plastica Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 202 27 48 İstanbul 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi plastica #1 Arkadaslar internetten cok aradım bulamadım pendikte gidebilecegim ozel kurs ariyorum dikis desleri almak icin bildiginiz özel bir kurs varsa yazamisiniz lutfennnnn
Arkadaslar internetten cok aradım bulamadım pendikte gidebilecegim ozel kurs ariyorum dikis desleri almak icin bildiginiz özel bir kurs varsa yazamisiniz lutfennnnn
B busraerdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 157 2 26 İstanbul 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi plastica #2 Pendikteki ismeklere baksana dikis kursu oluyor
plastica Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 202 27 48 İstanbul 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi plastica #3 Ismekler cok.uzun sürüyor ikinci döneme kayıt aliyolarms ama dogumuma 3 ay var bi iki ay surecek pratik dikis kursu ariyorum tesekkur ederim cnm
Ismekler cok.uzun sürüyor ikinci döneme kayıt aliyolarms ama dogumuma 3 ay var bi iki ay surecek pratik dikis kursu ariyorum tesekkur ederim cnm