Kına Gecesi Pendik-Tuzla kına mekanı önerileriniz nelerdir?

FusRam

24042016 ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Aralık 2013
5.592
4.756
448
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi Pendik-Tuzla'da önerebileceğiniz mekanlar var mı acaba? Kendi kınanızı yaptığınız yerler nerelerdir? :) Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Çok teşekkürlerr :)

pendikte ada tesisleri var bende bu bölgede araştırmdayım.50 kişilik nişan için 2100 tl demişler arkadaşıma sırf mekana

pendikte ada tesisleri var bende bu bölgede araştırmdayım.50 kişilik nişan için 2100 tl demişler arkadaşıma sırf mekana

Nişan için baya çok demişler Bende kına için oraya sormuştum 3500 tl demişlerdi.. Organizasyon ve mekandı fiyata dahil olan. İkramlar dahil mi hatırlayamadım. Birde Gülistan sofrasına sordum 100 kişi için 2000 tl dediler. Mekan ve kına tabağıydı ara sıcak yani.

Sende araştırmadaysan mekan banada yazar mısın :)

Kadikoyde baktim bi yer ama fiyat sormadim.mekanlarin ozellikleribe bakiyom sadece :) kadikoyde nebizade konagi diye bi mekan var orasida guzel.bide kiyaslama yaptim.hani organizasyon firmalari hi fiyat veriyo icrikleri listeli ya.n11den alinca baya uyguna geliyo.organizasyon sokmicam galba ben kinaya :) 50 kisilik icin hallederim heralde.sozde evde o kadwr kisiydik :))

Bu arada ada tesislerinin mekani siyah kirmiziydi.bana cok karanlik geldi kina icin

Bu arada ada tesislerinin mekani siyah kirmiziydi.bana cok karanlik geldi kina icin

Evet bana da öyle geldi :/ o yüzden listede en alt sırada.. Telefonda görüştüğüm bayana çok boğmuş karanlık olmuş dediğimde kırmızı rengi belli etmesi için kullanmışlar bakalım daha nereler var.. Kına & düğün ne zaman kısmetse?

Baska renk bulamamislar dahada karartmis insanin icini :) mayista dugun canim.yer belli gibi.kina icin bakuyom bende.tuzladaysan ve pendik tarafinda bakiyosan bence kadikoye kadar uzan.o taraflarda mekanlar daha cok fiyat uygunlasiuo o yuzden.pendik o konuda zayif biraz bende ondan dertliyim :) senin ne zaman hayirlisyla

Hicc sorma canım yaa :)) hayırlı olsun şimdiden canm :) ben pendikteyim normalde kadıköy e kadar baktım ama iste yol sorun gelmezler yani en fazla kartal benim nisanda canim nasipse :)

Size ozel mesajla soyleyeyim konu sahibi. Benim de kinam orda oldu, simdi tanidik cikar diye buraya yazmayayim...

Hicc sorma canım yaa :)) hayırlı olsun şimdiden canm :) ben pendikteyim normalde kadıköy e kadar baktım ama iste yol sorun gelmezler yani en fazla kartal benim nisanda canim nasipse :)
Ayni donemdeyiz yani :) benimkilerde avrupa yakasinda ondan pendik uzak kaliyo :) maltepe tarafinda jibyer varmis bide

Ayni donemdeyiz yani :) benimkilerde avrupa yakasinda ondan pendik uzak kaliyo :) maltepe tarafinda jibyer varmis bide

Evet aynı dönemin yolcusuyuz :)) Sen nerede oturuyorsun peki? Anladım canım. Avrupa yakasında çok yer var güzellerde işte ama bize uzak Senin için bir şans :) Maltepe de neresi varmış peki?

Valla canim
Evet aynı dönemin yolcusuyuz :)) Sen nerede oturuyorsun peki? Anladım canım. Avrupa yakasında çok yer var güzellerde işte ama bize uzak Senin için bir şans :) Maltepe de neresi varmış peki?
valla bende senin taraflardayim canim :) maltepe mahfel varmis arkadasim soledi onuda ama arastirmadim fotolara bile bakmadim.ama saray havasinda ni yermis minibis yolu uzeri demisti :) ben strese girdim iyice valla arastiema yaptikca deliriyom :)))

Mahfel güzel biliyorum orayı ama bütçe işte :)) ne kadara kadar bütçe ayırabilirsin:) Madem Maltepe tarafına bakıyorsun benm arkadaşım Maltepe gökyüzü kolejinde yapmıştı orayada bir bak istersen. E-5 üstünde kalıyor yalnız:) ahhh delirmemek elde değil zaten insan bulamadıkça strese giriyor ((

Benim dugun gunu kesinlesse yapicam biseylerde o da yer bakiyos diye sallantida hallolsun daha cok asilcam :)

Benim dugun gunu kesinlesse yapicam biseylerde o da yer bakiyos diye sallantida hallolsun daha cok asilcam :)

Anladım canm Allah gönlüne göre verir inşallah :) düğün tarihini ertelemeden netleştirin ki hemen gün Alırsınız:)

Anladım canm Allah gönlüne göre verir inşallah :) düğün tarihini ertelemeden netleştirin ki hemen gün Alırsınız:)
Amin canim hepimizin insallah kesin mayista olucak bugun bi kac yere baktik bakalim.haftasonu gun alamiyoz dimi :))

Amin canim hepimizin insallah kesin mayista olucak bugun bi kac yere baktik bakalim.haftasonu gun alamiyoz dimi :))

Hayırlısı bakalım canm :) yok canm maalesef ki alamıyoruz birde Mayıs kayıtları Aralık'ta açılır sanırım :) Nisan'ın ki Aralık'ta açılacakmış çünkü :)

Benim arkadaşım burada yapmıştı.
Oldukça uygun bir fiyata ve gayet güzel olmuştu ama sayı verip fiyat alsanız iyi olur tabi..

http://www.gulistansofrasi.com/index1.php

Evet burası güzel :) ilgin için çok teşekkür ederim :) buraya sormuştum 2000 bin gibi birşey Demişti :) 2015 fiatı 2016 ne olur Allah bilir :))

Pendikte bu neyin pahaliligi anlamiyorum valla.o zaman bu ay icinde halletmemiz lazim dugun yerini.son ver elini nikah dairesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…