• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar pentiden iç çamaşırı alan var mı?

zeytinyaglipirasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
1.672
190
173
İstanbul
Arkadaşlar, Pentiden iç çamaşırı alan var mı? ben geçen cuma aldım ve berbat çıktı. modeli çok güzeldi. bir defa giydim, çevresindeki danteller kendini salıverdi. tiftik tiftik oldu. hakikaten çok uydurukmuş. bi daha pentiden almam iç çamaşırı sanırım:(

Arkadaşlar, Pentiden iç çamaşırı alan var mı? ben geçen cuma aldım ve berbat çıktı. modeli çok güzeldi. bir defa giydim, çevresindeki danteller kendini salıverdi. tiftik tiftik oldu. hakikaten çok uydurukmuş. bi daha pentiden almam iç çamaşırı sanırım:KK43:

Sevgili zeytinyaglipirasa;

Bir de Dagi ve Pierre Cardin ürünlerini denemenizi tavsiye ederiz.

ben kullanıyorum hatta 4 sene önce ilk aldığımda şüpheliydim ama o günden sonra başka markaya gitmedim...
çok rahatlar çok da sağlam çıktı benim aldıklarım...

Benim de bir arkadaşım almış, hatta dün pentiye gidince konuşmuştuk, hemen ağzı burnu yamuldu demişti. bir de az para değiller ki. H&M sütyenlerini tavsiye ederim ben sana. Fiyatları da daha uygun hem.

Ben pentinin çamaşır grubundan sadece çıt çıtlı zıbınlarını kullanıyorum. Hem rahatlar hem de dayanıklılar. Girlsstop'un ürünleri fena değil.

Sütyen de Magic form tavsiye ederim. Pentinin alt çamaşırları ( pamuklu 3lü paketler)ve çıt çıtlı zıbınları iyi. Eski bir penti çalışanı olarak sütyenleri tavsiye etmem. Sadece pamuklu olanlar güzel, diğerleri çabuk deforme oluyor.

ben de pentinin çamaşırlarını begenmedim. hem pahalı hem de uyduruklar. üzüldüm o kadar hevesime ve giden parama. bence yalnızca çorap yapsın.

Modellerini çok beğenmiştim ama burada yazılanları okuyunca iyiki almamışım dedim. Üstelik bir penti çalışanın ağzından markanın çamaşırlarının iyi olmadığını duymak iyi oldu. Yaklaşmam yanına....

Magic form pentinin bir modeli mi?
Ben pentiden %100pamuk iz yapmayan çamaşır almıştım gayet iyi çıktılar dantelli süslü püslü çamaşırı olan marka var mı ? ! Dantel illa dayanıksız oluyor. Yıkama torbasına koyup yikamanizi tavsiye ederim en azından kullanım ömrünü uzatmak için.
Güzel gösteren sutyen tavsiyelerinize de açığım kızlar;)

H&m ve kotonda çok daha uygunlar ve güzeller
. bulunduğun yerde Loya varsa o da çok güzel. Dagi bana cok pahali geliyor.. Kotondan aliyorum ben muhtesemler hatta fotoğraflar ini da atabilirim fikir olur size de en son bunları aldim:)

Eklentiler

• IMG_20141006_132928.webp
    IMG_20141006_132928.webp
    417,8 KB · Görüntüleme: 1.251
  • IMG_20141006_132959.webp
    IMG_20141006_132959.webp
    434 KB · Görüntüleme: 3.111
İ
H&m ve kotonda çok daha uygunlar ve güzeller
. bulunduğun yerde Loya varsa o da çok güzel. Dagi bana cok pahali geliyor.. Kotondan aliyorum ben muhtesemler hatta fotoğraflar ini da atabilirim fikir olur size de en son bunları aldim:)

İkinciye bayildim bu da koton dimi?
Ama benim asil kastettigim boyle marka fiyat onemli degil hani giyince guzel gosteren bi model tavsiyesi var mi ki bildiginiz ? Boyle dantel kapli olanlar ince tisortten gomlekten belli oluyor:(

İkinciye bayildim bu da koton dimi?
Ama benim asil kastettigim boyle marka fiyat onemli degil hani giyince guzel gosteren bi model tavsiyesi var mi ki bildiginiz ? Boyle dantel kapli olanlar ince tisortten gomlekten belli oluyor:KK43:
İkincisi Loyadan canm ben bayiliyorum bu tarz ic Camasrlarna:)

Bu arada penti çıtçıtlı badi de güzel alt tarafı iz yapmıyor üst askıları da ayarlanabilir özellikte benim gibi bedeni uzun hanımlar için ideal askıların omzumu kesmesinden bıkmıştım:KK31:

pentiden aldığım ve uzun zamandır kullandığım sütyenlerden gerçekten çok memnunum, lastik izi ve göğüs arası kosusu yapmıyor gayet kullanışlı. rahatlığını düşünen titiz bayanlara tavsiye ederim.

pentiden aldığım ve uzun zamandır kullandığım sütyenlerden gerçekten çok memnunum, lastik izi ve göğüs arası kosusu yapmıyor gayet kullanışlı. rahatlığını düşünen titiz bayanlara tavsiye ederim.
herkesin vücut yapısına göre değişir ama tavsiye ettiğiniz bir model var mı:)

Back
X