Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var. Benim Dr'umda Burcak Hanım, Ikısınde tavsiye ederim. Ferda hanım Burcak Hn yokken benim ikili test sonuclarıma bakmıstı. Cok sevimli ve basarili bir insan.Gispir hastanesinde Ferda hanimi duyan bilen var mi?
Cok sagol canim peki dogum gece olursa geliyorlar mi bi bilgin var mi? Bi de muayene ve dogum ucretleri nedir?Var. Benim Dr'umda Burcak Hanım, Ikısınde tavsiye ederim. Ferda hanım Burcak Hn yokken benim ikili test sonuclarıma bakmıstı. Cok sevimli ve basarili bir insan.
Hic öyle bir soru sormak daha aklıma gelmedi :) Muayene ücreti 65 tl SGK ile. Dogumda 1200-2000 arası normal sezeryan diye degisiyor sanırım.Cok sagol canim peki dogum gece olursa geliyorlar mi bi bilgin var mi? Bi de muayene ve dogum ucretleri nedir?
Arastirirken Ferda hanimla ilgili biri gece 3 te geldi yazmista merak ettim geliyorlar mi diye bazi doktorlar fark ucret talep edip geliyor bazilari hic gelmiyor. Acikscasi ben dogumumda bulunmasini istiyorum gece gelebilecek bir doktor arayisindayimHic öyle bir soru sormak daha aklıma gelmedi :) Muayene ücreti 65 tl SGK ile. Dogumda 1200-2000 arası normal sezeryan diye degisiyor sanırım.
bildiğim kadarıyla zaten 2 kadın dogum dr'u var. Ferda ve Burcak, yani mecbur gelicekler gibi duruyor :))))Arastirirken Ferda hanimla ilgili biri gece 3 te geldi yazmista merak ettim geliyorlar mi diye bazi doktorlar fark ucret talep edip geliyor bazilari hic gelmiyor. Acikscasi ben dogumumda bulunmasini istiyorum gece gelebilecek bir doktor arayisindayim
Hiiiii ondan dolayi olabilir dogru diyorsunbildiğim kadarıyla zaten 2 kadın dogum dr'u var. Ferda ve Burcak, yani mecbur gelicekler gibi duruyor :))))
ben hep 2 gün önceden alıyorum, hep istediğim saatleri bulabiliyorum. Dr'lar gayet iyi. Ferda hanımla 1 kere görüstüm ama Burcak hanımı bildiğimden gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim. Güler yüzlü, sevimli, Dr soguklugu mesafe yok hic.Hiiiii ondan dolayi olabilir dogru diyorsunben yuzyila gidiyorum doktorumdan memnunum ama cok yogun o yuzden degistirmeyi dusunuyorum istedigim zamana randevu bulamiyorum
Sagol canim tesekkur ederim verdigin bilgiler icinben hep 2 gün önceden alıyorum, hep istediğim saatleri bulabiliyorum. Dr'lar gayet iyi. Ferda hanımla 1 kere görüstüm ama Burcak hanımı bildiğimden gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim. Güler yüzlü, sevimli, Dr soguklugu mesafe yok hic.
Tesekkur ederimOkan üniversitesi acıldı tuzlada bayagı iyi diyorlar hastaneye ben marmara üniversitesi hastanesine gidiyordum orda Dr Cihan karadağ hoca vardı allah razi olsun şimdi kendisi okan üniversitesinde cok iyidir ben dış gebelik geçirmiştim laparoskopi yapmıstı sonrasında gebe kalmıstım doguma da ona gitmiştim şiddetle tavsiye ederim
Rica ederim, bence bayan doktorlardan ziyade erkek doktor Daha Guven verici ve ameliyatlarda Daha iyiler,istisnalar elbet vardir, Daha evvelden bayan doktorlara gittim hep iyi ler guleryuzluler ama Saglik Bu kotu seyler de olabiliyor dis gebelik oldugumda bircok yer kabul etmedi cogunda bayan doktorlari vardi o gunden sonra dedim ki tamam mahrem zor bi muayene Amma cinsiyet ayrimi yapmicam ölümden döndüm Allah 1000 kere Cihan hocamdan razı olsun.Tesekkur ederim
Sagol canim deneyimlerini paylastigin icin tesekkurler :)Be bir de gidilecekse üniversite hastanesi bence önemli gebeliğimde de küvez ihtiyacı oldu bebegimde kalp sorunu cıkmıstı direk üniversite hastanesini önerilmişti zaten Cihan hocam da Marmara üniversitesindeydi. Deneyimlerim bildiğim doğruları degıstırdı saglıksa cinsiyet doktorda önemli degil hatta tercihen erkek ve üniversite hastanesi,neyseki doktorum da gene bir üniversite hastanesinde şansım döndüValla kadındoğum Doktoru insanin degıstırmek istemedigi kuaförü gibi bulması zor ama bulunca da değiştirilmemeli,ailede bayagı dogum yapan kadın hastalıklarından amelıuat olan olunca deneyimlenirim Çocuklar uyudu çenem açıldı hadi herkese iyi geceler bayanlar
Kesinlikle size katılıyorum 24 yaşında kadın bir jinekologa gittim yumurtalık kisti vardı beni korkuttu patlar falan apar topar ameliyata aldı sonrasında başarısız ameliyat ve yıllarca tekrarlayan kistler pek çok dr. Ameliyat derken sizinle aynı fikre vardım erkek dr. Daha işinin ehli oluyor ve çok seçici olmak gerekiyor kesinlikle ...Be bir de gidilecekse üniversite hastanesi bence önemli gebeliğimde de küvez ihtiyacı oldu bebegimde kalp sorunu cıkmıstı direk üniversite hastanesini önerilmişti zaten Cihan hocam da Marmara üniversitesindeydi. Deneyimlerim bildiğim doğruları degıstırdı saglıksa cinsiyet doktorda önemli degil hatta tercihen erkek ve üniversite hastanesi,neyseki doktorum da gene bir üniversite hastanesinde şansım döndüValla kadındoğum Doktoru insanin degıstırmek istemedigi kuaförü gibi bulması zor ama bulunca da değiştirilmemeli,ailede bayagı dogum yapan kadın hastalıklarından amelıuat olan olunca deneyimlenirim Çocuklar uyudu çenem açıldı hadi herkese iyi geceler bayanlar
Evet katiliyorum kesinlikle doktor secimi cok onemli ben hala karar veremedim. Doktor birde hastane imkanlari onemli tabiKesinlikle size katılıyorum 24 yaşında kadın bir jinekologa gittim yumurtalık kisti vardı beni korkuttu patlar falan apar topar ameliyata aldı sonrasında başarısız ameliyat ve yıllarca tekrarlayan kistler pek çok dr. Ameliyat derken sizinle aynı fikre vardım erkek dr. Daha işinin ehli oluyor ve çok seçici olmak gerekiyor kesinlikle ...
ben ersoya gidiyorum doktorum gece de olsa doguma kendi gelip giriyormusDogumuma kendi doktorumun gelmesini istiyorum ama gelen yok galiba.. bu da cok sacma geliyo bana o zaman doktor takibinin ne anlami kaliyo
Orasi nerde?ben buralara yabanciyim da. Doktorunuz kim?ben ersoya gidiyorum doktorum gece de olsa doguma kendi gelip giriyormus