Peniste kalan spermden hamile kalınır mı

Ben sıfırdan başlamak istedim hem polemik devam etmesin hem sakin sakin durup gerektiğinde konu paylaşmayı doğru buldum
Doğru karar vermişsiniz... Ozaman tansitigima memnun oldum.. bu arada hayırlı olsun tebrik ederim isnhaAllah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize 🥰

Emin olmak istedim sanırım biraaz pek cevap veren olmayınca ya da belki başına gelen olmuştur gibisinden düşündüm teşekkür ederim cevabınız için 🌸🙏🏻
Pek cevap veren olmayinca mi? Bunun başımıza gelmesiyle ne ilgisi var ki? Gebelik oluşması için gereken şartlar var. Sizde de sağlanmış bu şartlar.

Pek cevap veren olmayinca mi? Bunun başımıza gelmesiyle ne ilgisi var ki? Gebelik oluşması için gereken şartlar var. Sizde de sağlanmış bu şartlar
Pek cevap veren olmayinca mi? Bunun başımıza gelmesiyle ne ilgisi var ki? Gebelik oluşması için gereken şartlar var. Sizde de sağlanmış bu şartlar.
Bir şey demek gerçekten istemedim ama bu tarz cevap veren ikinci kişisiniz size bu konu hakkında soru sormadım sordum cevap verdiniz ve çok teşekkür ederim cevabınız için ama kaç kere soracağım kimin kaç cevap vereceğine bağlı kaldığımda lütfen bana kalsın benim bileceğim iş olsun bu konu hakkında size sorum olmadı ve yorum istemedim malesef

Bir şey demek gerçekten istemedim ama bu tarz cevap veren ikinci kişisiniz size bu konu hakkında soru sormadım sordum cevap verdiniz ve çok teşekkür ederim cevabınız için ama kaç kere soracağım kimin kaç cevap vereceğine bağlı kaldığımda lütfen bana kalsın benim bileceğim iş olsun bu konu hakkında size sorum olmadı ve yorum istemedim malesef
Her yorumu cevaplama hakkimiz var. Ismarlama yorum gibi bir hakkiniz yok asıl.

Back
X