- 21 Nisan 2018
- 8.267
- 30.376
- 548
- 37
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Yok bosverin oralariValla kaynarcagi bildigimden degil internetten ararken kaynarca ilkokuku be camcesme ilkokulu yakinlarinda cok ev rast geldi bende okula yakin aradigim icin nasil acaba dedim
Evet arkadaşlarım var Boşnak. Tercih edilebilirOrada boşnak ve bulgaristan göçmenleri çoğunlukta yaşıyor çok düzgün bir ortamı var.
Bakayim oraya sagolunEvet arkadaşlarım var Boşnak. Tercih edilebilir
Sapanbağlarını diyorsunuz sanırımBu Kartal Pendik arası Boşnaklarin oturduğu mahalle var oranın da adını unuttum. Oraya da bakabilirsiniz. Ama bu söylediğim yerlerde kiralar ne kadardır bilmiyorum, yüksek olabilir
Kaynarca eskisi gibi değil...Üst tarafı bilmem ama Altkaynarca gittikçe değerleniyor.Ben kaynarcada büyüdüm tavsiye etmem. Tam olarak neresi kaynarcanin?
Tam olarak neresi? Hiç öyle birşey duymamıştım.Sapanbağları sanırım
Ben orada 3 yıl oturdum. Oturduğum süre boyunca istisnasız en az haftada bir olay olurdu. Oturduğumuz site en düzgün sitelerden olmasına rağmen binamızda içip içip sabaha kadar nağra atan bi metres vardı ve cinayet işlendi. Evet 400 tl ye oturduk ama nasıl kaçacağımızı bilemedik.
Evet alt Kaynarca daha yaşanabilir. Ben üst kaynarcadaydim. Tekrar yaşamak istemem orda.Kaynarca eskisi gibi değil...Üst tarafı bilmem ama Altkaynarca gittikçe değerleniyor.
Tam olarak neresi? Hiç öyle birşey duymamıştım.
Hmmm canlı olsun istiyorsanız bizim orası çok uygun değil. Bizim buralar daha çok çocuklar için uygun. Rahat rahat oynayabilecekleri, okullarına gidebilecekleri bir yer. Ama canlı derseniz, en canlı yer Viaport :) Her yer site etrafta. Sakin ve düzenli buralar. Ama OSB de yakın. Benim iş yerime 20 dk diye tercik ettim ben burayı, çocuk da olunca gayet makul geldi...Esim osb de evet
Ben carsi pazar ayagimin altinda olsuncanli olsun istiyorum nasil o acidan orasi acaba ?
Yakacık civarındaki villalar sanırım oralar bir zamanlar problemliydi de birkaç senedir sakinTıp mensupları sitesi civarı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?