen, arkadas gibi bir doktor. Ben henüz 3 aylik hamileyim, dogum konusunu hic konusmadık ama normal dogum olabileceği sürece normal dogum yapılmalı diyen biri :) Dogum ücretlerini bilmiyorum henüz, cünkü hastane olarak baska bir yeri secebilirim, arastırmadım ama Dr.umdan vazgecmem. Gisbir Hastanesi sgk ile ödeme olarak 65 tl alıyor muayene icin. Ne mutlu yardımcı olabilirsem!
Sağol canım teşekkür ederimmm :)

Bugun Neslihan Sekere gittim gercekten ilgili bi doktormus arkadaslar icim isindi. Ama randevu almak cok zor baya dolu

Back
X