fndkfndk Kûn fe yekûn <3 Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 3.389 729 398 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #1 Hanımlar bu ürün reklamlarından sonra ilgimi çekmeye başladı. Kullanan var mı aranızda ? İşe yarıyor mu acaba...
Hanımlar bu ürün reklamlarından sonra ilgimi çekmeye başladı. Kullanan var mı aranızda ? İşe yarıyor mu acaba...
mursh 9 şubat 82 Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 4.088 22 158 Aydın 25 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #2 aynı seyı bende merak edıyorum cnm...Alıp denıycem yuksek ıhtımal ıse yarıyordur.Tabı berguzar korel gıbı olmayı beklemıyorum ama kotunun ıyısı dıe dusunuyorum Kullanna varsa lutfen bılgı versın bende dener denemez yazıcam buraya
aynı seyı bende merak edıyorum cnm...Alıp denıycem yuksek ıhtımal ıse yarıyordur.Tabı berguzar korel gıbı olmayı beklemıyorum ama kotunun ıyısı dıe dusunuyorum Kullanna varsa lutfen bılgı versın bende dener denemez yazıcam buraya
sonsuzluk0607 Guru Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2011 514 102 323 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #3 aynennn yaa:) alsak sürekli giysek süper olsak hep bomba olsak:):)
mursh 9 şubat 82 Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 4.088 22 158 Aydın 29 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #4 ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :)
ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :)
alev85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 82 1 96 Bursa 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #5 mursh .!.: ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :) Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı mı?memnun kaldın mı....:44:
mursh .!.: ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :) Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı mı?memnun kaldın mı....:44:
fndkfndk Kûn fe yekûn <3 Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 3.389 729 398 4 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #6 mursh .!.: ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :) Genişletmek için tıkla... Evett canım senden haber bekliyorum ben de. :)
mursh .!.: ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :) Genişletmek için tıkla... Evett canım senden haber bekliyorum ben de. :)
Q qbrha Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 608 112 323 Ankara 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #7 ben de kafayı bugünlerde bu çoraba taktım bi iki gün içinde alıp size de bildiririm giyince fark yapıp yapmadığını
ben de kafayı bugünlerde bu çoraba taktım bi iki gün içinde alıp size de bildiririm giyince fark yapıp yapmadığını
Q qbrha Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 608 112 323 Ankara 17 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #8 kızlar aldım ben bu çorabı. hafiften topluyo basenleri falan biraz daha ii görünüyo
milkshakem Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 192 0 46 İstanbul 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #9 Bende bugün aldım siyah rengini aslında pek umutlu değildim ama çok çok iyi toparlıyo üst bacaklarımı ve göbeğimi toparladı popoYu da şekillendirdi sonra bütün elbiselerimle üşenmedim denedm çok çok güzel oldu fiyatıda çok uygun 8buçuk lira :)
Bende bugün aldım siyah rengini aslında pek umutlu değildim ama çok çok iyi toparlıyo üst bacaklarımı ve göbeğimi toparladı popoYu da şekillendirdi sonra bütün elbiselerimle üşenmedim denedm çok çok güzel oldu fiyatıda çok uygun 8buçuk lira :)
P pentilerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 16 0 36 İstanbul 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #10 evet kesinlikle işie yarıyor kızlar bende kullanıyorum şahsen
elizanelizan Guru Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 1.299 526 323 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #11 nasıl bır corap bu kızlar? Korse gibi kalınca mı? gözle görülür bir fark oluyor mu coraplı ve corapsız halınız arasında?
nasıl bır corap bu kızlar? Korse gibi kalınca mı? gözle görülür bir fark oluyor mu coraplı ve corapsız halınız arasında?
P pentilerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 16 0 36 İstanbul 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fndkfndk #12 efsaeclin .!.: nasıl bır corap bu kızlar? Korse gibi kalınca mı? gözle görülür bir fark oluyor mu coraplı ve corapsız halınız arasında? Genişletmek için tıkla... kesinlikle oluyor dene farkı anlıyacaksın
efsaeclin .!.: nasıl bır corap bu kızlar? Korse gibi kalınca mı? gözle görülür bir fark oluyor mu coraplı ve corapsız halınız arasında? Genişletmek için tıkla... kesinlikle oluyor dene farkı anlıyacaksın