Tufi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 121 25 98 İzmir 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #1 Kızlar normalde 69.2 tl olan takımı dün 20.76 tl ye aldım. Bikini ve mayolarda inanılmaz indirim var. Bence almayı düşünenler kaçırmasın. Benim aldığım takım da bu sizce nasıl ?
Kızlar normalde 69.2 tl olan takımı dün 20.76 tl ye aldım. Bikini ve mayolarda inanılmaz indirim var. Bence almayı düşünenler kaçırmasın. Benim aldığım takım da bu sizce nasıl ?
B bucc Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 28 0 6 Ankara 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #2 çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi
çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi
Tufi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 121 25 98 İzmir 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #3 bucc .!.: çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi Genişletmek için tıkla... Tekrar bakacaksan pentiye uğra canım. Hem indirimde hem de çok fazla model var elbet birini beğenirsin :)
bucc .!.: çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi Genişletmek için tıkla... Tekrar bakacaksan pentiye uğra canım. Hem indirimde hem de çok fazla model var elbet birini beğenirsin :)
B bucc Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 28 0 6 Ankara 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #4 bucc .!.: çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi Genişletmek için tıkla... kesinlikle uğrayacam biraz aceleci davrandım sanırım gittim 85 lira verdim bide
bucc .!.: çok güzel canım fiyatıda çok uygun bi hafta sonra tatile gitcem bikinimi aldım ama gitmeden tekrar bakacam gibi Genişletmek için tıkla... kesinlikle uğrayacam biraz aceleci davrandım sanırım gittim 85 lira verdim bide
Tufi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 121 25 98 İzmir 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #5 Olsun üzülme canım. Aldığın yerde içine sinmediyse başka bir şeyle değiştirirsin :)
B bucc Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 28 0 6 Ankara 15 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #6 Tufi .!.: Olsun üzülme canım. Aldığın yerde içine sinmediyse başka bir şeyle değiştirirsin :) Genişletmek için tıkla... yok aslında onuda beğenerek aldım ama biraz pahalı geldi işte :)
Tufi .!.: Olsun üzülme canım. Aldığın yerde içine sinmediyse başka bir şeyle değiştirirsin :) Genişletmek için tıkla... yok aslında onuda beğenerek aldım ama biraz pahalı geldi işte :)
M mistikkahve Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2013 116 0 16 İzmir 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi #7 cok guzelmmıs tatilin bol olsun :)